Искам да спра автомобил от движение.Знае ли някой реда по който се прави.
Started by Mr.Mercedes-Benz, 07 May 2011 - 10:03:05
5 replies to this topic
Posted 07 May 2011 - 10:03
Здравейте, бих искал да спра от движение един автомобил. Искам да помоля, ако някой знае реда по който става това, да ми помогне с информация. Благодаря предварително.
Posted 07 May 2011 - 12:16
От няколко години няма вариант да спреш автомобила от движение , или го бракуваш или плащаш данак . Има вариант да го бракуваш и после след технотест пак да го пуснеш в движение , но е безмислено...
Posted 07 May 2011 - 12:59
Здравейте, бих искал да спра от движение един автомобил. Искам да помоля, ако някой знае реда по който става това, да ми помогне с информация. Благодаря предварително.
Миналата седмица бях в Кат да попитам каква е процедурата за спиране от движение.
Там ми казаха носиш само номерата на автомобила и всичко е окей
Без да плащам данъци, застраховки и тем подобни работи

By Batev
Posted 07 May 2011 - 17:25
Значи , както съм ударил мерцедес и трябва да го бракувам , нося номерата и няма да плащам данъци.
А да попитам , може ли да си запазя старите номера и да ги сложа на ес-ката.Че ме кефи номера 5500 ВВ .
Ако може каква е процедурата.
А да попитам , може ли да си запазя старите номера и да ги сложа на ес-ката.Че ме кефи номера 5500 ВВ .

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Posted 20 May 2011 - 22:08
Без да плащам данъци, застраховки и тем подобни работи
Не дължиш само гражданска./Ако не я платиш и не караш колата не би трябвало да има проблеми и без да я спираш от движение.Струва ми се че искането на Гаранционния фонд е само пожелателно и е за да "плашат гарги"/Данъка ще го плащаш. А когато искаш да подкараш колата ще трябва да я прекарваш пак през КАТ.
Кола от ремонт и жена от курорт трудно се вкарват в пътя
Posted 20 May 2011 - 23:50
Вероятно е възможно в КАТ да промениш регистрационните номера. Дали е възможно да използваш, тези от старата ти кола незнам. Предполагам срещу сромна такса всичко е възможно.Значи , както съм ударил мерцедес и трябва да го бракувам , нося номерата и няма да плащам данъци.
Като бракуваш кола, връщаш номерата в КАТ, от там ти издават бележка с която тичаш в общината за да отпишеш автомобила и чак тогава не плащаш данъци. Ако не отпишеш колата може да те глобят, ако не си плащаш данъка.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage