Хеликоптер Мерцедес БенцEC145
Започната от Yumerov, 18 май 2011 - 12:49:32
3 мнения по тази тема
Публикувано 18 май 2011 - 12:49
Преди малко повече от година, Mercedes-Benz обяви, че дизайнерите на компанията ще започнат да вършат своята магия и в области различни от автомобилната. За целта бе сформирано ново подразделение Mercedes-Benz Style, което започна работа върху други видове транспорт, домашно обзавеждане, ежедневни стоки, дрехи и други.
Първият по-значим продукт на Mercedes-Benz Style- хеликоптерът EC145 “Mercedes-Benz Style”, отбеляза своята световна премиера днес, по време на European Business Aviation Convention & Exhibition 2011 (EBACE) в Женева. EC145 “Mercedes-Benz Style” е изработен изцяло според клиентските изисквания и след събитието ще бъде доставен на неназован собственик в Европа.
Луксозният интериор на хеликоптера е дело на Mercedes-Benz Advanced Design Studio в Комо и в него могат да бъдат открити екзотични естествени материали и система за индиректно осветление, подобна на тази при S- и E-Class моделите на марката, но в същото време от компанията коментират, че вътрешността е изключително функционална. Всички седалки (4-8) са на релси и могат да бъдат подреждани различни конфигурации, или просто да бъдат изнесени извън интериора
.
инфотмация http://www.auto-pres...es_Benz_е_готов
Първият по-значим продукт на Mercedes-Benz Style- хеликоптерът EC145 “Mercedes-Benz Style”, отбеляза своята световна премиера днес, по време на European Business Aviation Convention & Exhibition 2011 (EBACE) в Женева. EC145 “Mercedes-Benz Style” е изработен изцяло според клиентските изисквания и след събитието ще бъде доставен на неназован собственик в Европа.
Луксозният интериор на хеликоптера е дело на Mercedes-Benz Advanced Design Studio в Комо и в него могат да бъдат открити екзотични естествени материали и система за индиректно осветление, подобна на тази при S- и E-Class моделите на марката, но в същото време от компанията коментират, че вътрешността е изключително функционална. Всички седалки (4-8) са на релси и могат да бъдат подреждани различни конфигурации, или просто да бъдат изнесени извън интериора
.
инфотмация http://www.auto-pres...es_Benz_е_готов
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 19 май 2011 - 23:33
Мерцедес и EuroCopter представиаха съвместен проект на базата EC135 - EC145Mercedes-Benz Style:
http://www.emercedes...pter-in-geneva/
Друг автомобилен пройзводител да се похвали че е влязъл в бизнеса със летящия транспорт
http://www.emercedes...pter-in-geneva/
Друг автомобилен пройзводител да се похвали че е влязъл в бизнеса със летящия транспорт
Този пост е редактиран от Илия Горанов: 20 май 2011 - 09:40
преместено от друга тема
Публикувано 20 май 2011 - 10:44
Лелеее! Страхотно! Аз съм възхитен!
След някоя година ще имаме теми от сорта.
ГУБЯ ВИСОЧИНА или НЕ ИСКА ДА ЛИТНЕ
ПРОДАВАМ РОТОР
ПАРНОТО МИ ЗАМРЪЗВА НА 15000 МЕТРА
КАТАПУЛТИРАХ СТРАНИЧНО В ДВОРА НА ТРЕЗОРА
МОНТИРАХ СИ КАРТЕЧНИЦА
ПРОДАВАМ РОТОР
ПАРНОТО МИ ЗАМРЪЗВА НА 15000 МЕТРА
КАТАПУЛТИРАХ СТРАНИЧНО В ДВОРА НА ТРЕЗОРА
МОНТИРАХ СИ КАРТЕЧНИЦА
Публикувано 30 май 2011 - 12:24
Кат знам колко им струват велИсопедите на МБ, не ми се мисли за въртоУеда
1 потребител(и) четат тази тема