Почистване на дюзи
Започната от kiril, 09 окт 2006 - 19:44:08
14 мнения по тази тема
Публикувано 09 октомври 2006 - 19:44
Здравейте колеги,
Искам да попитам дали някой има такава ваничка в София и къде могат да ми почистят дюзите, че нещо имам проблем с тях?
ваничка
Благодаря предварително!
Искам да попитам дали някой има такава ваничка в София и къде могат да ми почистят дюзите, че нещо имам проблем с тях?
ваничка
Благодаря предварително!
Публикувано 10 октомври 2006 - 19:09
Ами ако не се намери в София, може да си направя една екскурзийка до Пловдив....аз имам, ама не е в София, а в Пловдив
Публикувано 17 октомври 2006 - 11:08
А ако някой може да каже как се свалят дюзите и с какъв инструмент, ще му бъда много благодарен!
:
Публикувано 17 октомври 2006 - 11:14
Колата е 190Е 1.8 1992
Публикувано 22 октомври 2006 - 16:42
Айде бе хора, дайте малко инфо за тия дюзи....
:
Ако някой знае къде в София могат да ми ги оправят да казва, или поне как се свалят?
Ако някой знае къде в София могат да ми ги оправят да казва, или поне как се свалят?
Публикувано 22 октомври 2006 - 16:48
Нали ти казах, щипките се издърпват на страни- не можах да намеря в книгата но като гледам илюстрацията това е пружина щипка, която се нахлузва едновременно на 2 неща- едното е дюзата, а другото е едно като глава на болтче, закрепено за колектора.
А онзи дето си носи неговите го дебна всяка вечер и се надявам днес да се чуя с него.
А онзи дето си носи неговите го дебна всяка вечер и се надявам днес да се чуя с него.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 22 октомври 2006 - 20:35
Аре бе КиреWelcome
Ами ако не се намери в София, може да си направя една екскурзийка до Пловдив....аз имам, ама не е в София, а в Пловдив
![]()
Пали Мерца drift и ела до Пловдив.Виж адаша от кога ти даде решение на проблема :ok:
Публикувано 22 октомври 2006 - 21:15
Аре бе Кире
Явно че тия шопи са несериозни boxing
Пали Мерца drift и ела до Пловдив.Виж адаша от кога ти даде решение на проблема :ok::
Публикувано 23 октомври 2006 - 21:40
По 15 лева за дюза е цената и доста време за чистене обаче . Почти 3/4 ден.
Публикувано 23 октомври 2006 - 21:44
а къде се случва това?По 15 лева за дюза е цената и доста време за чистене обаче . Почти 3/4 ден.
Публикувано 23 октомври 2006 - 22:04
Питах приятелчето за дюзите де ги е носил. Каза ми че е закарал колата в Мотоексперт на Симеоновско шосе и там са ги взели и замъкнали нанякъде.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 24 октомври 2006 - 15:07
Мерси.Питах приятелчето за дюзите де ги е носил. Каза ми че е закарал колата в Мотоексперт на Симеоновско шосе и там са ги взели и замъкнали нанякъде.
Публикувано 04 ноември 2006 - 17:26
Айде сега ново 20.
Ходих днес до Мотоексперт на Симеоновско шосе да си купя гуми и така и така бях там питах за дюзите. Човека каза, че моята била механична инжекция и дюзите не подлежали на почистване, трябвало да се сложат нови, ако в тях е проблема...
Та въпроса ми е дали са добри за диагностика по инжекциони?
Ходих днес до Мотоексперт на Симеоновско шосе да си купя гуми и така и така бях там питах за дюзите. Човека каза, че моята била механична инжекция и дюзите не подлежали на почистване, трябвало да се сложат нови, ако в тях е проблема...
Та въпроса ми е дали са добри за диагностика по инжекциони?
Публикувано 04 ноември 2006 - 22:53
Опиай ижектор клинера на Lucas работи отлично ,но трябва да го ползваш от време на време :ok:
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни