Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Инверторен електрожен от Редко или .....?

• Please log in to reply
9 мнения по тази тема

#1 KRASI_500

KRASI_500

Напреднал

• Потребители на форума
  • 275 Мнения:
  • Град:sofia
  • Автомобил:
    220 CE-1995

Публикувано 13 април 2011 - 22:14

Здравейте,интересувам се от електрожените предлагани от Редко,качествени ли са,заслужават ли си парите,някой работил ли е с тях,от фирмата ми казаха че са китайска сглобка но с висококачествени материали специално за тях.Спрях се на модела ASTRA 160 ще го ползвам за домашни цели(на първо време ще си скалъпя барбекю и лозница на вилата).Загледах се по Fronius - TransPocket 1500 и Gysmi 165 но се чудя дали ми е нужен по висок клас на първо време.Държа на техниката която купувам да е надеждна,качествена и да я ползвам безпроблемно години напред,така че дайте и други предложения ако Ви се пише.Да добавя че покупката ще я мина през фирма и ще си взема 20-те % и астрата ще ми стъпи на 450 лв и фрониуса 950 лв.Ще съм Благодарен за съветите Ви.
  • 0

#2 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 13 април 2011 - 23:12

В добавка на това което говорихме:
Баща ми пазарува консумативи от Редко и е доволен от продуктите им. Астрата мисля че е варианта за теб, защото за домашни цели ще е идеален. Няма смисъл да даваш 2пъти повече пари, Но от друга страна не може да се сравни с Фрониус. Други колеги да изкажат също мнение.
  • 0
Публикувано изображение

#3 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 13 април 2011 - 23:52

човек вземи си купи заварачен апарат kemppi с волфрамов електрод и не се занимавай с глупости.
  • 0

#4 220TE

220TE

Чирак

• Потребители на форума
  • 165 Мнения:
  • Автомобил:
    Мercedes-Benz 124 Sportline / 220TE/ ,110KW , X.1992г.

Публикувано 14 април 2011 - 11:40

:allhail: Моето мнение е ,че "Редко" са професионалисти и предлаганата стока е на ниво и необходимото качество.Преди 6 години се рових насам натам и накрая се спрях върху техен продукт.Е купих си електрожен за битови нужди /представителния магазин и офиса им барабар с цялата сграда им се намира в ж.к.май се води Дружба..близо до "Практикер" /...Направих си 20кв.м навес зад вилата за съхранение на дърва и други дунджурии...Изградих си и съоражение за лозичката и си държа колата на сянка...Доволен съм от стоката,цената и качеството...Професионалната им техника също е на ниво ама на мен не ми трябваше скъпо нещо, защото просто нямам нужда...Успех в избора!!! :flagMB new:
  • 0

#5 Skull

Skull

Чирак

• Потребители на форума
  • 157 Мнения:

Публикувано 14 април 2011 - 17:05

Ако смяташ да си взимаш заваръчна техника ..бих ти предложил да си докараш от германия .. там апарати със същите функции са на 1/2 цена и с по добро качевство. успех
  • 0

#6 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 14 април 2011 - 19:20

Краси, вземай Редко, моя вече 10 години го експлоатирам и то зверски, излезе корава машинка. За твоите нужди няма смисъл от по-скъп уред.
  • 0

#7 kombi124d

kombi124d

Майстор

• Потребители на форума
  • 805 Мнения:
  • Автомобил:
    Бяла техника на колела

Публикувано 15 април 2011 - 16:25

Краси мойто мнение е да си вземеш КЕМПИ,защото е Мерцедеса на заваръчната техника :icon_coolgrin:
А защо ти го препоръчвам се сети сам :beer:
  • 0
Публикувано изображение
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

#8 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1955 Мнения:

Публикувано 15 април 2011 - 21:09

:icon_coolgrin:
  • 0

#9 Mien

Mien

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Свиленград
  • Автомобил:
    1.W202-250d-605 910-automat-1994г.
    2.HONDA Eve 50cc-3hp-1988г.

Публикувано 17 април 2011 - 12:54

+1 за Кемпи,
А Fronius,имаме служебен,седма година се ползва като за последно,и за сега само една ръкохватка и две щипки за масата са дали фира...много идиото устойчиво.
  • 0

#10 KRASI_500

KRASI_500

Напреднал

• Потребители на форума
  • 275 Мнения:
  • Град:sofia
  • Автомобил:
    220 CE-1995

Публикувано 19 април 2011 - 14:12

Взех си нисък клас Gysmi 161 за 5 стотака,харесаха ми скъпите ама за 5 заварки сметнах че не си заслужава толко пари да харча.
Любопитно ми е Кемпи в кой магазин ги има ,че не ги видях никъде?
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни