Все още съм Мерцедесаджия... бихте ли ни приели с my lady да пийнем с васМай не схвана иронията -
Предложение за ОБЩА пролетна среща ...
Започната от House M.D., 08 фев 2011 - 11:33:24
363 мнения по тази тема
Публикувано 15 март 2011 - 22:18
Публикувано 15 март 2011 - 22:20
Ахахахахаха, говорех за това с работата приятелюВсе още съм Мерцедесаджия... бихте ли ни приели с my lady да пийнем с вас
Винаги си добре дощъл знаеш това -
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 16 март 2011 - 00:04
И аз в последния момент ще реша дали да идвам или не, както и сама ли ще съм ..
Заедно ли ще пътувате или кой когато може? А и още нещо...нали се тръгваше по отбивката за Тетевен...тя след кой тунел беше? Не че няма да си пусна джипиеса, ама не мога да разчитам само на него..
Заедно ли ще пътувате или кой когато може? А и още нещо...нали се тръгваше по отбивката за Тетевен...тя след кой тунел беше? Не че няма да си пусна джипиеса, ама не мога да разчитам само на него..
Публикувано 16 март 2011 - 08:18
Доста след последният тунел е отбивката,И аз в последния момент ще реша дали да идвам или не, както и сама ли ще съм ..
почти на края на магистралата - има голяма табела
Публикувано 16 март 2011 - 15:44
Дано остане стая и за мен. Не съм резервирал, защото може да ми се наложи да ходя към морето, но все пак се надявам да мога да се присъединя. Не познавам никой и не знам дали ще има стаи, но бих дошъл
Как така не познаваш никой.
Ама Мише ти може да не познаваш никой ама теб всички те познават това е по важното
Гледай да отложиш аганжиментите и да се размажем там
By Batev
Публикувано 16 март 2011 - 15:56
Круме, за мен още една двойна стая за две нощувки.
Публикувано 16 март 2011 - 21:23
Прогнозата за времето
Публикувано 17 март 2011 - 19:13
От към капарото какво стана?Може и да съм пропуснал нещо!?
Публикувано 17 март 2011 - 23:24
Клуба има отговорност към авансовите разплащания ,От към капарото какво стана?Може и да съм пропуснал нещо!?
от другите се иска просто да дойдат и да се забавляват
Публикувано 17 март 2011 - 23:45
Прогнозата за времето
E ти от 2 дена си кат Минчо Празников
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 18 март 2011 - 21:40
Ако може и аз да се запиша за събота срещу неделя за 2 човека ,но стая с едно голямо легло.
Публикувано 18 март 2011 - 23:13
Брат,Ако може и аз да се запиша за събота срещу неделя за 2 човека ,но стая с едно голямо легло.
това няма как да ти го гарантирам, не защото не искам а просто защото не мога
Не знам сега да те записвам ли или ...
Публикувано 18 март 2011 - 23:38
А аз да питам само има ли някаква организация да тръгнем всички или поне няколко коли заедно от някъде.
И също така нещо знамца или нещо от сорта ще има ли?
И също така нещо знамца или нещо от сорта ще има ли?
By Batev
Публикувано 19 март 2011 - 12:55
Знаменца - който си е купил на тунинг феста в Лесново - си има, който не е - може да си купи... имам десетина в мен. 10 лв е бройката - знаменце със стойка за стъкло.
За тръгването - вероятно ще има две групи - за ранно тръгване в петък по обяд и за късно тръгване в петък след края на работния ден.
Аз за съжаление нямам възможност да отсъствам в петък и ще тръгна след работа.
За тръгването - вероятно ще има две групи - за ранно тръгване в петък по обяд и за късно тръгване в петък след края на работния ден.
Аз за съжаление нямам възможност да отсъствам в петък и ще тръгна след работа.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни