Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

още един нов член на отбора :)

• Please log in to reply
17 мнения по тази тема

#1 нико николов

нико николов

Чирак

• Потребители на форума
  • 114 Мнения:
  • Град:Neuwied
  • Автомобил:
    mercedes benz clk 230 kompressor `98

Публикувано 24 ноември 2010 - 14:56

Здравейте колеги съфорумци :) .. живея и работя във Благоевград и от 3 месеца нон стоп гледам обяви за А4-и  и преди около десетина дни бях в София да гледам една,получи се така че ме разубедиха да я взема и съвсем случайно видях бъдещата си придобивка - МБ ЦЛК 230 Компресор  98 год. автоматик .. в момента в който седнах в нея забравих за абсолютно всичко което бях гледал досега :)))  ...тука във форума виждам че си обменяте полезна информация и си помагате един на друг което е супер така че и аз се надявам да помагате със съвети както и  как да стана пълноправен член на клуба !!!

Сега ще се поровя малко по темата смяна на масло на скоростната кутия, но ако някой може да ми каже при кой да отида в София ще съм много благодарен / тука в Благоев има много противоречиви мнения за сервизите и за това предпочитам София /  Поздрави на всички !! 

• 0

#2 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 ноември 2010 - 17:22

Здравей,

темата ти не е излязла веднага във форума, защото първите 10 мнения на новорегистрираните потребители минават през одобрение, преди да се покажат...

А сега, добре дошъл във форума и честита придобивка... аз моето CLK го купих, докато търсех BMW, така че историята е доста сходна.

За членството в клуба - горе вдясно има меню, пише ЗА КЛУБА, като поставиш курсора има подменю и там има ЧЛЕНСТВО - прочети го!
За съжаление вчера пуснах заявката за клубни карти за 2011, така че ако се присъединиш към клуба, твоята карта ще пристигне през януари.

Поздрави,
Илия...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#3 nikexp

nikexp

Чирак

• Потребители на форума
  • 175 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    MERCEDES BENZ 124 CE COUPE 122 HP.
    Green
    10. 1993

Публикувано 24 ноември 2010 - 18:28

Здравейте колеги съфорумци :) .. живея и работя във Благоевград и от 3 месеца нон стоп гледам обяви за А4-и  и преди около десетина дни бях в София да гледам една,получи се така че ме разубедиха да я взема и съвсем случайно видях бъдещата си придобивка - МБ ЦЛК 230 Компресор  98 год. автоматик .. в момента в който седнах в нея забравих за абсолютно всичко което бях гледал досега :)))  ...тука във форума виждам че си обменяте полезна информация и си помагате един на друг което е супер така че и аз се надявам да помагате със съвети както и  как да стана пълноправен член на клуба !!!

Сега ще се поровя малко по темата смяна на масло на скоростната кутия, но ако някой може да ми каже при кой да отида в София ще съм много благодарен / тука в Благоев има много противоречиви мнения за сервизите и за това предпочитам София /  Поздрави на всички !! 

Айде честито направил си правилният избор :)
Поздрави : и без аварийно :)
  • 0
Публикувано изображение

#4 Hooligan

Hooligan

Майстор

• Потребители на форума
  • 1553 Мнения:
  • Автомобил:
    1. M-Class (W164) 350 CDI Facelift
    2. CLK-Class (W208) - Продаден
    3. C-Class (W203) - Продаден
    4. C-Class (W202) - Продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 ноември 2010 - 18:09

:icon_coolgrin::drift1:
  • 0

Ignore list: fiveq, Наско, krasch

#5 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 ноември 2010 - 20:20

Koлега, смени маслото в Джемини. Виж в Google за адреса им и т.н.
Имам много приятели с много сериозни коли, които там са ревизирали автоматиците. Там е малко по-скъпо, но знаят точно какво се прави при тези кутии.

И добре дошъл. :)
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#6 нико николов

нико николов

Чирак

• Потребители на форума
  • 114 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 25 ноември 2010 - 20:35

Благодаря  !!! Така и ще направя,днеска ми се обади един приятел от София и той  ми каза същото за Джемини ,така че следващата седмица пристигам :) /тия дни са ме затрупали  със  дежурства и не мога да мръдна от тука/  ... 
  • 0

#7 нико николов

нико николов

Чирак

• Потребители на форума
  • 114 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 25 ноември 2010 - 20:49

Здравей,

темата ти не е излязла веднага във форума, защото първите 10 мнения на новорегистрираните потребители минават през одобрение, преди да се покажат...

А сега, добре дошъл във форума и честита придобивка... аз моето CLK го купих, докато търсех BMW, така че историята е доста сходна.

За членството в клуба - горе вдясно има меню, пише ЗА КЛУБА, като поставиш курсора има подменю и там има ЧЛЕНСТВО - прочети го!
За съжаление вчера пуснах заявката за клубни карти за 2011, така че ако се присъединиш към клуба, твоята карта ще пристигне през януари.

Поздрави,
Илия...

Здрасти Илия ! След като се порових малко във форума попаднах на историята със BMW -то :))) все едно аз съм я писал  :))

Прочетох и за членството и скоро ще изпратя едно заявление ! Поздрави !

• 0

#8 нико николов

нико николов

Чирак

• Потребители на форума
  • 114 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 25 ноември 2010 - 20:54

Айде честито направил си правилният избор :)
Поздрави : и без аварийно :)

Много благодаря !!!
  • 0

#9 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 ноември 2010 - 20:56

Като се поровиш още малко, доста истории ще намериш :) Радваме се, че има още един активен член. Разчитаме на помощта ти да поддържаме духа :)
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#10 нико николов

нико николов

Чирак

• Потребители на форума
  • 114 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 25 ноември 2010 - 20:57

:icon_coolgrin::drift1:

ехееее ти ли си на снимката с колата ??? яка е:)))
  • 0

#11 Hooligan

Hooligan

Майстор

• Потребители на форума
  • 1553 Мнения:
  • Автомобил:
    1. M-Class (W164) 350 CDI Facelift
    2. CLK-Class (W208) - Продаден
    3. C-Class (W203) - Продаден
    4. C-Class (W202) - Продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 ноември 2010 - 21:46

ехееее ти ли си на снимката с колата ??? яка е:)))

Разбира се, че съм аз ;)
Браво за избора, няма да съжаляваш :)
Както те посъветваха, направи и пълна поддръжка, масла, филтри, много е важно автомата да се пипа от разбирачи.
Сложи някоя снимка, да я видим, авангард ли е, или...?
Не си далече, мини на някоя среща да се видим. Поздрави ;)

Sent from my Motorola Milestone using Tapatalk.
  • 0

Ignore list: fiveq, Наско, krasch

#12 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 ноември 2010 - 22:01

Здравейте колеги съфорумци :) .. живея и работя във Благоевград и от 3 месеца нон стоп гледам обяви за А4-и и преди около десетина дни бях в София да гледам една,получи се така че ме разубедиха да я взема и съвсем случайно видях бъдещата си придобивка - МБ ЦЛК 230 Компресор 98 год. автоматик .. в момента в който седнах в нея забравих за абсолютно всичко което бях гледал досега :))) ...тука във форума виждам че си обменяте полезна информация и си помагате един на друг което е супер така че и аз се надявам да помагате със съвети както и как да стана пълноправен член на клуба !!!

Сега ще се поровя малко по темата смяна на масло на скоростната кутия, но ако някой може да ми каже при кой да отида в София ще съм много благодарен / тука в Благоев има много противоречиви мнения за сервизите и за това предпочитам София / Поздрави на всички !!

Честито колега за новата придобивкаПубликувано изображение Айде безавариийно шофиране и от мене.Между другото аз съм от Петрич и вече два пъти отивам на срещите на клуба и въобще не съжалявам......забавно е с тях.Ако си мераклия може следващия път заедно да отидем:)
Аз си смених специално маслото в сервиза на мерцедес в Благоевград и съм доволен по принцип,но ако имаш възможност отиди в София по добре,че до колкото слушам в Благоевград май май не са си плащали лиценза от години и не се знае колко е срвиз на Мерцедес, а и разбирачите там са напуснали и са си отворили сами сервиз срещу този на Мерцедес
Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#13 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 ноември 2010 - 22:21

Добре дошъл - колкото повече, толкова по-добре.
Лека и безавариина! Като имаш възможност - ела да се опознаем, да се подушим... (като кучетата) :D

Петя (не Фивея)
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#14 нико николов

нико николов

Чирак

• Потребители на форума
  • 114 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 27 ноември 2010 - 12:02

Честито колега за новата придобивкаПубликувано изображение Айде безавариийно шофиране и от мене.Между другото аз съм от Петрич и вече два пъти отивам на срещите на клуба и въобще не съжалявам......забавно е с тях.Ако си мераклия може следващия път заедно да отидем:)
Аз си смених специално маслото в сервиза на мерцедес в Благоевград и съм доволен по принцип,но ако имаш възможност отиди в София по добре,че до колкото слушам в Благоевград май май не са си плащали лиценза от години и не се знае колко е срвиз на Мерцедес, а и разбирачите там са напуснали и са си отворили сами сервиз срещу този на Мерцедес
Поздрави

при мен е малко кофти с работата ,но иначе идеята ми харесва много,така че при първа възможност ще отидем :)
  • 0

#15 нико николов

нико николов

Чирак

• Потребители на форума
  • 114 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 27 ноември 2010 - 12:04

Добре дошъл - колкото повече, толкова по-добре.
Лека и безавариина! Като имаш възможност - ела да се опознаем, да се подушим... (като кучетата) :D

Петя (не Фивея)

хахаха мдааа добрее съгласен :D
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни