Чип тунингW210 E290TD
Започната от Петър Петров, 10 яну 2011 - 00:06:47
22 мнения по тази тема
Публикувано 10 януари 2011 - 00:06
Здравейте, притежавам Е290ТД и мисля да й слагам чип. Моля някой ако е слагал такъв или е имал преки наблюдения да драсне някой ред. Ако имате впечатления от някоя фирма и споделите също няма да ви се разсърдя( По възможност за Варна, но не е проблем и други градове ).
Благодаря ви предварително!

СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕРЦЕДЕС СЕ ОБИЖДАТ КОГАТО ТЕХНИЯ BENZ БИВА СРАВНЯВАН С ДРУГИ КОЛИ.
Публикувано 10 януари 2011 - 00:21
Броя на знаменцата не е пропорционален на повишаването на мощонстта, за твоя автомобил, май най-добре е да не се опитваш изкуствено да повишаваш това, което имаш в излишък...Здравейте, притежавам Е290ТД и мисля да й слагам чип. Моля някой ако е слагал такъв или е имал преки наблюдения да драсне някой ред. Ако имате впечатления от някоя фирма и споделите също няма да ви се разсърдя( По възможност за Варна, но не е проблем и други градове ).
![]()
![]()
![]()
![]()
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 10 януари 2011 - 00:42
Важното е, че се увеличава мощноста.Обичам повечко високите скорости, а това ще дигне и максималната скорост. Какво ще рече излишък. Повече винаги е по-добре. Колега бъди малко по-подробен така не ми помагаш.Броя на знаменцата не е пропорционален на повишаването на мощонстта, за твоя автомобил, май най-добре е да не се опитваш изкуствено да повишаваш това, което имаш в излишък...
СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕРЦЕДЕС СЕ ОБИЖДАТ КОГАТО ТЕХНИЯ BENZ БИВА СРАВНЯВАН С ДРУГИ КОЛИ.
Публикувано 10 януари 2011 - 09:15
Варна-чип Тони-тел.0888 635 359.Намира се над прегледите на КАТ,като му се обадиш ще ти обясни.Програмира чипа специално за твоята кола като преценява моментното и състояние.Има дино-тест и качва колата преди и след намесата.Занимава се с всякакъв силов тунинг,потдържа състезателни коли.Цената е около 500лв.,но за това се разбирате вие.Ако колата ти е с ръчни скорости усещането за мощност е много по-усезаемо от колкото ако е с автоматични.
Публикувано 10 януари 2011 - 10:19
Благодаря!Варна-чип Тони-тел.0888 635 359.Намира се над прегледите на КАТ,като му се обадиш ще ти обясни.Програмира чипа специално за твоята кола като преценява моментното и състояние.Има дино-тест и качва колата преди и след намесата.Занимава се с всякакъв силов тунинг,потдържа състезателни коли.Цената е около 500лв.,но за това се разбирате вие.Ако колата ти е с ръчни скорости усещането за мощност е много по-усезаемо от колкото ако е с автоматични.
Публикувано 10 януари 2011 - 12:51
Също и Руслан от Оброчище,ама мисля че знаеш за него(нали е във вашия вилает)
тел.0888 806 208.Голям специалист с голям опит по Мерцедес изобщо.

Публикувано 10 януари 2011 - 14:32
Всъщност не знаех за него. Не ми се е налагало, ще го имам в предвидСъщо и Руслан от Оброчище,ама мисля че знаеш за него(нали е във вашия вилает)
тел.0888 806 208.Голям специалист с голям опит по Мерцедес изобщо.

Публикувано 11 януари 2011 - 21:08
Здравейте, притежавам Е290ТД и мисля да й слагам чип. Моля някой ако е слагал такъв или е имал преки наблюдения да драсне някой ред. Ако имате впечатления от някоя фирма и споделите също няма да ви се разсърдя( По възможност за Варна, но не е проблем и други градове ).
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега аз съм със същият мотор и тази седмица, ще слагам в София при Лъчо и Ники те имат реклама във форума за чип тунинг.
Цената е до 300 лева като се препрограмира оригиналния чип.
Ако искаш изчакай аз ще споделя тук от резултата та ти ще си решиш.....къде, какво, що

Колкото повече толкова повече

By Batev
Публикувано 12 януари 2011 - 01:24
Колега аз съм със същият мотор и тази седмица, ще слагам в София при Лъчо и Ники те имат реклама във форума за чип тунинг.
Цената е до 300 лева като се препрограмира оригиналния чип.
Ако искаш изчакай аз ще споделя тук от резултата та ти ще си решиш.....къде, какво, що
Колкото повече толкова повече

Публикувано 12 януари 2011 - 08:09
По-принцип твоята автомат ли е или не ?

By Batev
Публикувано 12 януари 2011 - 18:11
Ръчна скоростна кутия !По-принцип твоята автомат ли е или не ?

Публикувано 12 януари 2011 - 18:23
Ръчна скоростна кутия !
Доколкото прочетох е по-добре за чип, нали така ?
По принцип да......ръчката е по добър вариант, защото може да се надуе до дупка.Моята е автомат и аз ще кача около25-30 коня за да не ми пречи на автомата,че няма да издържи.Ще сдуха много бързо......планирал съм го за петък така че ще пиша

By Batev
Публикувано 25 април 2011 - 14:10
понеже и на мене ми се вият такива мисли - какво стана с чипа?
Публикувано 25 април 2011 - 14:36
И на мен.Gangsta Man ти сложи ли си или някой друг...Че баща ми и той нещо мислище за чип

1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 25 април 2011 - 16:16
И на мен.Gangsta Man ти сложи ли си или някой друг...Че баща ми и той нещо мислище за чип
Охооооо тамън вече 10 000 км съм навъртял с чипа и немога да се оплача освен лекото препушване ама не при всеки се получава това.
Качил съм около 30 коня или 50 Nm.Разхода ми е литър надолу.
След като я чипнах понеже е автомат......направих и адаптация на скоростите в Джемини.....после сложих едно въздушно филтърче К&N и сега елата да ме видите

Просто наистина си заслужава......а и да не забравя тъй като съм член на кУба цената беше 230 кентавъра......напрао перфеееее

By Batev
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни