Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Проблем с акумулатораПроблем с акумулатора

• Please log in to reply
4 мнения по тази тема

#1 cardhu

cardhu

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 37 Мнения:

Публикувано 02 април 2011 - 23:02

Здравейте,
някой може ли да ми каже дали има начин да се пусне ток на S500 W220 отпред през двигателя.Не съм карал колата около месец и акумулатора е паднал.Успя само да отключи колата.Не мога да отворя задния капак.От автокъща Софавто ми продадоха колата само с един ключ,на всичкото отгоре се оказа че металната част на ключа въобще не е от мойта кола и сега не мога да отворя багажника за да си пусна ток.Моля,дайте съвети за действие.От София съм.Благодаря предварително!
  • 0

#2 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 април 2011 - 20:36

Здравейте,
някой може ли да ми каже дали има начин да се пусне ток на S500 W220 отпред през двигателя.Не съм карал колата около месец и акумулатора е паднал.Успя само да отключи колата.Не мога да отворя задния капак.От автокъща Софавто ми продадоха колата само с един ключ,на всичкото отгоре се оказа че металната част на ключа въобще не е от мойта кола и сега не мога да отворя багажника за да си пусна ток.Моля,дайте съвети за действие.От София съм.Благодаря предварително!

Колега мисля, че трябва да има защото 210-ките имат.Моята си има едно капаче, което като го отвориш си има извод за плюс.После закачам и минус където и да само да е ламарина и паля.
Немога да съм сигурен при тебе, но мисля че трябва да има нещо.Огледай се това капаче дали няма нарисувано отгоре (+) защото при Е класите е така.
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#3 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 април 2011 - 23:43

Колега днес попитах в сервиз на Мерцедес и ми казаха, че S-класите нямат изводи под предния капак за поддаване на ток, което означава само акумолатор му е майката :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#4 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 април 2011 - 00:02

Aбе, тея S-класи нямат ли копче да отваря дистанционно багажника. На една 210ка, нямаше сили да си палне лампите на таблото, но успяхме да й отворим багажника от копчето от вътре.
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#5 cardhu

cardhu

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 37 Мнения:

Публикувано 05 април 2011 - 10:59

Здравейте,решихме проблема по българския начин.С риск да усложниме още повече ситуацията.Дойде един приятел,който отговаря за автопарка на една от големите фирми и разполага с доста мерцедеси от най-високия клас 140,220,221 и с предварително подготвен нов акумулатор чрез кабели подадохме ток на един бушон под капака на климатичната инсталация.Минуса го свързахме за маса към самия кош и само за секунда с дистанционното отключих багажника.След това сменихме акумулаторите и сега всичко е наред като изключим това,че 24 часа по-късно ми разбиха гаража и ми откраднаха гумете подтогвени за смяна.
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни