Не ми работи парктроника!
Започната от goussev, 08 фев 2011 - 01:07:14
6 мнения по тази тема
Публикувано 08 февруари 2011 - 01:07
Здравейте.. откакто си докарах колата не ми работи парктроника (беше с лека щета отпред на бронята и предполагам оттам идва проблема). Доста хора ми казват че някой от датчиците на бронята е повреден и оттам бъгва цялата с-ма. Някой знае ли как може най лесно да се разбере откъде идва проблема ?!?
Моля да пишат хора който имат и ползват парктроник с-ма в автомобилите си, както и хора който са се сблъсквали с подобен проблем.
P.S. Постове от сорта на "Ходи на диагностика там всичко ще ти кажат" няма да са ми от полза =) ОЧАКВАМ ОТГОВОРИ ОТ ХОРА СБЛЪСКВАЛИ СЕ, ЧУВАЛИ ИЛИ ВИЖДАЛИ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ И ТЕХНИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ !!!
Моля да пишат хора който имат и ползват парктроник с-ма в автомобилите си, както и хора който са се сблъсквали с подобен проблем.
P.S. Постове от сорта на "Ходи на диагностика там всичко ще ти кажат" няма да са ми от полза =) ОЧАКВАМ ОТГОВОРИ ОТ ХОРА СБЛЪСКВАЛИ СЕ, ЧУВАЛИ ИЛИ ВИЖДАЛИ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ И ТЕХНИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ !!!
Публикувано 08 февруари 2011 - 08:57
Е като няма да са ти от полза, какво очакваш да ти кажем? 3-тия датчик от ляво, като си с лице към колата. Обикновенно той прави мизерии на хора дето не ходят по диагностики.Здравейте.. откакто си докарах колата не ми работи парктроника (беше с лека щета отпред на бронята и предполагам оттам идва проблема). Доста хора ми казват че някой от датчиците на бронята е повреден и оттам бъгва цялата с-ма. Някой знае ли как може най лесно да се разбере откъде идва проблема ?!?
P.S. Постове от сорта на "Ходи на диагностика там всичко ще ти кажат" няма да са ми от полза :P
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 08 февруари 2011 - 10:05
Купувам задния ти плафон в такъв случай
Сега сериозно.
Лошата новина е, че без диагностика ще има много време да баеш на кристалната топка, докато разбереш какво й е.
Като спре датчик, спира цялата система. Ама не просто грешка в датчик, а като спре като хората.
ДОбрата новина, е че КАРСОФТ е в състояние да види кой датчик.
Сега сериозно.
Лошата новина е, че без диагностика ще има много време да баеш на кристалната топка, докато разбереш какво й е.
Като спре датчик, спира цялата система. Ама не просто грешка в датчик, а като спре като хората.
ДОбрата новина, е че КАРСОФТ е в състояние да види кой датчик.
Публикувано 08 февруари 2011 - 10:52
Ще се опитам да го игнорирам "постчето" ти.. Силно се надявам само тва детенце дет си си го плеснал да не го възпиташ да бъде толкова "остроумно" и "забавно" като тебе и да си вре носа навсякъде !Е като няма да са ти от полза, какво очакваш да ти кажем? 3-тия датчик от ляво, като си с лице към колата. Обикновенно той прави мизерии на хора дето не ходят по диагностики.
Лилов, най-странното е че преди 4-5месеца беше на Стар диагноза и нищо не излезе.. излезе само няква сервизна грешка и тва беше ! Аз лесно ще я закача пак ама ако пак нищо не излезе.. незнам сега съм оставил за боядисване задната броня, имаш ли предтстава кат свали джеки лайсната ся дали може нещо видимо да има по датчиците..да пробвам да им премеря токовете ли..
Колега -айде по кротичко,м? колегата изказва мнение-като не ти харесва не го чети!
..и още нещо-и тия които нямат коли с парктроник може да поназнайват нещо...
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 08 февруари 2011 - 12:26
Публикувано 08 февруари 2011 - 12:07
Да не са ти боядисали датчиците? Доколкото ми е известно, боядисат ли се с боя на водна основа, край с тях!
Публикувано 08 февруари 2011 - 12:55
Колега,Ще се опитам да го игнорирам "постчето" ти.. Силно се надявам само тва детенце дет си си го плеснал да не го възпиташ да бъде толкова "остроумно" и "забавно" като тебе и да си вре носа навсякъде !
Снзорите на парктроника ти най-вероятно са цифрови и са мулти-бъс и каквото и да пускат е част от CAN, така че с "уредчето" дето мислиш да мериш, нема какво да премериш.
Ето така се тестват сензорите, ти си направи сметка кой какво би те посъветвал:
За възпитанието на детето ми не се грижи, поне ще го науча да ползва гугъл и търсачка на форум, нещо, на което теб явно не са те научили.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 08 февруари 2011 - 13:00
хем си си го написал в подписа, хем глупави въпроси задаваш
има едни места - сервизи им се вика, поназнайват некви работи, иначе може да ги провериш на съпротивление....ама щом диагнозата не ги хваща надали ще ти покаже проблем с мултицета...
има едни места - сервизи им се вика, поназнайват некви работи, иначе може да ги провериш на съпротивление....ама щом диагнозата не ги хваща надали ще ти покаже проблем с мултицета...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни