Здравейте колеги! Честита Коледа на всички! При мен дядо Коледа дойде днес. Чакаше ме на разклона за Волуяк.Беше ми приготвил показание на радара 111км. при позволени 50км. Има и табела за населено място и изобщо коледната картинка е пълна. Проблема обаче е,че явно доста отдавна ме чакаха,защото като ме спряха часа беше 09.38 ,а на радара показваше 09.20. Почти всеки ден минавам по тоя маршрут,знам много добре къде висят,ползвам радардетектор и не съм малоумен да летя към устата на гладните. Според мен или са го нагласили умишлено или истинския нарушител им е възтановил част от разходите покрай коледа а някой- в случая аз, трябва да го отнесе ако немогат да нулират радара. Няма снимка няма нищо или може би ще трябва да си монтирам тахограф да пише кога с колко и как? Ще се съдиме до дупка,ама не знам кво ще излезе. Мисля да се обадя и ТВ. Решен съм да вдигна голям шум,щото наистина нямах вина. Съжалявам само че нямах възможност да не мърдам от там докато не засмърди,но имах мн.важна работа.
Писна ми от тия торби,нагли и прости просяци. Още веднъж честита Коледа на всички.
За просяците
Започната от Dumev, 26 дек 2010 - 18:29:52
2 мнения по тази тема
Публикувано 26 декември 2010 - 18:29
ROCK'n ROLL
Публикувано 26 декември 2010 - 20:11
Колега, ако съм на твоя място веднага ще информирам някоя телевизия....Господари на ефира само това чакат.Искай си правата
Весела Коледа и на теб
Весела Коледа и на теб
By Batev
Публикувано 26 декември 2010 - 20:19
Хах....това ме изпълни честно!!! Евала колега..Щом се разминават минутите, ще ги издрънчиш,лошото е, че бая време и нерви ще изхабиш.Както бях писал в една друга тема една моя позната адвокатка оспори, над 15 акта като пусна проверка в БАН ( там калиброват камери,дрегери и радари) и се оказа,че уредите са невалидни като доказателства. Мисля,че си ТИ!не съм малоумен да летя към устата на гладните
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни