Пак светнах, този път EPCще се гръмна вече
Започната от LiL, 10 мар 2011 - 15:27:07
36 мнения по тази тема
Публикувано 10 март 2011 - 20:36
Еми оставих я, ама зле работата..мени оборотите, не набира, едва изкачих баира на Драган Цанков и трака като трактор..
Утре ще се разбере какво е...но си пазя касовата бележка от Еко-то..
Утре ще се разбере какво е...но си пазя касовата бележка от Еко-то..
Публикувано 10 март 2011 - 22:18
Прозрачен пушек = пръдня
Бял пушек = вода(я от горивото, я от ганитурка)
Сив пушек = масло(я от гумички на клапани, я от сегменти, я от гарнитурка)
Познавайки родния пазар на горива, аз залагам на калпава нафта от калпава бензиностанция, каквато е ЕКО(поне в моите очи). По-добре да викна пътна помощ, отколко да заредя на ЕКО.
Аз лично сипвам от скъпата нафта на ОМВ и то не на всяко ОМВ, а там където има винаги много чакащи. Логиката ми е, че ако има проблем с горивата ще има много пострадали и много оплакали се, което може да доведе до някаква реакция. Ако има един оплакал се, винаги може да се претендира случайност.
Бял пушек = вода(я от горивото, я от ганитурка)
Сив пушек = масло(я от гумички на клапани, я от сегменти, я от гарнитурка)
Познавайки родния пазар на горива, аз залагам на калпава нафта от калпава бензиностанция, каквато е ЕКО(поне в моите очи). По-добре да викна пътна помощ, отколко да заредя на ЕКО.
Аз лично сипвам от скъпата нафта на ОМВ и то не на всяко ОМВ, а там където има винаги много чакащи. Логиката ми е, че ако има проблем с горивата ще има много пострадали и много оплакали се, което може да доведе до някаква реакция. Ако има един оплакал се, винаги може да се претендира случайност.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 11 март 2011 - 12:13
Понеже вчера щеше да ме бутнеш (почти
) на Топли дол, та не знам, но ми се стори достаа шумна колата, димът си беше черен, но все пак това беше към обяд, най-късно към 14.30 да е било....не разбрах кога си зареждала, дано не е нещо сериозно.
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 11 март 2011 - 13:37
Хубаво avatar-че си сложила.
Публикувано 11 март 2011 - 14:01
Понеже вчера щеше да ме бутнеш (почти
) на Топли дол, та не знам, но ми се стори достаа шумна колата, димът си беше черен, но все пак това беше към обяд, най-късно към 14.30 да е било....не разбрах кога си зареждала, дано не е нещо сериозно.
Ай..не съм те видяла ..по принцип се заглеждам по мерцедеси, ама сигурно си бил пеш..
Доста е шумна..тогава отивах да зареждам...
Ама сега ми се обадиха ..по първоначални данни:
Датчик за налягане на горивото ..цена 500-600 в този диапазон...
Публикувано 11 март 2011 - 20:18
Деееба дизели.
Нищо няма да е следващото, карай си колата и се радвай на живота
Публикувано 11 март 2011 - 20:27
абе тя милата бая изстрада покраи тая кола....Деееба дизели.
обаче запазва завидно състояние на духа,,,
Лил-аз съм се убедил в едно старо правило"хвърли зад теб за да намериш пред теб",,,600 лева не са малко пари..ама като мине една седмица...като поизмиеш хубаво колата...като си седнеш вътре и ти замирише на хубаво-и потеглиш за още по хубаво място-тия пари вече ще са само един бегъл спомен...
а поуката е-намираш читава бензиностанция и зареждаш-САМО ОТТАМ!...много важно правило за дизелите
Хубав ден и много усмивки от мен(или пък още по хубава вечер в случай ,че влезеш tonight)
п.п. какво взе за рождения ден?
Публикувано 11 март 2011 - 21:56
Това ми прилича на датчик за налягане на маслото?!?
Готова съм, с диагностиките смяната и всичко, олекнах с 610 лв.Иначе процедурата я проведоха в някакъв Бош Сервиз в Хаджи Димитър, ако ви говори нещо..
Както и да е..чудя се какво ще е следващото?
ЛилОфф, аватара отговаря на моментното ми състояние -
Възможно ли е да има взаимозаменяемост?
П.С.
Въпроса не е към Лил, а към клегите, които имат идея как работи пущината, не че Лил не може да е светната по темата...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 11 март 2011 - 22:29
Проблема май не е бил в горивото нали?Все пак от коя бензиностанция зареди?
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Публикувано 11 март 2011 - 22:34
Много лош спомен имам от ЕКО... как може и газта да им е такава гняс не знам, но преди 2г. след зареждане на пропан от ЕКО, колата загуби осезаемо мощност. На следващото палене настана априлско възстание - яко пукотевица и гърмежи. С много зор и въртене запали на бензин - веднага до първото ОМВ и всичко се оправи.
п.с имам лошото чувство, че тия разбирачи от сервизите са те хванали за донорче... Върнаха ли ти поне набедения за виновен датчик?
п.с имам лошото чувство, че тия разбирачи от сервизите са те хванали за донорче... Върнаха ли ти поне набедения за виновен датчик?

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 11 март 2011 - 23:58
Тъй като приятел скоро имаше подобен проблем за който и бях пуснал и тема мога да кажа, само че ЕРС(electronik power control) показва че колата има проблем с налягането на нафтата.Това може да е точно този датчик който е сменила колежката, може да е и от помпата, може да е и от дюза както се оказа проблема на моя приятел.
Само за проба бяхме взели същия датчик и го сменихме, но проблема не се оказа от него а от дюзата.Цената на тоя датчик втора употреба беше 200 лева за Е класа 3.2 CDI.
Само за проба бяхме взели същия датчик и го сменихме, но проблема не се оказа от него а от дюзата.Цената на тоя датчик втора употреба беше 200 лева за Е класа 3.2 CDI.

By Batev
Публикувано 12 март 2011 - 00:16
Готова съм, с диагностиките смяната и всичко, олекнах с 610 лв.![]()
Ненормална и нереална цена за диагностика,датчик и услуга!
Ама каде ви правят колите бе хора
ШаШ!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 12 март 2011 - 00:41
Ненормална и нереална цена за диагностика,датчик и услуга!
Ама каде ви правят колите бе хораАй,ай,ай......това не е човешко!
ШаШ!
Напълно съм съгласен с колегата и аз много се учудвам от цените.
Аз на такива им викам кожудери

By Batev
Публикувано 12 март 2011 - 00:45
Взех флаш-паметта на S.T. Dupont, гледам, че си я носи със себе си, значи съм успяла да взема нещо полезно..п.п. какво взе за рождения ден?
Благодаря! Спокойна вечер и на теб
Не, не е бил в горивото. Бях заредила на ЕКОПроблема май не е бил в горивото нали?Все пак от коя бензиностанция зареди?
Ами върнаха ми това, което съм снимала. А иначе аз лично не съм ходила в сервиза, момчето, което прави и поддържа моята кола като се счупи я кара във въпросния сервиз и аз плащам на него. Но сигурно си прав, той каза, че е скъпо, но просто няма кой да хукне по сервизи и да проверява къде е по-евтино, а и аз бързах да я направят.п.с имам лошото чувство, че тия разбирачи от сервизите са те хванали за донорче... Върнаха ли ти поне набедения за виновен датчик?
Тъй като приятел скоро имаше подобен проблем за който и бях пуснал и тема мога да кажа, само че ЕРС(electronik power control) показва че колата има проблем с налягането на нафтата.Това може да е точно този датчик който е сменила колежката, може да е и от помпата, може да е и от дюза както се оказа проблема на моя приятел.
И на мен ми казаха, че съм имала някаква дюза, която не била много читава. Предложиха да съм си сипела някаква добавка за цди специално, не знам каква. Струвала около 40 лв.
А колко струваше дюзата на приятеля ти?
Ама каде ви правят колите бе хора
Ай,ай,ай......това не е човешко!
ШаШ!
Прав си, миналата седмица 240, сега 600, декември 260 за акумулатор...и т.н. и т.н. да не се сещам за компресора на климатика, стопмашинки, чистачки, шибидах и кво ли не...1000 лева на 4-5 месеца си отиват по нея..егати "златната" кола излезе. Вече е непродаваема и ще си стои форевър в семейството.
Ти като не отваряш сервиз да ни ги правиш ти...ходим където намерим..
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА