Постоянен ток
Започната от senator4o, 02 мар 2011 - 16:24:06
19 мнения по тази тема
Публикувано 02 март 2011 - 16:24
Здравейте колеги ! Имам следния проблем с тоците на w124 :
1.Вътре в багажника, крушките на плафона за коланите светят постоянно. Даже и при изгасена кола. Съответно са махнати и крушките. Така я вземах и ме дразнят тези работи.
2.Също така самия плафон не свети при отваряне на вратите (не е от прекъсвачите на вратите). При затворени врати и изгасена кола не свети само на 0. При всичките други 3 положения светват съответно голямата, малката и двете.
Може да не съм обяснил като хората, но ще се радвам ако помогнете ...
Благодаря ви предварително !
1.Вътре в багажника, крушките на плафона за коланите светят постоянно. Даже и при изгасена кола. Съответно са махнати и крушките. Така я вземах и ме дразнят тези работи.
2.Също така самия плафон не свети при отваряне на вратите (не е от прекъсвачите на вратите). При затворени врати и изгасена кола не свети само на 0. При всичките други 3 положения светват съответно голямата, малката и двете.
Може да не съм обяснил като хората, но ще се радвам ако помогнете ...
Благодаря ви предварително !
Публикувано 03 март 2011 - 12:34
Е никой ли не може да ми помогне ?
Публикувано 03 март 2011 - 13:15
Ще ти обяснят , но нали разбираш , че са почивни дни и никой почти не си е вкъщи или ако е вкъщи до е съм семейството , на пазар и т.н.
Бъде спокоен има много колеги , който разбират и ще ти обърнат внимание.
Поздрави
Бъде спокоен има много колеги , който разбират и ще ти обърнат внимание.
Поздрави
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 03 март 2011 - 14:39
Как разбра че в багажника свети постоянно?!Предполагам че си натиснал прекъсвача и лампата е останала да свети.За това се нарича прекъсвач,прекъсва веригата към лампата,спира й тока,и тя угасва.Няма начин да не е от него проблема.Ако имаш кора на вратата на багажника,махни я и ще се види какво е.
За плафона,имаше един колега със 190,същия проблем.Така и не се разбра какво е.
За плафона,имаше един колега със 190,същия проблем.Така и не се разбра какво е.
Едно желание,една мечта - Mercedes Benz
Публикувано 03 март 2011 - 15:13
Има някъде прекъсвач и на предния капак. Когато е отворен, плафонът в купето също свети.
Публикувано 03 март 2011 - 16:28
Привет колега. Аз имах подобен проблем (http://forums.mbclub...=1). Имаше съмнения за проблеми с акумулатора и след като свалих батерията и я заредих до дупка всичко се оправи. Не ми стана ясно дали зачисти грешките като е със свален акумулатор или самата батерия е била изтощена но всичко се оправи. Провери дали при работещ мотор всички бутони по вратите работят както трябва. Ако тогава има проблем то трябвада се търси за дефектни връзки и бутони.
Публикувано 03 март 2011 - 17:02
Ако проблема е във прекъсвачите, защо лампите които осветяват за колана светят постоянно (не мигат), а постоянно светят и при изгасен двигател и изкаран ключ ... Немога да си го обясня. Струва ми се, че някой кабел е вързан на грешното място някъде отпред, но незнам къде да търся
Публикувано 06 март 2011 - 20:49
друг плафон,~ 20лв.
Публикувано 07 март 2011 - 13:23
друг плафон,~ 20лв.
Предполагам от някоя морга ?
Публикувано 07 март 2011 - 21:09
Да .Що се касае за осветлението в багажника вероятно е от инсталацията в
лявата панта на капака му.
лявата панта на капака му.
Публикувано 08 март 2011 - 14:52
Проблема с осветлението в багажника се оказа от прекъсвача. Него го оправих Сега остана да потърся работещ плафон и да пробвам дали ще тръгне нормално всичко по плафона Някой ако има плафон да свирка. Моят изглежда Така[/img]
Публикувано 08 март 2011 - 16:56
Един колега от форума има плафон.Казал съм му да погледне, ако е като твоя ще ти пише.
От Петрич е ама работи и с Еконт.
От Петрич е ама работи и с Еконт.
By Batev
Публикувано 08 март 2011 - 17:19
Благодаря ще чакам да каже !
Публикувано 08 март 2011 - 17:30
Благодаря ще чакам да каже !
А има ли люк твоя по принцип колега?Ако има ел. ли е или е с ръчка?
By Batev
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни