Пружини от Авангард на Елеганс
Започната от Gangsta Man, 04 мар 2011 - 19:32:58
114 мнения по тази тема
Публикувано 16 май 2011 - 23:32
Огледай пружините на кнал /гумите на земята / дали са огледално огънати. Ако дъгите имат и малка разлика,гледаш дали пружините лежат точно в леглата си - края на пружината плътно в края на леглото,нкрая броиш витките.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 16 май 2011 - 23:35
Със сигурност са опънати и си лежат по леглата...това съм го проверил.
Даже един път ги свалях и пак ги качих, за да видя да не съм объркал нещо ама всичко си беше окей
Даже един път ги свалях и пак ги качих, за да видя да не съм объркал нещо ама всичко си беше окей

By Batev
Публикувано 16 май 2011 - 23:40
Хааа,пуате се по калниците
-------------
Да не са ти лабави джантите?
-------------
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 16 май 2011 - 23:42
Абе аз от години не съм плющял по колата, че ше земе ми скъса някой боклук салона, ще трябва да я трепя...
Ма Гангстера още млад и зелен и му е весело да го боли кръста после...
Друго си е на широчко!
Ма Гангстера още млад и зелен и му е весело да го боли кръста после...
Друго си е на широчко!
Публикувано 16 май 2011 - 23:44
Лагер да е хлабав. Гепи гумата отгоре ако можеш да бръкнеш и сецай.
Аъъ,между другото нищо че говорим за задница,след рязане на пружини се минава реглаж на преден мост.
Аъъ,между другото нищо че говорим за задница,след рязане на пружини се минава реглаж на преден мост.
Публикувано 16 май 2011 - 23:44
Хааа,пуате се по калниците
![]()
-------------
И не само по калниците ами къде се набараме....зависи кой колко е на зор
Аз съм и с фланци.......ама напраени са като хората като твоите Лоринзерките са

By Batev
Публикувано 16 май 2011 - 23:47
Брато, я махни фланците и пробвай с други джанти, ако твоите не се събират без тях! Сериозно!
Публикувано 16 май 2011 - 23:51
Коцка иначе тоя вариант ми го предложи и единия пич, който ми прави реглажа......ама аз все си викам абе всико е окей центровано.....ама все пак нищо не губя да пробвам

By Batev
Публикувано 16 май 2011 - 23:56
Лагер да е хлабав. Гепи гумата отгоре ако можеш да бръкнеш и сецай.
Бай Василе нема и през това минах....лагер нема лабав.....всякак съм я сецал никой лагер не се обажда.
Аз по между другото знам, че на Мерц се прави преден и заден реглаж винаги заедно и затова никога не правя само преден или заден.

By Batev
Публикувано 16 май 2011 - 23:56
Коцка иначе тоя вариант ми го предложи и единия пич, който ми прави реглажа......ама аз все си викам абе всико е окей центровано.....ама все пак нищо не губя да пробвам
Когато не сееше с тези джанти и фланци ли беше? колко мм са? Хм. ...не мисля че може да е от това,нали са стегнати и фиксирани.
Публикувано 17 май 2011 - 00:00
Бай Василе нема и през това минах....лагер нема лабав.....всякак съм я сецал никой лагер не се обажда.
Аз по между другото знам, че на Мерц се прави преден и заден реглаж винаги заедно и затова никога не правя само преден или заден.
След посичането на всичкото пружина,и натоварване по калниците,оди ли на реглаж? да хубаво е заедно да се прави,нали все пак се казва сходимост.
Публикувано 17 май 2011 - 00:01
Когато не сееше с тези джанти и фланци ли беше? колко мм са? Хм. ...не мисля че може да е от това,нали са стегнати и фиксирани.
Когато не сееше бях на 15-ки джантета и без фланци.
Иначе фланците ги свалих от на един пич 220-ката.....алуминиеви са....предните са ми 13мм, а задните 18мм. и са си както трябва.....те се застъпват на главината и джантата се застъпва на фланеца доволно
Одих и на реглаж след всичкото рязане и резултата същия.

By Batev
Публикувано 17 май 2011 - 00:06
Когато не сееше бях на 15-ки джантета и без фланци.
Иначе фланците ги свалих от на един пич 220-ката.....алуминиеви са....предните са ми 13мм, а задните 18мм. и са си както трябва.....те се застъпват на главината и джантата се застъпва на фланеца доволно
Одих и на реглаж след всичкото рязане и резултата същия.
Чеки че се напрегнах.
Публикувано 17 май 2011 - 00:10
Хахахахаххахах преди бях с 205/65/15 и отпред и отзад.
Сега съм с 225/40/18 отпред
и 245/40/18 отзаде
знам. че отзаде така съм малко по висок мЪ това да е проблем?
и 245/40/18 отзаде

By Batev
Публикувано 17 май 2011 - 00:16
Хахахахаххахах преди бях с 205/65/15 и отпред и отзад.
и 245/40/18 отзаде
Ся ако ми кажеш и с кво налягане ги караш,мисля че след като одумахме цялата ходова е време да обвиним гевезлъка.
Обаче повече се качват по калниците.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА