Извинявам се за копрекцията, но възникна един ангажимент и няма да мога да пристигна в Петък.И аз се записвам двама души, двойна стая за 1-на нощувка за Събота с/у Неделя!
Круме , моля те да коригираш резервацията.
Публикувано 15 март 2011 - 08:26
Извинявам се за копрекцията, но възникна един ангажимент и няма да мога да пристигна в Петък.И аз се записвам двама души, двойна стая за 1-на нощувка за Събота с/у Неделя!
Най-доброто или нищо!
Публикувано 15 март 2011 - 08:28
Извинявам се за копрекцията, но възникна един ангажимент и няма да мога да пристигна в Петък.
Круме , моля те да коригираш резервацията.
Публикувано 15 март 2011 - 09:10
Ние бяхме в нещо подобно, апартамент с мини-кухня дори (мивка, шкафове и хладилник даже) , един хол с масичка , мека мебел, тв (сателитна тв) и канапето се разтяга (там спа детето) + голяма стая (с голям креват - можеше и с детето в него и нямаше да ни е тясно; а ние не сме слабички ) и баня с кон да тичаш!(вътре с вана, сушоар...абе всичко квото ти е нужно) А, плюс и огромна тераса пред хола. Е га не ни стигне, или пък на вас... За тия 20 лв. + и закуската (а за децата е free ) си е направо без пари.
Ето ти малко визуална представа
И ресторанта е готин, голям и уютен ! Паркинга също е удобен...и времето се оправя, кво повече му трябва на човек ...
Публикувано 15 март 2011 - 11:46
Мерси, Петя...
Много полезно инфо..Ще помисля още няколко дена дали наистина ще си струва да дойда за една нощ...
Публикувано 15 март 2011 - 15:54
Готово Шуми,
но дори и да успееш в последният момент,
знай, че няма да има проблем настаняването ти
Най-доброто или нищо!
Публикувано 15 март 2011 - 16:48
Е как ще не си струва ...
това изживяване е уникално
Публикувано 15 март 2011 - 17:14
Публикувано 15 март 2011 - 17:25
да! Истина е !
Ще видиш истинско Възстание наживо. Възстановка на освобождението на Копривщица от капитан Петко воевода и Володя Стоянов...
Публикувано 15 март 2011 - 21:28
има интернетА интернет има ли в хотела?
Публикувано 15 март 2011 - 21:31
Публикувано 15 март 2011 - 21:43
Подозирам, че липсваш в списъка със записалите сеТова е добре, подозирам че пак ще поработвам малко по никое време...
Публикувано 15 март 2011 - 21:58
Публикувано 15 март 2011 - 22:01
Публикувано 15 март 2011 - 22:10
Май не схвана иронията -Бъркаш, провери няколко страници по-назад
Дано остане стая и за мен. Не съм резервирал, защото може да ми се наложи да ходя към морето, но все пак се надявам да мога да се присъединя. Не познавам никой и не знам дали ще има стаи, но бих дошъл
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни