Предна лява врата-ограничителПробллем при отваряне и затваряне
Започната от 220TE, 12 май 2011 - 13:14:42
23 мнения по тази тема
Публикувано 12 май 2011 - 13:14
Публикувано 12 май 2011 - 14:46
Търсачката колега -е голямо нещо 
заповядай
как да свалим кората вратата-вижте линковете в темата
Благодаря на колегите които са оформили дадената от мен тема
заповядай
Публикувано 12 май 2011 - 15:08
Търсачката колега -е голямо нещо
заповядай
![]()
Публикувано 12 май 2011 - 16:05
Ограничителя така или иначе вече е потрошен.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 12 май 2011 - 21:32
Пробвай да затегнеш болта който ще видиш на вратата непосредствено до ограничителя 6 мм с камъче 10. Помага.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 май 2011 - 22:40
Ограничителя представлява,пе-образен плъзгач,метална планка с пластмасова втулка,две големи сачми и идна яка пружина между тях.Поради липса на смазка,всичко вече е късно.Иначе голямо обяснение направих.
Мисля си,че съм възстановявал такава чопрантия,ама не си спомнях точно какво се променяше.Като го разглобиш огледай го добре и ще се сетиш нещо или пък си купи втора употреба,смажи го и го монтирай.
Мисля си,че съм възстановявал такава чопрантия,ама не си спомнях точно какво се променяше.Като го разглобиш огледай го добре и ще се сетиш нещо или пък си купи втора употреба,смажи го и го монтирай.
Публикувано 12 май 2011 - 23:22
Не ми се е налагало да отварям такава джаджа но определено е доста тежка. Подмятам една,чака да я слагам. Иначе не би ли трябвало преди да се строши поне да задържа,да прави мизерии? Случвало ми се е да се рахлаби това болте и щрака като уаз. Едно пък едва го отвих да го демонтирам,беше му завлякла резбата...и пак щракане.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 май 2011 - 23:46
Всъщност представи си пластмасов цилиндър,в който има пружина и от двата края две големи съчми.Тези съчми се плъзгат,по надупчена релса и викат щрак,щрак.В ситуацията се преебава пластмасовия цилиндър.Не ми се е налагало да отварям такава джаджа но определено е доста тежка. Подмятам една,чака да я слагам. Иначе не би ли трябвало преди да се строши поне да задържа,да прави мизерии? Случвало ми се е да се рахлаби това болте и щрака като уаз. Едно пък едва го отвих да го демонтирам,беше му завлякла резбата...и пак щракане.
Публикувано 13 май 2011 - 00:07
Всъщност представи си пластмасов цилиндър,в който има пружина и от двата края две големи съчми.Тези съчми се плъзгат,по надупчена релса и викат щрак,щрак.В ситуацията се преебава пластмасовия цилиндър.
Сигурно е френски.
Публикувано 13 май 2011 - 07:57
Колега, не си губи времето.
Ремонтира се, като си купиш нов - на крупната сума от десетина лева, ако се не лъжа.
Никакви други ремонти не помагат.
И си носи едно ключе 10 на удобно място, че като ти заклини ограничителя, да може да го откачиш, че инак ще караш с отворена врата
Има и още един пиниз, ама ще пиша за него, като се похвалиш, че си си взел нов ограничител.
Ремонтира се, като си купиш нов - на крупната сума от десетина лева, ако се не лъжа.
И си носи едно ключе 10 на удобно място, че като ти заклини ограничителя, да може да го откачиш, че инак ще караш с отворена врата
Има и още един пиниз, ама ще пиша за него, като се похвалиш, че си си взел нов ограничител.
Публикувано 13 май 2011 - 09:26
Колега, не си губи времето.
Публикувано 13 май 2011 - 09:28
Публикувано 13 май 2011 - 09:55
Публикувано 13 май 2011 - 10:32
на тебе не ти трябва комплект, а само преден ляв ограничител.
Другите са ти ОК, освен ако автобила е бил такси, но тогава щеше да разбереш, дори само по факта, че шофьорския ограничител щеше да си замине последен.
Сменяй с нов, не се престаравай със смазването му - излишно е..
Ако се беше сетил да размениш местата на два ограничителя, щеше да изкара още 20 години
Другите са ти ОК, освен ако автобила е бил такси, но тогава щеше да разбереш, дори само по факта, че шофьорския ограничител щеше да си замине последен.
Ако се беше сетил да размениш местата на два ограничителя, щеше да изкара още 20 години
Публикувано 13 май 2011 - 11:41
на тебе не ти трябва комплект, а само преден ляв ограничител.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА