AUTO CLUB SHOW 2011зала ,,Христо Ботев’’, в София от 15 до 18 септември
Started by House M.D., 16 Apr 2011 - 18:25:26
42 replies to this topic
Posted 16 September 2011 - 18:50
Аз днес минах...пак.
Както казва Саката - уж за малко , пък отидоха набързо 2 часа и нещо.
Posted 16 September 2011 - 19:06
Лазо.. това е с цел да привлечем по-голяма маса
Сака... кажи им брат.. кажи им да не изпускат
Сака... кажи им брат.. кажи им да не изпускат
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 16 September 2011 - 20:54
Изпускате много!
IMG_6994.JPG 2.41MB 87 downloads IMG_6995.JPG 2.42MB 103 downloads IMG_6990.JPG 2.5MB 83 downloads IMG_6991.JPG 2.53MB 77 downloads IMG_6992.JPG 2.51MB 72 downloads IMG_6993.JPG 2.44MB 64 downloads
А тия момиченца, утре и другиден, ще спретнат автомивка за всеки 10-ти посетител... ъъъ по бански... а ако колата ги предразположи, може и без... горнища (минимум)
Мисля, че всички, които не дойдоха, изпуснаха много, има интересни изненади, очаква се и участие на една световно известна рап звезда от Петрич/Калифорния.
IMG_6994.JPG 2.41MB 87 downloads IMG_6995.JPG 2.42MB 103 downloads IMG_6990.JPG 2.5MB 83 downloads IMG_6991.JPG 2.53MB 77 downloads IMG_6992.JPG 2.51MB 72 downloads IMG_6993.JPG 2.44MB 64 downloads
А тия момиченца, утре и другиден, ще спретнат автомивка за всеки 10-ти посетител... ъъъ по бански... а ако колата ги предразположи, може и без... горнища (минимум)
Мисля, че всички, които не дойдоха, изпуснаха много, има интересни изненади, очаква се и участие на една световно известна рап звезда от Петрич/Калифорния.
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Posted 16 September 2011 - 21:12
Ех Трифкаа.. ако не ми беше напраил тоя номер с телефона....
как пък го измисли , че жената ме търси... и то баш тогава...
Утре да ме изчакате.. специално ще си купя билет , че мойта кола има нужда от много миене... гоУема е..
Да не говорим , че си имам фаворитка.. която ако можееее....
как пък го измисли , че жената ме търси... и то баш тогава...
Утре да ме изчакате.. специално ще си купя билет , че мойта кола има нужда от много миене... гоУема е..
Да не говорим , че си имам фаворитка.. която ако можееее....
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 16 September 2011 - 21:20
Пешка.. тия снимки още ли не са те убедили до неделя да си дошъл ?
Posted 16 September 2011 - 21:24
Тая по-нисичката с черната дълга коса ще си я взема у нас.
А какъв е тоя Мустанг на заден фон? Много са му малки гуметата нещо,а и не видях да има
представители на http://forum.america...g.com/index.php в инфото...
А какъв е тоя Мустанг на заден фон? Много са му малки гуметата нещо,а и не видях да има
представители на http://forum.america...g.com/index.php в инфото...
Posted 16 September 2011 - 21:27
Пушка , Мустанга е от форд..
Ти учи , вместо да гледаш девойките Таз девойка.. е заплюта от няколко дни насам
Ти учи , вместо да гледаш девойките Таз девойка.. е заплюта от няколко дни насам
Posted 16 September 2011 - 21:45
Аз днес минах...пак.
Blondi, казвам им bro - днес ходих и въпреки, че утре ще пътувам ако има чалъм - ще се опитам пак да ида - защото щанда, колите и хората там са много готини и си прекарахме супер. Изобщо представянето е направено професионално и от Щутгарт биха се гордели с този щанд(просто останалите изглеждаха малко аматьорски).
Аз както казах уж за малко и като се почна - новата Е-класа, звука, какви еърбеци има, кое как там едно-друго, после минах през S-ката на Лазо с тоя малък мотор не знам просто, купето на Боян може да се гледа с часове - уникат просто, една от любимите ми коли изобщо - CL-a на Биги(тука се застоях доста сериозно), и ония две ретро красавици... абе пригответе си поне 3 часа, че се залафихме с момчетата.
Даже обяснявах на едни журналисти от Жълт Труд разни неща по колите. Питаха ме на Лазо колата коя година е и аз им викам модела е между 93-99. А тя била 92ра - shame on me... но така е като титулярите хапваха, а аз само замествах и не можах да отгороря на коварните въпроси. То и без това жълтата преса пишат истини, но не съвсем... та ако излезе публикация, че Sкласата е 94та - да знаете кой я поднови.
Момчетата на нашия щанд са големи жестаджии(няма да казвам защо), колекцията на КРАНК - уникална, нямам думи просто.
ЕВАЛА на всички взели участие в това предприятие, вложили сили и труд, средства, време и желание!!! Свалям ви шапка просто!
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Posted 16 September 2011 - 23:03
Мразя ви!
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Posted 16 September 2011 - 23:34
аз днеска отидох уж да върна кабелите на Биги .. пък се завътях и убих час и половина .. едвам си тръгнах ..
Хамъре .. фаворитката май на всички ни е една .. аз викам направо да купуваме по 10 билета и да се почва шоуто
Хамъре .. фаворитката май на всички ни е една .. аз викам направо да купуваме по 10 билета и да се почва шоуто
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users