Jump to content

•  

Photo
- - - - -

MeilenWerk - Boeblingen(малко снимки от едно много интересно място)

• Please log in to reply
19 replies to this topic

#16 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,412 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 07 March 2011 - 19:22

Аааа, да. Просто ще имаш 15ина минути пеша от гарата на Бьоблинген до Meilenwerk. Иначе няма никакъв проблем да се стигне с влака.
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#17 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 07 March 2011 - 21:24

Google казва 5 мин... като го гледам на картата е на един XY)Z разстояние...
Само трябва да видя кога ще имам свободно време да пътувам до там, да разгледам и да се върна.
Понеже така и така ще пътувам - направил съм си резервация за хотел и ще остана 2 дни повече, но планирам да мина и през музея на Порше и през Мейленверк... само да намеря достатъчно свободно време... А ми се ще да направя и един нощен тур из града за малко нощни снимки...

А на сайта на Meilenwerk чета, че имат 1000 неща - хотел, ресторанти, магазини, сервизи, писти, гаражи и т.н. Ти кое по-точно си разглеждал и помниш ли цените на билетите, ако е имало такива?
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#18 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,412 Posts:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 07 March 2011 - 23:40

Бях в ресторантите, конферентния център, магазините, сервиза, гаражите.
Безплатно е за разглеждане (или поне никой не ми е искал пари). Хотелът е скъпичък.
Задължително отиди до Порше, игнорирай Meilenwerk, ако нямаш време.
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#19 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 08 March 2011 - 00:02

Хъм... понеже имам един допълнителен ден преди срещата и един допълнителен ден след срещата съм си резервирал два различни хотела (просто търсех изгодни оферти, щото аз си ги плащам) и вече имам график ;)

Кацам в 16:30 в сряда, настанявам се в единия хотел, който е на самото летище, от там хващам влака и след 30 мин. съм в Meilenwerk, а те работят до 20 часа. После мога да направя и нощна разходка из града...
На другия ден (четвъртък) сутринта мога да разгледам Stuttgart Retro Classics, който е в Messe - това е голямата изложбена зала в града - срещу летището... После отивам на срещата, която започва в 12 часа. Приключва в петък вечерта.
В събота сутринта си намирам някаква занимавка - може пак да скоча до музея на Мерцедес, че ще ми е съвсем близо. После се настанявам в другия хотел, който специално е подбран, да е на две спирки от Порше музея и познай къде съм следобяд. Ако пропусна нощната разходка в четвъртък - тук е вторият шанс...
В неделя пак имам половин свободен ден, защото полетът ми е чак на обяд. Ако съм пропуснал Retro Classics, още веднъж имам възможност да ги видя.

Очертава се една доста автомобилна седмица и мисля, че няма да съжалявам за нито една стотинка от похарченото :)

Ето тук имам снимки на над 200 коли от миналогодишния Retro Classics:

• 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#20 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 20 March 2011 - 21:11

Както бях обещал - нови допълнителни снимки от Meilenwerk:

http://www.flickr.com/photos/ilia_goranov/sets/72157626171422591/
и линк към галерията
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users