Къде ремонтират компресори (E200 Kompressor)??
Започната от miliev, 01 дек 2010 - 10:41:22
22 мнения по тази тема
Публикувано 24 декември 2010 - 21:49
Ахам, хал хабер си нямам от немски, поне снимките са доста подробни. Мерси много
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Публикувано 27 декември 2010 - 16:32
Мерси за просветлението колега и весели празници.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 28 декември 2010 - 10:22
Радвам се, че съм бил полезен
Публикувано 21 март 2014 - 17:20
Евалата, за поста колега!!!
Публикувано 21 март 2014 - 18:19
Най-накрая един колега, който пита за проблема и след като го реши не зарязва темата, а споделя кое, как и защо! ЕВАЛА, форума има нужда от такива хора!!
The best or nothink.
Публикувано 18 май 2020 - 00:12
Колегата mitkofitnes от Благоевград се занимава с ремонт на чарждъри.
Публикувано 18 май 2020 - 16:39
Колеги,основната ми дейност са газовите системи и искам да ви информирам че ремонта на компресори е хоби.Поправям ги успешно ако се въртят на заводските обороти ако се натягат си признавам че не мога да направя такава прецизност на 100% и се оказва че 50 на 50 да издържи затова да ви информирам какви са ми възможностите.За съвет и диагностика на самия компресор няма да откажа но за ремонт според свободното ми време.
Изпратено от моят Huawei Nova 5T с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Huawei Nova 5T с помощта на Tapatalk
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни