Благотворителна Акция на МБК БългарияДом за деца с умствена изостаналост
Започната от ENOXELA, 05 окт 2006 - 17:36:34
221 мнения по тази тема
Публикувано 14 юли 2007 - 17:59
Ето,че отнесени в ежедневието и покрай събора забравихме за нашите малки питомци в дома.
Време е да помислим отново с каво можем да помогнем,особенно след разрастването на Клуба.
Моля всеки, който има идей или възможности, да се свърже с мен на лично съобщение.
Време е да помислим отново с каво можем да помогнем,особенно след разрастването на Клуба.
Моля всеки, който има идей или възможности, да се свърже с мен на лично съобщение.
Публикувано 16 юли 2007 - 12:12
Хммммммм защо потъна темата
Публикувано 16 юли 2007 - 16:38
aз имам следната идея - да съберем пари и да купим на децата зимни дрехи или такива по-дебели дрехи за есенно-зимния сезон
Публикувано 16 юли 2007 - 18:33
да, аз на първата благотворителна акция си дадох почти всичките играчкиСещам се,че и всякакви запазени играчки са добре дошли,нали?
сега се сещам, че на Коледа исках да пратя един диск с коледни песни на децата, но не успях, е сега ще го занеса, когато отидем там
Публикувано 24 юли 2007 - 18:41
Извинете ме,
но ме нямаше десетина дни, бях на лагер с децата. Искам да ви кажа, чезащо потъна темата
НЕ СА ЗАБРАВЕНИ ОТ МЕРЦЕДЕС БЕНЦ КЛУБ БЪЛГАРИЯ. В момента Willy555 "работи" за една голяма придобивка за децата, но .....да не ни чуе дявола, ще я съобщя като стане. В момента децата не се намират в с. Михалци, защото там има ремонт и са изведени в Павликени. Ще има откриване ( може би септември) и тогава би трябвало да има присъствие на МБКБ. Не събираите плюшени играчки защото на децата са им омръзнали такива. Трябват ни люлки или играчки-люлки, неща които да доставят удоволствие на децата а не само да ги обгрижваме с дрехи и храна. Ако има въпроси може и на ЛС.нашите малки питомци
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 25 юли 2007 - 22:25
Da ne e vajno da li shte se otrazi po vajno e decata da sa shtastlivi ta dori i za malko az ot skoro sam se registriral i predlojenieto mi e .Sledvashtata sbirka da q napravim v rajona okolo Mihlaci,da kajem Kapinovskiq manastir ili neshto podobno mestence ta, ako iskate Preobrajenskiq.Za po malkite igrachkite a golemichkite s nas na sabora s nqkoq lelka ot doma za pridrujitel misla ,che shete sa shtastlivi i da se povozat na nanshite Mercede si:)Надявам се да се съберем и да го посетим а дали ще бъде отразено не е толкова важно.
Бих помолил всички който имат стари но годни за употреба играчки да ги събере за да ги занесем на децата от дома.
Колегата КРАНК вече е уредил 50 бр. макети на Мобилни телефони :
Публикувано 25 юли 2007 - 22:33
колега, моля ви не на латиница
Публикувано 18 октомври 2007 - 19:05
Снощи на срещата решихме да фиксираме дата за посещение на дома.
Датата е 27.10.2007 следващата събота който има желание нека се подготви!
За съжаление до сега сме събрали половината сума нужна за ваксините.
Призовавам ви за вашето внимание!
На всички дарили средства до сега сърдечно благодаря!
Датата е 27.10.2007 следващата събота който има желание нека се подготви!
За съжаление до сега сме събрали половината сума нужна за ваксините.
Призовавам ви за вашето внимание!
На всички дарили средства до сега сърдечно благодаря!
Публикувано 18 октомври 2007 - 20:41
Да има избори.
Който желае да гласува може да го направи сутринта рано.
Дрехи не са нужни,може евентуално книжки и играчки.
Който желае да гласува може да го направи сутринта рано.
Дрехи не са нужни,може евентуално книжки и играчки.
Публикувано 28 октомври 2007 - 18:44
Посещението на децата протече добре.
Децата се радваха на балоните и лакоствата дарени от членове и симпатизанти на МБКБългария.
Благодаря на всички взели участие в мероприятието
Благодаря и на aalexieff и съпругата му за радушното посрещане.
Надявам се да не забравяме децата от дома,който не са виновни за съдбата си!
Ако някой има идей как да им помагаме моля да ми пише на ЛС.
Децата се радваха на балоните и лакоствата дарени от членове и симпатизанти на МБКБългария.
Благодаря на всички взели участие в мероприятието
Благодаря и на aalexieff и съпругата му за радушното посрещане.
Надявам се да не забравяме децата от дома,който не са виновни за съдбата си!
Ако някой има идей как да им помагаме моля да ми пише на ЛС.
Публикувано 30 октомври 2007 - 00:43
... Чак сега попаднах на тази тема - просто нямам достатъчно време, за да погледна навсякъде... АЛЕКСУАН, ако я бях видял по-рано, нямаше да задавам въпроси от рода на "кога", "къде", "какво"... Баси, колко тъпо се чувствам!!!...
CLS 350 4M Shooting Brake
Публикувано 30 октомври 2007 - 00:57
В демократична държава живеем... Чак сега попаднах на тази тема - просто нямам достатъчно време, за да погледна навсякъде... АЛЕКСУАН, ако я бях видял по-рано, нямаше да задавам въпроси от рода на "кога", "къде", "какво"... Баси, колко тъпо се чувствам!!!...
Имаш право да се чувстваш тъпо -4enge
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 30 октомври 2007 - 09:23
Спокойно, колега, дарителската акция не е приключила, защото е постоянна. Който и когато има възможност, и реши да дари средства за дома в с. Михалци, може да го направи. Начините са много, но най-лесно е да се свържеш с Alexone, който като председател на МБКБ ще ти посочи най-удобния за теб начин.... Чак сега попаднах на тази тема - просто нямам достатъчно време, за да погледна навсякъде... АЛЕКСУАН, ако я бях видял по-рано, нямаше да задавам въпроси от рода на "кога", "къде", "какво"... Баси, колко тъпо се чувствам!!!...
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни