Пак светнах, този път EPCще се гръмна вече
Започната от LiL, 10 мар 2011 - 15:27:07
36 мнения по тази тема
Публикувано 10 март 2011 - 15:27
Отидох да заредя и тръгвайки виждам, че ми светна EPC жълто, изгасва след минутка и пак светва...
Колата се държи странно...в смисъл...не набира добре...даже ми се струва, че и бръмчи по-различно...изгасвам пак паля...сякаш й е трудно и да запали...не става от раз, при тва като е работила 30 минути.....и с нов акумулатор
Някакви идеи?
Чак в Понеделник вечер съм на майстор...но ще съм благодарна ако споделите какво е този път..
Колата се държи странно...в смисъл...не набира добре...даже ми се струва, че и бръмчи по-различно...изгасвам пак паля...сякаш й е трудно и да запали...не става от раз, при тва като е работила 30 минути.....и с нов акумулатор
Някакви идеи?
Чак в Понеделник вечер съм на майстор...но ще съм благодарна ако споделите какво е този път..
Публикувано 10 март 2011 - 17:08
Отидох да заредя и тръгвайки виждам, че ми светна EPC жълто, изгасва след минутка и пак светва...
Някакви идеи?
Камелка,много ми се иска да са ти наляли скапана нафта и да се разминеш с промивки и филтри.Пусти дизели не са ми по вкуса точно заради тези им проблеми Лукас.мукас,фукас.
Проблема появява ли се когато е студена колата или само като загрее? Забелязваш ли повечко пушек изкадеизотзадзе?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 март 2011 - 17:24
Ами...появи се веднага като заредих на ЕКО....после като спрях на паркинга и реших да запаля пак..запали трудно и отзад имаше пушек..бял..повечко..
Публикувано 10 март 2011 - 17:33
Да не са ти сипали бензин, че аз един път зареждах на ОМВ, а ръцете ми миришат на нафта... и 10 минути карайки се молех да не са си объркали нещо бензиностанцията по колонките... ама се размина де...
Публикувано 10 март 2011 - 17:55
Ми не знам..проверих касовата бележка..пишеше евродизел...
Ама не че не ми се е случвало това да ми сипят и бензин..имам вече една такава тема тук..и там беше голяма драма...
Офф..писна ми вече да се занимавам с ремонти...вече ми се плаче..
Ама не че не ми се е случвало това да ми сипят и бензин..имам вече една такава тема тук..и там беше голяма драма...
Офф..писна ми вече да се занимавам с ремонти...вече ми се плаче..
Публикувано 10 март 2011 - 17:57
Ами...появи се веднага като заредих на ЕКО....после като спрях на паркинга и реших да запаля пак..запали трудно и отзад имаше пушек..бял..повечко..
Не пали повече колата.
Да ти източат скапаната нафта максимално/най-добре е да се промие и резервоара/да сменят горивно филтро......после хубава нафта...проба и чак тогава започваш да се вслушваш в съветите за подмяна и ремонти на помпи,датчици и др.
Малкият дявол=почистване на системата и нов филтър.
Средният дявол=термодатчик.
Големият дявол=Лукас....ама при теб незнам дали беше такава помпата.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 март 2011 - 18:03
..вече ми се плаче..
Намери подходящото рамо и всичко ще се оправи
Публикувано 10 март 2011 - 18:10
и отзад имаше пушек..бял..повечко..
Бял пушек...обичайно значи масло... нещо у двигателя... пък и в повечко... лошо Седларов, лошо... Задължително да я види майстор-разбирач... а може и да има някакви гадни примеси у нафтата и от тях да е тоя бял пушек. Едно време слагаха парафин у нафтата, сега кво слагат - не знам.
Публикувано 10 март 2011 - 18:19
Аз залагам на гарнитура. Наистина бял пушек е свързан с масло...
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 10 март 2011 - 18:20
Тъкмо я напълних догоре...уфф
Ще я закарам тази вечер на майстора, утре да я кара на диагностика и оправя..
Обикновено сипвам на лукойл, ама днес ми беше по-близо еко-то...
Мерси, бай Василе..
дано не е голямото зло
Ще я закарам тази вечер на майстора, утре да я кара на диагностика и оправя..
Мерси, бай Василе..
дано не е голямото зло
Публикувано 10 март 2011 - 18:36
.
дано не е голямото зло
Ми нека ти го събере в нещо...ако не е проблема в горивото - поне да се ползува после.
Аз лично предпочитам Петрол , върви като пушка (поне до сега не съм имала проблеми, като й се сипе на моята кофти керосин и върви като спънат кон (или като, че й са умряли половината коне) и си се усеща веднага!) , те тия от Петрол май и слагат някакви смазващи добавки и са си стари кучета - бензинджии... винаги вежливи , особено има една много печена жена- бензинзжийка на "Пирогов"... доволна съм, за сега поне.
Публикувано 10 март 2011 - 18:40
Обърни се към компетентен човек и дай стрес на шибанярското ЕКО.
Тези маймуни ни сипват всякакви миксове и заслужават гърч!
Ако се окаже че е от горивото,заслужават едно технично дело и да си платят за дяволъка!!!
Публикувано 10 март 2011 - 18:51
Даже и някаква карта с точки ми дадоха...да си я вра сега не знам къде си...
Пфуу
Пфуу
Публикувано 10 март 2011 - 19:03
Отивам сега да я оставям...
направо трябва да си взема един майстор на заплата само за мойта таратайка..
направо трябва да си взема един майстор на заплата само за мойта таратайка..
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни