Здравейте колеги нов съм във форума също и несъм запознат с мерцедесите защото съм фен на бмв и досега само бмв-та съм карал и с тях се занимавам но отскоро имам едно купе мерцедес а въпросът ми е че ми трябва кола с 4 врати и ми се обадиха с предложение за едно бартерче за това http://nfs.mobile.bg...2202&f1=details искам да ми кажете това става ли нестава ли двигателят с верига ли е и ми казаха че имала инжекцион ама неработел човека бил рейсаджия и така ако може да ме светнете по-въпроса
имам питане
Започната от paxtara, 09 мар 2011 - 02:01:41
3 мнения по тази тема
Публикувано 09 март 2011 - 02:01
Публикувано 09 март 2011 - 08:50
Всички мерцедеси включая и А и В класите са с вериги. Няма мерцедес с ремъци,а относно тази кола ,това което забелязвам на пръв поглед е ,че таблото е от дизел ,питай защо го сменял?
А и то по снимки знаеш ,че неможе много да се каже ,но това го видях на първо четене.
А и то по снимки знаеш ,че неможе много да се каже ,но това го видях на първо четене.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 09 март 2011 - 09:52
На снимката на таблото:
- ако двигателят работи - оборотомера не е свързан или не фунционира;
- ако двигателят не работи - при положение на ключа "на контакт" /виж стрелките на термометъра и горивомера/ свети само индикатор за изгоряла лампа
- ако двигателят работи - оборотомера не е свързан или не фунционира;
- ако двигателят не работи - при положение на ключа "на контакт" /виж стрелките на термометъра и горивомера/ свети само индикатор за изгоряла лампа
Публикувано 09 март 2011 - 18:23
знам че на снимка е друго да се коментира но има доста неща които могат да направят впечатление на хора които само да го видят и хоп виждат нещо нередно както сте ми отговорили и вие за които ви благодаря
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни