Какво да гледаме при покупка на w140s300td
Започната от mbthepower, 31 май 2011 - 15:40:15
735 мнения по тази тема
Публикувано 08 юни 2011 - 18:25
За диагностика ясно , ще се иди задължително , но спирам търсенето за малко , защото имам малко проблеми :[[[[[
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 08 юни 2011 - 23:15
Имам запазен салон с подгрев и ел. седла с памет и щора.
Друг е въпроса че запазена технически 140ка 300тд,трудно ще се намери. Знам една много добра ама парите са доста- пак си заслужава,ама също така си и заслужава да се ъпгрейдва една запазена. Ако тази кола беше черна или сива и обичах дизел аз бих се позанимавал с нея.
Моят съвет е да не бързаш и да погледнеш още няколко.
Не успях да прочета всичко. Колко пари ти я дават?
Друг е въпроса че запазена технически 140ка 300тд,трудно ще се намери. Знам една много добра ама парите са доста- пак си заслужава,ама също така си и заслужава да се ъпгрейдва една запазена. Ако тази кола беше черна или сива и обичах дизел аз бих се позанимавал с нея.
Моят съвет е да не бързаш и да погледнеш още няколко.
Не успях да прочета всичко. Колко пари ти я дават?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 юни 2011 - 23:19
Значи - мотора и скоростите работят добре.Няма чукания и т.н от мотора.Автоматика работи много добре , не се чува , че сменя предавки.
Момчето е свесно и е съгласен на цялостен преглед в сервиз.Което значи , че по колата няма фрапиращи проблеми.
Цената на колата е 9200 , той ми сваля 200 лева + 250 лева застраховка + половината такса при нотариуса + зареждането на фреон.Всичко друго аз си го поемам.
Момчето е свесно и е съгласен на цялостен преглед в сервиз.Което значи , че по колата няма фрапиращи проблеми.
Цената на колата е 9200 , той ми сваля 200 лева + 250 лева застраховка + половината такса при нотариуса + зареждането на фреон.Всичко друго аз си го поемам.
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 08 юни 2011 - 23:33
Значи - мотора и скоростите работят добре.Няма чукания и т.н от мотора.Автоматика работи много добре , не се чува , че сменя предавки.
Гледай ся на мен кво звездите ми го говорят.
Все едно си пред мене човече. Така те видждам-един еуфоричен млад мъж,емнат от магията на W140 правейки непрмерени компромиси при положение че ще дава не малко пари.
За тези пари които си споменал,ще намериш по-хубава!
А ако тази е толкова запазена,кажи кога ще встъпваш в сделка? Да се натоварим от тука в една кола,няколко колеги дето сме виждали повече от 3/4 бр 140ки,да се изсипеме там и по експертна оценка,дупе да му е яко на продавача.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 юни 2011 - 23:40
Отворих капачкта на маслото , когато колата работеше на ниски обороти и излизаше много лек сив пушек
Жабката е леко вдлъбната , тази от на пазажера страната , от какво може да е това . Натисната с ръка или изкочил аер бег и ако е така как да се познае , че е изкочил.Поздрави , моля да ми дадете съвет .
Жабката някой я е чаластрил с тупаник. Що не си я снимал?
Сивият пушек не е желателен!
Виското дали е здраво?
Публикувано 09 юни 2011 - 00:15
Разбирам те напълно , но от 4-5 месеца следя сайтовете , автокъщите в Плевен . В мобилето има 2 на цена 10 500 и 10 800 и една за 12 000 с 18-ки джанти , ако се дава колата без тях сигорно цената ще е друга.Да не съм гледал много коли на живо.Гледал съм една 3.5турбо и тази 300тд.3.5тд , беше пълна скръб , имаше видими забележки , който нетренирано око забелязва.Бай Василе , дай съвет какво , що да се гледа.Хари и другите колеги ме светнаха за някой неща , благодарен съм за което.Искам и твоето мнение , какво не харесваш ти по колата , какво да гледам в другите 140-ки и т.н
Публикувано 09 юни 2011 - 12:14
Виското работи . Сивия пушек , не е толкова забележим , но го има ! Жабката незнам , какво и е историята , човека , каза , че така я е взимал .Махагони ,табла , копчета си работят нормално , не потъват навътре.
Бай Василе , обясни ми , защо излиза сив пушек от капачката , а не излиза нищо през ауспуха при форсиране , даже форсирането се задържа 10 секунди.
За тия пари , който аз търсия има една бяла ес-ка в мобилето , която е пълна ама в буквалния смисъл скръб.
http://nfs.mobile.bg...4143&f1=details .
Разликата е в някакви 600 лева горе долу.
Незнам , какво да направя , ес-ката ми харесва , като седнах в нея за първи път не съм имал притеснения , друг е въпроса , че вие повече разбирате и имате по обширен поглед върху нещата.
За тия пари , който аз мога да дам за ес-ка мисля , че тази ще ми върши работа , защото такова е положението , че не парите са точно разпределени.
Приемам всякакви критики от ваша страна , като идем в сервиза и проверят всичко по нея , тогава ще има вариянт за зделка.Но ако ми кажат някакъв фрапиращ , проблем от сорта на окачване , мотор , кутия , направо си заминавам.
Ето още една ес-ка на тия пари , който аз мога да дам : http://nfs.mobile.bg...8365&f1=details ама тази е без джанти и е на около 60к километра отгоре Има в плюсове :> парктроник и кожен салон , но е 96 година . Търсенето засега е в застой до утре , ако се оправят нещата , утре почвам пак да търся.
Бай Василе , обясни ми , защо излиза сив пушек от капачката , а не излиза нищо през ауспуха при форсиране , даже форсирането се задържа 10 секунди.
За тия пари , който аз търсия има една бяла ес-ка в мобилето , която е пълна ама в буквалния смисъл скръб.
http://nfs.mobile.bg...4143&f1=details .
Разликата е в някакви 600 лева горе долу.
Незнам , какво да направя , ес-ката ми харесва , като седнах в нея за първи път не съм имал притеснения , друг е въпроса , че вие повече разбирате и имате по обширен поглед върху нещата.
За тия пари , който аз мога да дам за ес-ка мисля , че тази ще ми върши работа , защото такова е положението , че не парите са точно разпределени.
Приемам всякакви критики от ваша страна , като идем в сервиза и проверят всичко по нея , тогава ще има вариянт за зделка.Но ако ми кажат някакъв фрапиращ , проблем от сорта на окачване , мотор , кутия , направо си заминавам.
Ето още една ес-ка на тия пари , който аз мога да дам : http://nfs.mobile.bg...8365&f1=details ама тази е без джанти и е на около 60к километра отгоре Има в плюсове :> парктроник и кожен салон , но е 96 година . Търсенето засега е в застой до утре , ако се оправят нещата , утре почвам пак да търся.
Публикувано 09 юни 2011 - 12:29
Лелеее.. на тоя от първия линк да му давам 2000 лв.. и да си стискаме ръцете...
Това за джантите и километрите въобще не го гледай..
Джанти живот и здраве може и ти да си купиш.. и то точно каквито ти харесват на теб.
Относно километрите.. и на нашата пишеше 282.. като я вземахме.. ама се оказа на 720 + -...
В момента май се опитваш себе си да убедиш , че тази която си видял за 9200 си заслужава най-много
За мен лично тази която си гледал.. единственото което ми харесва е. мотора и скоростите.
Има около 10 пъти по-малко екстри от 350ка 96г....
Някак си ми звучи странно - ЕС без максимално екстри.
Тоя пич и иска толкова май само заради мотора. Няма кожа,ел седалки,подгряване.авангард грил,чистачки на фаровете,парктроник,печка,щора,задни щори на вратите.
Дори и тази ес-ка която си харесал.. коя година е ? Според мен е макс 97.. най-малкото е със стария километраж...
Кожата си има и плюсове не е само основния минус , че при топло време спича повечко. Само за пример.. ако разлее някой нещо е много по-лесно да се изчисти , защото не попива. Друго което е.. подсеща те за колана Просто ако не го сложиш и може да се пързаляш (това малко майтап )
2рия линк дето си дал.. парктроника на тоз пич не е оринален. Така че не се знае дали е точно плюс
Това за джантите и километрите въобще не го гледай..
Джанти живот и здраве може и ти да си купиш.. и то точно каквито ти харесват на теб.
Относно километрите.. и на нашата пишеше 282.. като я вземахме.. ама се оказа на 720 + -...
В момента май се опитваш себе си да убедиш , че тази която си видял за 9200 си заслужава най-много
За мен лично тази която си гледал.. единственото което ми харесва е. мотора и скоростите.
Има около 10 пъти по-малко екстри от 350ка 96г....
Някак си ми звучи странно - ЕС без максимално екстри.
Тоя пич и иска толкова май само заради мотора. Няма кожа,ел седалки,подгряване.авангард грил,чистачки на фаровете,парктроник,печка,щора,задни щори на вратите.
Дори и тази ес-ка която си харесал.. коя година е ? Според мен е макс 97.. най-малкото е със стария километраж...
Кожата си има и плюсове не е само основния минус , че при топло време спича повечко. Само за пример.. ако разлее някой нещо е много по-лесно да се изчисти , защото не попива. Друго което е.. подсеща те за колана Просто ако не го сложиш и може да се пързаляш (това малко майтап )
2рия линк дето си дал.. парктроника на тоз пич не е оринален. Така че не се знае дали е точно плюс
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 09 юни 2011 - 12:29
Не излиза през ауспуха защото все още хлабините на сегментите са малки-но ги имаш и не се забелязва. Като се увеличат и пушека отзад се увеличава.
Затова се изважда щеката на маслото при добре загрял работеш мотор и се наблюдава дали от там духа.
По-късно ще опитам да намеря точните думи за да добиеш представа за всичко което трябва да гледаш,по купе и други.......
Публикувано 09 юни 2011 - 17:25
Бай Василе , щеката я вадих и от там не излиза пушек , сложих си дланта върху отвора и не ми цапа ръката с масло .Хамъре , прав си има стандартни екстри , за 5 месеца насам тая е първата кола на тази цена + онази ес-ка от втория линк.Всичко друго с повече екстри е около 12 000 - 15 000 лева.Но аз такива пари не мога да заделя , има нещо вярно , че убеждавам себе си , че тази кола е хубава , да има свойте косури , но не е и гробница като онази от първия линк , както се казва има още живот в нея.В сервиза ще погледант нялягането в дюзите, компресията на мотора , окачване , тампони , скоростна кутия и т.н , да видят и климатика дали е само за доливане на фреон или има серионзен ремонт , ако има такъв автоматично цената пада поне с 500 лева . Ще видим утре какво ще е положенето с парите , пак чак тогава ще я гледаме 2ри път
Публикувано 09 юни 2011 - 17:52
Щом ги гледаш от 5 месеца и е така.. не споря.. аз си ги гледам периодично , че ме радват и то много
Факт е , че цените още са им леееко позавишени като се има в предвид годината , ама пък и качеството е различно да..
Ако мислиш , че е най-доброто и на теб ти харесва (това е най-важното все пак.. а ако може да се качиш и да кажеш "това е моята кола.. то тогава най-добре) , отиваш в някой сервиз.. проверяваш и ако те устройва.. стискате ръцете.. и после идваш да черпиш кръгче :P
Факт е , че цените още са им леееко позавишени като се има в предвид годината , ама пък и качеството е различно да..
Ако мислиш , че е най-доброто и на теб ти харесва (това е най-важното все пак.. а ако може да се качиш и да кажеш "това е моята кола.. то тогава най-добре) , отиваш в някой сервиз.. проверяваш и ако те устройва.. стискате ръцете.. и после идваш да черпиш кръгче :P
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 09 юни 2011 - 18:57
Така и ще стане , утре дано се наредят нещата , че и иизпит имам и пари тря оправам и ако и климатика е безпроблемен , ще си стискаме ръцете с човека Но няма и да откажа съветите и на други колеги , чакам Бай Васил да ми разясни още неща по колата . Поздрави А за кръгчето , стига да има летен събор , задължително ще дойда
Публикувано 10 юни 2011 - 11:35
чакам Бай ........
Ами момчетата са написали много верни неща назад и аз едва ли бих бил полезен с нещо допълнително от разстояние.
Вземи един средна хубост апарат и наснимай колата отвсякаде. Наблегни на педали,волан,казанчета,табло,салон...мотор,диф,течове. Щракай отвсякаде и публикувай тука.
Мисля че неминуемо ще видим нещо което сме забравили да споменем. Ако направиш и къс клип с хубав звук на мотора,ще е най-добре,както колега съветва колега в друга тема.
А ако се сетиш нещо по време на огледа,било в сервиза,било другаде...питаш по телефона другари и те така.
0877577566
Публикувано 10 юни 2011 - 19:00
Аз ще се извиня за спама ама нито една от тези които ги показахте не ми хареса . Обаче тая ми хвана окото , малко е постна ама изглежда задоволително вън и вътре ! http://nfs.mobile.bg...2767&f1=details
Съншайн
Публикувано 10 юни 2011 - 19:41
Миленко.. ние гледам за 300тд ..
Иначе ако иска 350 пф.. има доста добре изглеждащи екземпляри... друг е въпроса какви са като мотор.. но това пък може да се провери
Иначе ако иска 350 пф.. има доста добре изглеждащи екземпляри... друг е въпроса какви са като мотор.. но това пък може да се провери
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни