Прибиране на огледало
Започната от M.Mihalev, 23 мар 2011 - 18:18:58
16 мнения по тази тема
Публикувано 23 март 2011 - 18:18
Здравейте колеги. Въпросът ми най-вероятно ще ви се стори глупав, но ако знаех как става нямаше да питам. Та въпросът ми е как се пребират външите огледала на W203 която не е с автоматично прибиране? Аз сгъвам огледалото до едно положение и от там нататък незнам какво да правя. Ако някой знае ще съм му благодарен да сподели.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Публикувано 23 март 2011 - 18:32
Тоест за да можеш да ги прибираш трябва колата да има ел прибиране. Незнам не вярвам да са го направили без да се пребират все пак едва ли на са помислили затова.
Публикувано 23 март 2011 - 18:33
ДобреТоест за да можеш да ги прибираш трябва колата да има ел прибиране. Незнам не вярвам да са го направили без да се пребират все пак едва ли на са помислили затова.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 23 март 2011 - 22:29
Честно казано и аз на W202-ката незнам как се прибират пущините.Напъвам ги до едно положение и след това ме е страх да ни ги счупя,че не са евтини.И като паркирам в някоя тясна уличка се моля докато свърша работа някой да не ги прибере завинаги.Колеги помагайте,прибират ли се или не на W202 kакто и на W203 без ел.прибиране.
Публикувано 23 март 2011 - 23:02
Мисля, че както можеш да го дърпаш на едната страна, можеш да го буташ и на другата в разумни граници, без последици. Не съм го пробвал качествено, ама няколко колоездача вече ми удрят огледалата в обратна на нормалната за прибиране посока и нямам никакви щети, осевн психически. При лек напън в посока на пред(към предната броня) огледалото си мърда(не стълкото на огледалото, а цялото огледало).
Според мен огледалото без ел прибиране, не е предвидено да се прибира подбно на електричесия си брат и да соти застопорено до стъклото на шофьорската врата, обаче е предвидено да може да се побутва в разумни граници и в двете посоки.
Според мен огледалото без ел прибиране, не е предвидено да се прибира подбно на електричесия си брат и да соти застопорено до стъклото на шофьорската врата, обаче е предвидено да може да се побутва в разумни граници и в двете посоки.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 24 март 2011 - 10:51
Ако нямаш ел. прибиране, не се прибира. Единствено може да го придърпаш с леко усилие към теб, доколкото ти позволява, за да минеш от някъде и след това си остава в нормалната позиция.
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 28 март 2011 - 12:04
Като говорите за прибиране на огледала да вмъкна и аз едно питане... Става въпрос обаче когато има автоматично прибиране на огледалата: като ги прибере огледалата те правят едно почукване по прозореца, т.е. машинката не спира когато стигнат до крайно прибрано положение, а продължава още малко и ги кара да почукват по стъклото. Явно е въпрос на регулиране, но мисълта ми е дали става лесно или да ходя в Балканстар. Става въпрос за МЛ-а разбира се, не за 123-та
Публикувано 30 март 2011 - 18:46
На W203 огредалата имат ход и в двете посоки докато упрат и не се чупят. Ако искате ще приложа снимки. Когато се натисне в обратна посока изтраква, но това е от 2 пластинки, които го закопчават. Не може да се застопори.
Публикувано 04 април 2011 - 20:23
Ето и движението в обратна посока
Прикачени файлове
Публикувано 23 февруари 2012 - 01:33
И аз да питам .... в автокъщата огледалата се прибираха при мен .... (ел. са) ,когато се прибрах с колата в Сливен лявото спря да се прибира.Явно лош контакт и двете са удряни ,понеже пластмасата на мигачите е счупена.Въпроса ми е ,прибират ли се автоматично след заключване и ако да ,откъде се прави.ЦДИ 2005 Елеганс е колата.Пише на компа да проверя огледалото ( дясното ) ,пък то си бачка перфектно :Х
Наскоро разбрах ,че чувството да шофираш МЕРЦЕДЕС Б150 е УНИКАЛНО ,но имам намерение скоро да разбера ,какво е чувството да си собственик на W203....
Публикувано 23 февруари 2012 - 16:56
Прибират се сами, само ако има "Memory pack". Възможно е през Стар диагноза да се направи нещо, че да се прибират, но трябва някой наистина кадърен
Публикувано 24 февруари 2012 - 08:40
Или ми прати VIN на лично, за да ти извадя Датакартата на колата и да си видиш всички опции по колата или се разрови в менюто и търси някаква такава опция.
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:33
Ако и някой друг иска да си види датакартата (дори и от любопитство), нека не се притеснява да си поиска.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни