Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Смяна на предно стъклоДайте мнения

• Please log in to reply
5 мнения по тази тема

#1 fill

fill

Чирак

• Потребители на форума
  • 87 Мнения:

Публикувано 01 март 2011 - 18:28

Здравейте колеги. Скоро ми предстои смяна на предно стъкло защото се появи люспа. Колата е S203 270 CDI Avangard 10.2001 (със сините стъкла). Моля за вашите прпоръки къде да извърша смяната и какво стъкло да поръчам. Държа на качество, както на стъклото така и на манипулацията по смяната му. Да е максимално безопасно при (недай боже) катастрофа и т.н. Каквато информация се сетите и ми дадете ше ми бъде от полза. Благодаря! :)
  • 0

#2 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 01 март 2011 - 21:32

Здравейте колеги. Скоро ми предстои смяна на предно стъкло защото се появи люспа. Колата е S203 270 CDI Avangard 10.2001 (със сините стъкла). Моля за вашите прпоръки къде да извърша смяната и какво стъкло да поръчам. Държа на качество, както на стъклото така и на манипулацията по смяната му. Да е максимално безопасно при (недай боже) катастрофа и т.н. Каквато информация се сетите и ми дадете ше ми бъде от полза. Благодаря! :)

Аз моето го смених в Балкан-Стар, отиваш с талончето и си го поръчваш, чакаш седмица за доставка, ако го нямат и после на единия ден оставяш колата, на другия си я вземаш. Незнам колко струва, щото беше по каско с възлагателно писмо.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#3 fill

fill

Чирак

• Потребители на форума
  • 87 Мнения:

Публикувано 02 март 2011 - 12:13

Аз моето го смених в Балкан-Стар, отиваш с талончето и си го поръчваш, чакаш седмица за доставка, ако го нямат и после на единия ден оставяш колата, на другия си я вземаш. Незнам колко струва, щото беше по каско с възлагателно писмо.

ОК Благодаря а от смяната и стъклото доволен ли си? Някакви ядове? некачествено изпълнение? Че мен бая ме наплашха из форумите....
  • 0

#4 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 02 март 2011 - 12:22

ОК Благодаря а от смяната и стъклото доволен ли си? Някакви ядове? некачествено изпълнение? Че мен бая ме наплашха из форумите....

Никакви проблеми с качеството на стъклото и работата.
Ако ходиш там, преди да си подписал протокола за получаване на автомобила си го огледай, щото се случват инциденти докато е в сервиза, все пак и там работят хора.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#5 fill

fill

Чирак

• Потребители на форума
  • 87 Мнения:

Публикувано 02 март 2011 - 19:57

Колеги, решено - в БалканСтр ще е. Благодаря на всички писали по темата :)
  • 0

#6 martinis

martinis

Чирак

• Потребители на форума
  • 78 Мнения:
  • Град:Благоевград
  • Интереси:Automotive Diecast Models
    Whisky & Cigars
  • Автомобил:
    (S203) C320CDI Elegance 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 декември 2013 - 12:45

Здравейте, тази тема и мен ме интересува. Предстои ми също смяна на предно стъкло и искам да сондирам мнения и препоръки... Колата ми е Ц класа 203-ка, имам възлагателно писмо за подмяна с ново. Въпросът е, че доверените сервизи от които мога да избирам в Благоевград са Еуратек(Шкода) и София Ауто(Опел) ... Аз държа стъклото да е оригинално, щото има разни датчици по него, освен това цвета... и качеството на смяната... Незнам какви са вариантите, ако въобще има такива за поръчка на стъкло от БС, пък смяната нека я направят в един от тези два сервиза.

• 0
Кучета не са ме хапали, само хора...

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни