Проблем с хидравлика и скорости
Започната от avd, 26 яну 2011 - 16:58:34
6 мнения по тази тема
Публикувано 26 януари 2011 - 16:58
Здравейте колеги,
Имам следните проблеми от няколко дни:
- Сутрин като запаля колата и тръгна да маневрирам хидравликата свири яко, дори и при най-малкото помръдване на волана. След известно време, се оправя и така до другата сутрин.
- Другият проблем е при скоростите. Много трудно влизат 1ва, 2ра и задна.
Имам следните проблеми от няколко дни:
- Сутрин като запаля колата и тръгна да маневрирам хидравликата свири яко, дори и при най-малкото помръдване на волана. След известно време, се оправя и така до другата сутрин.
- Другият проблем е при скоростите. Много трудно влизат 1ва, 2ра и задна.
Публикувано 26 януари 2011 - 17:18
За хидравликата - пробвай да смениш маслото, ако е старо и филтъра, който при мен е на капачката на казанчето за течността. При мен помогна преди две зими. Но може и да е от хидравличната помпа. Понеже ме бяха наплашили преди да си сменя течността - казаха ми, че ги рециклират, но не е сигурно, като нова помпа (естествено)...
Тия скорости ръчни или автоматични?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 януари 2011 - 18:00
Е ръчни..
Публикувано 26 януари 2011 - 19:30
Туй за скоростите,мисля че ти се сковава кутията на скоростния лост.Махни декоративния маншон на лоста и пръскай със спрей за ръжда.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 01 март 2011 - 09:28
За хидравликата - пробвай да смениш маслото, ако е старо и филтъра, който при мен е на капачката на казанчето за течността. При мен помогна преди две зими. Но може и да е от хидравличната помпа. Понеже ме бяха наплашили преди да си сменя течността - казаха ми, че ги рециклират, но не е сигурно, като нова помпа (естествено)...
Долях течност, че беше бая спаднала, но проблема остана. Явно ще трябва да се заема със смяна и да погледна филтъра..
Публикувано 01 март 2011 - 11:56
Колеги, можете ли да ми препоръчте къде да си направя маркуча на хидравликата?
Публикувано 01 март 2011 - 22:14
Аз си правих за маслото на скоростите в сервиз "Автоматик" на бул. "Черни връх" над сребърна. 2008ма, 130лв ми излезе със смяната. Там могат да го направят със сигурност, но може да питаш и в някой сервиз за климатици - имат такива преси.Колеги, можете ли да ми препоръчте къде да си направя маркуча на хидравликата?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни