Здравейте колеги и за много години.
Малко кофти завършихме стара година,но какво да се прави случва се.Изгоря ми една от подгревните свещи,естествено на 5 цилиндър.Мъчихме я гадта,пръскахме с какво ли не,чукахме и тн...направи половин оборот и до там-СКЪСА СЕ.
По между другото да спомена че въпросната свещ са я сменявали преди 15000км,но само нея и предишния собственик не помни каква са сложили,но и предишната се скъсала та сваляли главата за да я сменят,сега защо са сменили само една а не всички друг въпрос.
Другото което е че кабелната обувка се беше заварила за тая свещ,та и тя св счупи ,но поне имам друга та ще я сменя,не е проблем това,проблема е да свалям ли главата(което хич не ми се ще) или да се мъчи на място да се вади-четох във форума за някакви такива методи,но било опасно да не паднат боклуци в мотора-СПОРЕД ВАС КАК ДА ПОСТЪПЯ
и ако знаете за някой сервиз в София дето да се справят с проблема качествено без да свалят главата ще съм благодарен да ме насочите,понеже като гледам бая неща се разглобяват при свалянето на главата-помпата,верига,колектори
,после гарнитури и тн...иии нещата отиват къл хилядарка от немай защо.
Скъсана сввещ ц250тд - дайте съвет
Започната от vaioo, 02 яну 2011 - 20:30:57
4 мнения по тази тема
Публикувано 02 януари 2011 - 20:30
КЛИМАТИЗАЦИЯ И ВЕНТИЛАЦИЯ-0898352367
За съфорумници-отстъпки
За съфорумници-отстъпки
Публикувано 03 януари 2011 - 00:06
Колега,
Зависи как е скъсана. Би било възможно да се демонтира свщта и без да се сваля главата, а може и да не става.
Ако няма да се занимаваш ти с проблема, остави майстора да си реши как да действа.
От всички съвети, които ще получиш тук, най-правилния е да се свали главата и тогава да се демонтира скъсаната свещ.
Имай предвид, че като кашляш на доктора по телефона, диагнозата може да грешна... не се ли види на живо...
Зависи как е скъсана. Би било възможно да се демонтира свщта и без да се сваля главата, а може и да не става.
Ако няма да се занимаваш ти с проблема, остави майстора да си реши как да действа.
От всички съвети, които ще получиш тук, най-правилния е да се свали главата и тогава да се демонтира скъсаната свещ.
Имай предвид, че като кашляш на доктора по телефона, диагнозата може да грешна... не се ли види на живо...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 03 януари 2011 - 10:46
колега, на лично ти пратих координати на майстор, от който съм доволен
Публикувано 03 януари 2011 - 17:51
Благодаря колеги,ще пиша като има развитие...
За съфорумници-отстъпки
За съфорумници-отстъпки
Публикувано 30 януари 2011 - 14:03
Свещта е извадена без да се сваля главата за 140лв.
За съфорумници-отстъпки
За съфорумници-отстъпки
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни