Смяна на предно стъклоДайте мнения
Започната от fill, 01 мар 2011 - 18:28:04
5 мнения по тази тема
Публикувано 01 март 2011 - 18:28
Здравейте колеги. Скоро ми предстои смяна на предно стъкло защото се появи люспа. Колата е S203 270 CDI Avangard 10.2001 (със сините стъкла). Моля за вашите прпоръки къде да извърша смяната и какво стъкло да поръчам. Държа на качество, както на стъклото така и на манипулацията по смяната му. Да е максимално безопасно при (недай боже) катастрофа и т.н. Каквато информация се сетите и ми дадете ше ми бъде от полза. Благодаря!

Публикувано 01 март 2011 - 21:32
Аз моето го смених в Балкан-Стар, отиваш с талончето и си го поръчваш, чакаш седмица за доставка, ако го нямат и после на единия ден оставяш колата, на другия си я вземаш. Незнам колко струва, щото беше по каско с възлагателно писмо.Здравейте колеги. Скоро ми предстои смяна на предно стъкло защото се появи люспа. Колата е S203 270 CDI Avangard 10.2001 (със сините стъкла). Моля за вашите прпоръки къде да извърша смяната и какво стъкло да поръчам. Държа на качество, както на стъклото така и на манипулацията по смяната му. Да е максимално безопасно при (недай боже) катастрофа и т.н. Каквато информация се сетите и ми дадете ше ми бъде от полза. Благодаря!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 02 март 2011 - 12:13
ОК Благодаря а от смяната и стъклото доволен ли си? Някакви ядове? некачествено изпълнение? Че мен бая ме наплашха из форумите....Аз моето го смених в Балкан-Стар, отиваш с талончето и си го поръчваш, чакаш седмица за доставка, ако го нямат и после на единия ден оставяш колата, на другия си я вземаш. Незнам колко струва, щото беше по каско с възлагателно писмо.
Публикувано 02 март 2011 - 12:22
Никакви проблеми с качеството на стъклото и работата.ОК Благодаря а от смяната и стъклото доволен ли си? Някакви ядове? некачествено изпълнение? Че мен бая ме наплашха из форумите....
Ако ходиш там, преди да си подписал протокола за получаване на автомобила си го огледай, щото се случват инциденти докато е в сервиза, все пак и там работят хора.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 02 март 2011 - 19:57
Колеги, решено - в БалканСтр ще е. Благодаря на всички писали по темата

Публикувано 05 декември 2013 - 12:45
Здравейте, тази тема и мен ме интересува. Предстои ми също смяна на предно стъкло и искам да сондирам мнения и препоръки... Колата ми е Ц класа 203-ка, имам възлагателно писмо за подмяна с ново. Въпросът е, че доверените сервизи от които мога да избирам в Благоевград са Еуратек(Шкода) и София Ауто(Опел) ... Аз държа стъклото да е оригинално, щото има разни датчици по него, освен това цвета... и качеството на смяната... Незнам какви са вариантите, ако въобще има такива за поръчка на стъкло от БС, пък смяната нека я направят в един от тези два сервиза.
Кучета не са ме хапали, само хора...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни