Разни размисли за мерцо
Започната от givanov, 24 май 2011 - 20:26:55
7 мнения по тази тема
Публикувано 24 май 2011 - 20:26
Здравейте,
Понеже горната част на таблото ми е леко напукано, ме налазва мисълта да ми го ушие тапицера, който ми уши волана с кожа и стана много добре. Струва ли си да се занимавам... Всъщност най-вече, дали ще стои добре с външния шев най-горната част на таблото (w210) и дали няма да скърца после?
Освен това днес докато рових насам-натам попаднах и на ей това воланче. Май няма откъде да се намери тука или би било яка дерачка?
Понеже горната част на таблото ми е леко напукано, ме налазва мисълта да ми го ушие тапицера, който ми уши волана с кожа и стана много добре. Струва ли си да се занимавам... Всъщност най-вече, дали ще стои добре с външния шев най-горната част на таблото (w210) и дали няма да скърца после?
Освен това днес докато рових насам-натам попаднах и на ей това воланче. Май няма откъде да се намери тука или би било яка дерачка?
Публикувано 24 май 2011 - 21:08
Такова воланче и аз бих си плеснал. При него проблема е ако си женен нервак, щото халката му разказва играта. Баща ми имаше такъв волан на една Е-класа и ясно ли чвеше че е женен от подбития лак от халката.Здравейте,
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 24 май 2011 - 22:10
До скоро се продаваше един такъв даже май още е за продан, ама му искат 5 броя от ония, на които е Алеко Константинов
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 24 май 2011 - 22:21
Таблото с кожа и с външни шевове е уникално. Но и въздушната възглавница е хубаво да се тапицира. А колкото за волана има ги АМG който е доста по-красив за по 500-600 лв. с доставката.
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 25 май 2011 - 00:36
radulov, женен съм и нося халка, но принципно държа волана на 9.15 или на 8.20, много радко на 12.00 и най-често по светофари или в града при ниска скорост. виж цената забелязвам че клони натам.
Real_Madrid, как да се тапицира и възглавницата? Няма ли да й пречи?
За воланчето ще мислим още
Real_Madrid, как да се тапицира и възглавницата? Няма ли да й пречи?
За воланчето ще мислим още
Публикувано 28 май 2011 - 10:07
Аз пък не си нося халката и не драскам махагона
На джипа обаче волана се поизтърка много неприятно!
Ще бъда благодарен ако ме насочите къде могат да го претапицират качественно!
Мерси предварително!
На джипа обаче волана се поизтърка много неприятно!
Ще бъда благодарен ако ме насочите къде могат да го претапицират качественно!
Мерси предварително!
Публикувано 28 май 2011 - 10:21
моя ми го прави Радо, беше преди на 27 юли.
Вече година почти откак го направих с дебела кожа, някой път мини през сбирката да видиш. Лично аз съм много доволен. Цената беше около стотина лева с най-дебелата кожа при направа в деня - сутринта носиш надвечер прибираш.
Вече година почти откак го направих с дебела кожа, някой път мини през сбирката да видиш. Лично аз съм много доволен. Цената беше около стотина лева с най-дебелата кожа при направа в деня - сутринта носиш надвечер прибираш.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни