Четох предишната тема във форума за водоструйките, видях че е хубаво да е с метална помпа и да е ремонтопригодна и... като изненада един колега ми каза, че си е взел точно водоструйка от Хоби лайн линията на неизвестната за мен марка Електро машинен. Освен че ми звучи на немски, се оказа, че фирмата е немска, а аз немците си ги уважавам като производители или поне като марка (не знам дали се сглобяват там или само качествения контрол е немски).
Говорих с инж. Румяна Миньова в офиса им и тя е склонна да се договорим клуба да ползва отстъпки във фирмата им, но това предполагам ще го прави, Крум Илия или Ники.
Поне предполагам, че ще има интерес към техните продукти във форума, защото както знам, аз не съм от най-големите манияци на тема чистота и външна поддръжка на автомобила си, и въпреки това си взех "играчка от тях, а какво ли биха направили Владек, Лилов, Илия и другите, които знам, че треперят над колите си.
Да добавя само, че бързо ме зарибиха за един "турбо-накрайник", който върти водата в кръг и чисти кръгло петно, а не като метла. Взех си и филтър (било важно и за гаранцията). Продават и други машини - компресори, електрожени, дървообработващи и какво ли не.
Та ето я и самата водоструйка:

Ще пусна координатите на фирмата в модераторския подфорум, за да се види кой ще се договаря с тях и предполагам ще има тяхна реклама във форума. А сайта на фирмата лесно се намира в гуъла.