Инверторен електрожен от Редко или .....?
Започната от KRASI_500, 13 апр 2011 - 22:14:45
9 мнения по тази тема
Публикувано 13 април 2011 - 22:14
Здравейте,интересувам се от електрожените предлагани от Редко,качествени ли са,заслужават ли си парите,някой работил ли е с тях,от фирмата ми казаха че са китайска сглобка но с висококачествени материали специално за тях.Спрях се на модела ASTRA 160 ще го ползвам за домашни цели(на първо време ще си скалъпя барбекю и лозница на вилата).Загледах се по Fronius - TransPocket 1500 и Gysmi 165 но се чудя дали ми е нужен по висок клас на първо време.Държа на техниката която купувам да е надеждна,качествена и да я ползвам безпроблемно години напред,така че дайте и други предложения ако Ви се пише.Да добавя че покупката ще я мина през фирма и ще си взема 20-те % и астрата ще ми стъпи на 450 лв и фрониуса 950 лв.Ще съм Благодарен за съветите Ви.
Публикувано 13 април 2011 - 23:12
В добавка на това което говорихме:
Баща ми пазарува консумативи от Редко и е доволен от продуктите им. Астрата мисля че е варианта за теб, защото за домашни цели ще е идеален. Няма смисъл да даваш 2пъти повече пари, Но от друга страна не може да се сравни с Фрониус. Други колеги да изкажат също мнение.
Баща ми пазарува консумативи от Редко и е доволен от продуктите им. Астрата мисля че е варианта за теб, защото за домашни цели ще е идеален. Няма смисъл да даваш 2пъти повече пари, Но от друга страна не може да се сравни с Фрониус. Други колеги да изкажат също мнение.
Публикувано 13 април 2011 - 23:52
човек вземи си купи заварачен апарат kemppi с волфрамов електрод и не се занимавай с глупости.
Публикувано 14 април 2011 - 11:40
Публикувано 14 април 2011 - 17:05
Ако смяташ да си взимаш заваръчна техника ..бих ти предложил да си докараш от германия .. там апарати със същите функции са на 1/2 цена и с по добро качевство. успех
Публикувано 14 април 2011 - 19:20
Краси, вземай Редко, моя вече 10 години го експлоатирам и то зверски, излезе корава машинка. За твоите нужди няма смисъл от по-скъп уред.
Публикувано 15 април 2011 - 16:25
Краси мойто мнение е да си вземеш КЕМПИ,защото е Мерцедеса на заваръчната техника
А защо ти го препоръчвам се сети сам
А защо ти го препоръчвам се сети сам

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 15 април 2011 - 21:09
Публикувано 17 април 2011 - 12:54
+1 за Кемпи,
А Fronius,имаме служебен,седма година се ползва като за последно,и за сега само една ръкохватка и две щипки за масата са дали фира...много идиото устойчиво.
А Fronius,имаме служебен,седма година се ползва като за последно,и за сега само една ръкохватка и две щипки за масата са дали фира...много идиото устойчиво.
Публикувано 19 април 2011 - 14:12
Взех си нисък клас Gysmi 161 за 5 стотака,харесаха ми скъпите ама за 5 заварки сметнах че не си заслужава толко пари да харча.
Любопитно ми е Кемпи в кой магазин ги има ,че не ги видях никъде?
Любопитно ми е Кемпи в кой магазин ги има ,че не ги видях никъде?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА