Jump to content

•  

Photo
- - - - -

ХРОМИРАНА ЛАЙСНА НА ПРЕДНА БРОНЯ MERCEDES S W220

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sok4e

sok4e

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Posts:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    s500l

Posted 11 May 2011 - 11:12

Здравейте!! Отварям тази тема, защото хромираната лайсна на предната броня е почнала да се лющи. Ако някой от вас се е занимавал със покупка и смяната на подобна, да сподели от къде я е закупил, и как я е сменил.
  • 0

#2 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,833 Posts:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Posted 11 May 2011 - 15:32

Аз я купувах на 124-ката от даскалов кар , мисля , че бяха скъпички оригиналните , 2те лайсни мисля , че бяха 50 лева , но за 124.Лайсните се държат на скоби , мисля , че са около 10 или 12 скоби.Едната оригинална скоба е 1,50.Свалят се лесно и се слагат също лесно , може да се държат и с по малко скоби.Иди в Даскалов кар , мойте от там ги купувах.Успех.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#3 sok4e

sok4e

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Posts:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    s500l

Posted 11 May 2011 - 16:03

Аз я купувах на 124-ката от даскалов кар , мисля , че бяха скъпички оригиналните , 2те лайсни мисля , че бяха 50 лева , но за 124.Лайсните се държат на скоби , мисля , че са около 10 или 12 скоби.Едната оригинална скоба е 1,50.Свалят се лесно и се слагат също лесно , може да се държат и с по малко скоби.Иди в Даскалов кар , мойте от там ги купувах.Успех.

Благодаря, колега. Виждам, че имат координати и в Бургас ще намина да питам как стоят нещата ;)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users