Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

спука се предното стъкло

• Please log in to reply
17 мнения по тази тема

#16 Bat Andi

Bat Andi

Председател на МБКБ

• Управителен съвет
  • 1006 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    W201 2.0E
    W201 2.6E (Automatik)
    W140 500SE
    C215 CL55AMG (Kompressor)
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 януари 2011 - 19:27

От няколко часа чета в нета по различни форуми и изобщо всичко за автостъкла,монтаж и мнения за фирми.Четох във форумите на БМВ,Пежо,Фиат,Алфа,Опел,Субару идр.Останах изненадан от факта,че почти няма доволни от фирма "Кобра",или от 70-80мнения 3-4са доволни,а останалите ги оплюват и призовават никой да не стъпва там.Лошото е,че и от "Мустанг" не са доволни,но има по-малко оплаквания,то на фона на такива ужасии,които прочетох за "Кобра"направо не е за вярване,нямали отношение към клиентите,не почиствали стъклата и те дрънчали по вратите и отворите за въздух,надрасквали със стъклата вратите и капаците,оставяли непочистен силикон,който оставал по тапицерията.Засега съм се спрял на фирма "Glass Group" в Пловдив.
Моля за мнения на колеги,които са сменяли стъкла в различните фирми,да споделят за качеството и за услугата.Благодаря.

Аз съм крайно недоволен от Кобра, не ги препоръчвам на никой!
  • 0

#17 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily
    W201 190 '88 5.0 project car

Публикувано 17 януари 2011 - 01:28

Колега на Реното на майка ти купето може да е "кекаво" ама от Рено до Мерцедес има балкан разлика. Незнам как изобщо може да сравняваш купе на Рено с купе на Бенц. То ако става въпрос тия Рена още на 3-ия месец почват да тропат като каруци, а само смяната на една крушка на фара отнема половин час и трябва да се смъкват куп части: подкалник, гума и т.н. При Мерцедес (особено при старите модели) аз такава глупост не съм чувал да има.

Не обичам да се говори лошо за марки от които хората нямат впечатления.. Аз лично супер много уважавам автомобилите рено, може и да не са кой знае какво но поне нямат претенции да са такива, за разлика от много други производители! Освен това не малко пъти са се доказали като едни от най сигурните (за пътниците) автомобили на пътя, като са печелили максимален брой звезди на краш тестовете, и все още печелят и това е приоритет за тях. От 12 години вече на майка ми и дават рена за служебни коли, този меган 3 е четвъртото рено, и всички до сега са си вършили работата, а им се навъртат по 50 000 километра на година.. Както и да е, говорим си за рено произведено преди 1 година, и за мерцедес произведен преди 10.. Като нови коли изобщо няма място за сравнение, но с времето купетата се изморяват, особено ако се ръчка повече колата... А и вътрешно напрежение какво означава според теб? Стъклото да е решило че вече не му се стои там ли? За мен означава или неправилно поставяне, или меко купе.. Разликата в температурата не е уважителна причина за мен, много пъти до сега последните няколко зими предното ми стъкло е било в 1см лед и съм стоял на място с пуснато обдухване на стъклото докато не се стопи леда за да мога да си изчистя стъклото, а вече е на 23 години това стъкло..
  • 0
Follow your own star...

#18 Yumerov

Yumerov

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Високо строителство, ВиК, риболов, фитнес
  • Автомобил:
    Mercedes W202 200 kompressor 1996g.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 януари 2011 - 23:27

Не обичам да се говори лошо за марки от които хората нямат впечатления.. Аз лично супер много уважавам автомобилите рено, може и да не са кой знае какво но поне нямат претенции да са такива, за разлика от много други производители! Освен това не малко пъти са се доказали като едни от най сигурните (за пътниците) автомобили на пътя, като са печелили максимален брой звезди на краш тестовете, и все още печелят и това е приоритет за тях. От 12 години вече на майка ми и дават рена за служебни коли, този меган 3 е четвъртото рено, и всички до сега са си вършили работата, а им се навъртат по 50 000 километра на година.. Както и да е, говорим си за рено произведено преди 1 година, и за мерцедес произведен преди 10.. Като нови коли изобщо няма място за сравнение, но с времето купетата се изморяват, особено ако се ръчка повече колата... А и вътрешно напрежение какво означава според теб? Стъклото да е решило че вече не му се стои там ли? За мен означава или неправилно поставяне, или меко купе.. Разликата в температурата не е уважителна причина за мен, много пъти до сега последните няколко зими предното ми стъкло е било в 1см лед и съм стоял на място с пуснато обдухване на стъклото докато не се стопи леда за да мога да си изчистя стъклото, а вече е на 23 години това стъкло..

Колега имам преки впечетления от Рено, но не виждам смисъл в спора. Всеки си има вкус иначе около далечните 02-03 баща ми имаше и 124 и Меган. Нямам какво да коментирам. Преди всеки завой се чудех дали може гумата да ми хвръкне отново....
  • 0
Луд умора нема, само се поти

Публикувано изображение

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни