проблем с заключването на W203 - 2003г /играещ бутон/
Started by rangelpetkov, 21 Mar 2011 - 14:23:59
27 replies to this topic
Posted 21 March 2011 - 14:23
Здравейте, колеги! Имам w203 - 2003г. CDI, проблема ми е следния - задната лява врата не се заключва всеки път, бутона се сваля надолу и се качва нагоре няколко пъти в рамките на 3-4 секунди, но вратата не се заключва. Налага се да заключвам тази врата ръчно, проблема се появява през определено време, понякога бутона слиза, но не до долу, т.е вратата не се заключва, друг път всичко е ок. Моля за съдействие, ако някой е имал подобен проблем да опише как може да се реши, благодаря предварително на всички
Posted 17 June 2011 - 19:04
колега проблема е в една пружинка,която се е счупила.ремонта по замяната е лесен и спестява около 200 лева.аз имам същия проблем и съм поръчал такава,но изпращат комплект и ще ми останат ,ако имаш интерес обади се на 0898 226979
Posted 23 June 2011 - 15:43
пружинките пристигнаха и имам още,ако те интересуват обади се
Posted 06 July 2011 - 21:53
При мен бутона направо танцува. Майсторите измислиха някакъв начин да я закрепят за момент. Дали тази пружина ще ми свърши работа?
Posted 09 July 2011 - 17:20
от нея е,като се счупи не може да движи лоста и затова играе така
Posted 31 August 2011 - 08:03
Да има някои излишна пружинка, да ми продаде? Едната ми врата е с играещ бутон.
Posted 31 August 2011 - 08:49
Да има някои излишна пружинка, да ми продаде? Едната ми врата е с играещ бутон.
Колега виждам че последните постове са на около 2 месеца...надали я следят темата още.
Виждам, че ти си от Стара Загора а и колегата dim, който може би още има пружинки
е от там така, че най добре му се обади и го попитай лично
Успех
By Batev
Posted 31 August 2011 - 09:48
Колега виждам че последните постове са на около 2 месеца...надали я следят темата още.
Виждам, че ти си от Стара Загора а и колегата dim, който може би още има пружинки
е от там така, че най добре му се обади и го попитай лично
Успех
Чудесно, не бях обърнал внимание. Благодаря
Posted 31 August 2011 - 11:51
колега имам още пружинки,ако искаш обади се
Posted 31 August 2011 - 12:40
Къде да се обадя - остави тел. на лично да се разберем
Posted 31 August 2011 - 13:10
Къде да се обадя - остави тел. на лично да се разберем
0898 226979
Колегата си е оставил телефона в по горния пост ама кой да го види
Айде дано свършите работа
By Batev
Posted 14 December 2011 - 22:39
Мдаа,тъй като и аз се сблъсках със същия проблем и го реших успешно-да споделя.При разглобяването /съответно и при сглобяването/най-тънкия момент за мен бе,че винта ,с който се сваля външната дръжка се развива ОБРАТНО на часовниковата стрелка и служи само за законтряне с главата си в останалата част от бравата на вратата.Пружинката е ясна.Майстора ми я сви.Но за разглобяването ми трябваха 2 дни/все пак работя от време на време/ и си купих инструменти-дълги г-образни тънки еврейски звезди всякакви размери и професионална тънка дълга Т25 отвертка/правилната/а и на нея и изпилих крайните ограничители за да стигне до заветния винт.Та с 2 думи -през тънкия процеп отстрани на задна дясна врата -точно в равнината на външната дръжка-под уплътнителя се достига с ДЪЛГА отвертка Т25 до винт,който /на дясната врата/се развива обратно на часовниковата стрелка.ОТтам нататък е лесно.
А и за да извадиш машинката за заключването - неопреностиропоровата противовибрационна подложка между тенекията и машинарията се разпада на две части с шлици.
Това ми е първия ремонт на Цетката на съпругата,но съм приятно изненадан от начините,по които германеца е измислил тази иначе проста система за затваряне/заключване.
А и за да извадиш машинката за заключването - неопреностиропоровата противовибрационна подложка между тенекията и машинарията се разпада на две части с шлици.
Това ми е първия ремонт на Цетката на съпругата,но съм приятно изненадан от начините,по които германеца е измислил тази иначе проста система за затваряне/заключване.
Posted 09 September 2013 - 20:35
Здравейте,аз също имам този проблем ако на някои му се намира такава пружина да ми пише или направо да ми звънне на телефон 0899646349 че да станат по-бързо нещата
Поздрави
Posted 26 September 2013 - 20:13
Здравейте, колеги.И при мен проблема е същия?бутона играе няколко пъти и на 3-4 път заключва.Някой ако може да ми обясни какво точно трябва да се направи ще съм му много благодарен.телефон:0876447287
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users