Зравейте почитатели на марката.Започвам участието си във форума с проблем,за което моля да ме извините.От близо три месеца имам проблем и се надявам някой да помогне.Имам Е 220cdi 2004г(W211).След като дам контакт,понякога лампата на подгрева не светва и ми е невъзможно да стартирам.Трябва да връщам ключа докато светне за да мога да стартирам.С резервният ключ положението е същото и с течение на времето все по-често,и по-продължително трябва да извършвам тази манипулация.Ходих на сервиз,но немогат точно да диагностират проблема.Ако някой има идея ще се радвам да е сподели.Благодаря и безпроблемно и безаварийно кормуване.
Проблем при стартиране
Започната от uilias, 19 май 2011 - 09:17:18
5 мнения по тази тема
Публикувано 19 май 2011 - 09:17
Публикувано 19 май 2011 - 09:59
Ако в тази кола има реле за подгрев,според мен то е причината.
Ако някой от колегите ти каже къде се намира,вадене,отваряне почистване ако се оправи за седмица или месец,презапояване.
Ако някой от колегите ти каже къде се намира,вадене,отваряне почистване ако се оправи за седмица или месец,презапояване.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 май 2011 - 10:32
имаш едно реле за моторната електроника
то включва ЕКУ то и другите джажи
като дадеш контакт включва и стои постоянно
включено и се разтапят контактите със времето
диагностиката не го хваща
стои отпред при бушоните
то включва ЕКУ то и другите джажи
като дадеш контакт включва и стои постоянно
включено и се разтапят контактите със времето
диагностиката не го хваща
стои отпред при бушоните
Публикувано 19 май 2011 - 10:39
реле и свещи провери .
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 28 май 2011 - 20:09
Колега, напиши как си реши проблема.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни