какво да си купя BMW или мерцедес
Започната от
Гост_iavor74Гост_
, 23 окт 2006 - 11:40:51
24 мнения по тази тема
Гост_iavor74Гост_
Публикувано 23 октомври 2006 - 11:40
какво да си купя BMW,520i,1992g. с газ-5500лв.или мерцедес 124,200Е,1990г за 6000лв.
Публикувано 23 октомври 2006 - 11:55
това мисля, че е въпросът на седмицата.
тук ще ти кажат мерцедес, във форума на бмв ще ти кажат бмв и накрая пак няма да имаш отговор.
тук ще ти кажат мерцедес, във форума на бмв ще ти кажат бмв и накрая пак няма да имаш отговор.
Публикувано 23 октомври 2006 - 12:09
абосолютно,тука сме пристрастнитова мисля, че е въпросът на седмицата.

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 23 октомври 2006 - 12:12
Дааа да да наистина дилемата е голяма даже аз не мога да си изберакакво да си купя BMW,520i,1992g. с газ-5500лв.или мерцедес 124,200Е,1990г за 6000лв.
Ироничен съм, но няма какво да кажа той и въпроса много точно е зададен...питай нещо интересувай се...то така до никаде няма да стигнеш
Mercedes-Benz W201
Публикувано 23 октомври 2006 - 12:21
Качи се покарай едната, другата и която ти допадне повече нея вземай. Имай предвид, че БМВ-то е по капризно (имам предвид електрониката). Бях пред същата дилема преди да се купи 124-ката, а след това и 190-ката. Избрах Мерцедеса защото е по лесно продаваем в последствие и държи цена. Вероятноста да намериш добро БМВ е по малка отколкото добър Мерцедес, защото БМВ-то е кола за каране и я предпочитат по млади шофьори, и непрекъснато тестват възможностите и, а Мерцедеса е кола за возене и самата тя не те предизвиква, така да я юркаш. Ти си решаваш избора е твой!
Най-доброто или нищо!
Публикувано 23 октомври 2006 - 14:32
Качи се пробвай Баварецо а после грабвай Мерцатова мисля, че е въпросът на седмицата.
Публикувано 23 октомври 2006 - 15:46
Тука нещо ми понамирисва на провокациика!!!
:
Публикувано 23 октомври 2006 - 16:06
приател и двете коли си имат техните предимства и недостатъци зависи какъв тип кола търсиш
БМВ-то е 150 к.с твърдо вози, по добре обзаведено от вътре ,по пъргаво но и много скъпо за подрашка ,много се чъпи ходовата част за БГ пътищата.
Мерцедеса е по тромав , таблото все едно е сечено със секирчето , но на возия и на окачваненяма равно, и ти излиза много по евтина подражката мерцедеса е 122к.с
БМВ-то е 150 к.с твърдо вози, по добре обзаведено от вътре ,по пъргаво но и много скъпо за подрашка ,много се чъпи ходовата част за БГ пътищата.
Мерцедеса е по тромав , таблото все едно е сечено със секирчето , но на возия и на окачваненяма равно, и ти излиза много по евтина подражката мерцедеса е 122к.с
Публикувано 23 октомври 2006 - 17:03
На същата дилема бях и аз преди няколко месеца:
525TD (E39) vs E250D (w210)
Щом пиша тук, ясно е как съм я решил
Твоя въпрос мисля че беше обобщен вече:
Бавареца е доста по-пъргав, има повече глезотии за водача и по-капризен, и като мотор, и като цялостна подръжка.
Мерцедеса е кола за човек с улегнал характер (или за такъв който има нужда от улягане
), по-здрав във всяко едно отношение.
Може и да е за това че не предразполага към "рязане", така както го прави BMW-то, не знам.
За момента знам само че ме вози по невероятен начин, тръпка която бавареца не разпали.
За подръжка е рано да се говори при мен.
Та избора си е индивидуален и ти си човека чиято последна дума е важна.
:ok:
525TD (E39) vs E250D (w210)
Щом пиша тук, ясно е как съм я решил
Твоя въпрос мисля че беше обобщен вече:
Бавареца е доста по-пъргав, има повече глезотии за водача и по-капризен, и като мотор, и като цялостна подръжка.
Мерцедеса е кола за човек с улегнал характер (или за такъв който има нужда от улягане
Може и да е за това че не предразполага към "рязане", така както го прави BMW-то, не знам.
За момента знам само че ме вози по невероятен начин, тръпка която бавареца не разпали.
За подръжка е рано да се говори при мен.
Та избора си е индивидуален и ти си човека чиято последна дума е важна.
:ok:
Гост_GuestГост_
Публикувано 23 октомври 2006 - 17:31
благодаря ви много засега!до утре трябва да реша
Публикувано 25 октомври 2006 - 12:24
Стига с тия глупусти, кола за каране, кола за возене, кола за ебане, за клечене.. за тестване, Мерцедеса си е Мерцедес, Бмв си е Бмв, две коренно различни коли, тия неща дето ги казваш го говорят в детската градина.. и бмв-то вози добре межудругото...Качи се покарай едната, другата и която ти допадне повече нея вземай. Имай предвид, че БМВ-то е по капризно (имам предвид електрониката). Бях пред същата дилема преди да се купи 124-ката, а след това и 190-ката. Избрах Мерцедеса защото е по лесно продаваем в последствие и държи цена. Вероятноста да намериш добро БМВ е по малка отколкото добър Мерцедес, защото БМВ-то е кола за каране и я предпочитат по млади шофьори, и непрекъснато тестват възможностите и, а Мерцедеса е кола за возене и самата тя не те предизвиква, така да я юркаш. Ти си решаваш избора е твой!
Публикувано 25 октомври 2006 - 13:39
Стефане, просто споделях мнение с идеята то да помодне до известна степен на човека при избора. Имам доста приятели с БМВ-та , карал съм и съм се возил доста, Мерцедеси си имам два и сравнението го правя от личен опит. А с тези думички, които си допълнил към написаното по горе от мен незнам кой е за детска градина. Пиян ли си бил, като си писал или просто си нямаш друга работа и се чудиш каква простотия да напишеш и с кого да се заядеш, незнам :Dn: Хайде със здраве и се придържай към добрия тон във форума :FlagMB:
Най-доброто или нищо!
Публикувано 30 октомври 2006 - 19:11
Много си забавен :ok:
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА