Благотворителна Акция на МБК БългарияДом за деца с умствена изостаналост
Started by ENOXELA, 05 Oct 2006 - 17:36:34
221 replies to this topic
Posted 21 November 2006 - 09:24
Та аз пам не съм разбрал, но сигурно не съм само аз , предлагам когато има някакви събирания, дарения и тем подобни да се пуска по едно ЛС на всички членове на форума...
П.С. Има ли вече клуб и... клубни карти??
W202 C180
Posted 21 November 2006 - 10:16
slap slap бате ти между редовете ли четеш тоя форум :Dn:Та аз пам не съм разбрал, но сигурно не съм само аз , предлагам когато има някакви събирания, дарения и тем подобни да се пуска по едно ЛС на всички членове на форума...
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Posted 21 November 2006 - 14:55
Като фен на МБК България, ПОЗДРАВЯВАМ всички членове на клуба с осъществената благотворителна акция.Смятам, че такива прояви прилягат на този клуб.
Молба към ръководстовто на клуба да даде информация след срещата за клубните карти.
Молба към ръководстовто на клуба да даде информация след срещата за клубните карти.
Каквото и да ти говорят, става дума за пари.
Posted 22 November 2006 - 11:59
Супер - това е готино... Около "Невски" една "манифестация"
Posted 22 November 2006 - 12:42
Ихууу, браво! МВфестация и Мерцопробвация! :FlagMB:
Там сме :ok:
Там сме :ok:
Posted 30 November 2006 - 12:16
Дааа това го гледах точно на 19.11.2006г.
ама никъде не се споменаваше че са от VW
ама никъде не се споменаваше че са от VW
Posted 30 November 2006 - 12:20
шефе, то няма лошо ама това за за телевизията и ние моожехме да го направим
а клуба на VW е много по-стар от нашия, все пак
виж, че и на събора му дойда 200 човека и пак имаше телевизия и преса
независими от всичко, ние зарадвахме 40 и малко отгоре деца с подаръци, нали?
а клуба на VW е много по-стар от нашия, все пак
виж, че и на събора му дойда 200 човека и пак имаше телевизия и преса
независими от всичко, ние зарадвахме 40 и малко отгоре деца с подаръци, нали?
Posted 08 December 2006 - 21:02
Здравейте,
Извинявам се за закъснелият отговор, но Декември ми е най трудният месец. Децата много бързо се справиха с GSM-те, но спомена и наученото от книжките ще им останат завинаги. От акцията на клуба ни има доста положителни резултати: nick chuck уреди деца от Дома да летуват на море на пълна издръжка от НСА в с. Равда, KRASI_500 ще достави пижами а записите на DJ FUNKY по цял ден огласяват занималните. На топките още не им е дошло времето. Искам да изкажа благодарността на колектива и от името на децата да кажа БЛАГОДАРЯ. На 21. 12. 2006 от 10.00 часа ни е Коледното тържество. Има изпратена покана до Председателя на Клуба, вход свободен.
P.S. Има публикувана новина на страницата на Дома и дарението е отразено в благотворителност. Клуб Мерцедес беше първият Дядо Коледа за децата а на 21. 12. очакваме истинския.
Извинявам се за закъснелият отговор, но Декември ми е най трудният месец. Децата много бързо се справиха с GSM-те, но спомена и наученото от книжките ще им останат завинаги. От акцията на клуба ни има доста положителни резултати: nick chuck уреди деца от Дома да летуват на море на пълна издръжка от НСА в с. Равда, KRASI_500 ще достави пижами а записите на DJ FUNKY по цял ден огласяват занималните. На топките още не им е дошло времето. Искам да изкажа благодарността на колектива и от името на децата да кажа БЛАГОДАРЯ. На 21. 12. 2006 от 10.00 часа ни е Коледното тържество. Има изпратена покана до Председателя на Клуба, вход свободен.
P.S. Има публикувана новина на страницата на Дома и дарението е отразено в благотворителност. Клуб Мерцедес беше първият Дядо Коледа за децата а на 21. 12. очакваме истинския.
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Posted 08 December 2006 - 23:04
Хубаво е да чуеш, че като си помогнал, макар и малко, но от сърце, си сторил добрина на много деца. Ето такова новини трябва да чуваме от време на време :FlagMB:
*** Дано изкарат една неповторима Коледа ***
*** Дано изкарат една неповторима Коледа ***
Posted 14 December 2006 - 13:24
Благодаря за поканата, но за съжаление съм възпрепятстван и няма да мога да присъствам на тържеството на децата.На 21. 12. 2006 от 10.00 часа ни е Коледното тържество. Има изпратена покана до Председателя на Клуба, вход свободен.
Но държа, да знаят, че не са забравени.
Пожелавам им весело искарване на празниците и много вяра в доброто респективно в Дядо Коледа.
Posted 27 December 2006 - 18:37
Дойде поредното дарение от Мерцедес Бенц клуб България. Дарението е получено в Дома от името на Krasi_500, който закупи и изпрати 45 броя зимни пижами, като условието му е че това дарение е от НАШИЯ КЛУБ.
Здраво, благополучно и безавариино каране през Новата 2007 Европейска година. :ok:
Здраво, благополучно и безавариино каране през Новата 2007 Европейска година. :ok:
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users