Проблем с акумулатораПроблем с акумулатора
Започната от cardhu, 02 апр 2011 - 23:02:15
4 мнения по тази тема
Публикувано 02 април 2011 - 23:02
Здравейте,
някой може ли да ми каже дали има начин да се пусне ток на S500 W220 отпред през двигателя.Не съм карал колата около месец и акумулатора е паднал.Успя само да отключи колата.Не мога да отворя задния капак.От автокъща Софавто ми продадоха колата само с един ключ,на всичкото отгоре се оказа че металната част на ключа въобще не е от мойта кола и сега не мога да отворя багажника за да си пусна ток.Моля,дайте съвети за действие.От София съм.Благодаря предварително!
някой може ли да ми каже дали има начин да се пусне ток на S500 W220 отпред през двигателя.Не съм карал колата около месец и акумулатора е паднал.Успя само да отключи колата.Не мога да отворя задния капак.От автокъща Софавто ми продадоха колата само с един ключ,на всичкото отгоре се оказа че металната част на ключа въобще не е от мойта кола и сега не мога да отворя багажника за да си пусна ток.Моля,дайте съвети за действие.От София съм.Благодаря предварително!
Публикувано 03 април 2011 - 20:36
Здравейте,
Колега мисля, че трябва да има защото 210-ките имат.Моята си има едно капаче, което като го отвориш си има извод за плюс.После закачам и минус където и да само да е ламарина и паля.
Немога да съм сигурен при тебе, но мисля че трябва да има нещо.Огледай се това капаче дали няма нарисувано отгоре (+) защото при Е класите е така.
By Batev
Публикувано 04 април 2011 - 23:43
Колега днес попитах в сервиз на Мерцедес и ми казаха, че S-класите нямат изводи под предния капак за поддаване на ток, което означава само акумолатор му е майката
By Batev
Публикувано 05 април 2011 - 00:02
Aбе, тея S-класи нямат ли копче да отваря дистанционно багажника. На една 210ка, нямаше сили да си палне лампите на таблото, но успяхме да й отворим багажника от копчето от вътре.
Публикувано 05 април 2011 - 10:59
Здравейте,решихме проблема по българския начин.С риск да усложниме още повече ситуацията.Дойде един приятел,който отговаря за автопарка на една от големите фирми и разполага с доста мерцедеси от най-високия клас 140,220,221 и с предварително подготвен нов акумулатор чрез кабели подадохме ток на един бушон под капака на климатичната инсталация.Минуса го свързахме за маса към самия кош и само за секунда с дистанционното отключих багажника.След това сменихме акумулаторите и сега всичко е наред като изключим това,че 24 часа по-късно ми разбиха гаража и ми откраднаха гумете подтогвени за смяна.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни