Аудио
Started by amgsport, 23 Nov 2010 - 18:50:23
21 replies to this topic
Posted 23 November 2010 - 18:50
Здравейте,колеги,
дойде време да слагам аудио в цлк-то.. (2000 година ) и бих искал да се посъветвам с вас. В момента съм с оригиналното Цд, но не ми чете дисковете (дори и оригинални и дискове,които не са мп3) и реших да сложа ново. Искам да бъде Pioneer или Alpine и да има модул за да мога да го управлявам от волана.Отделил съм към 400 макс 500лв.
Ще се радвам да изслушам мненията Ви!
Благодаря за вниманието!
дойде време да слагам аудио в цлк-то.. (2000 година ) и бих искал да се посъветвам с вас. В момента съм с оригиналното Цд, но не ми чете дисковете (дори и оригинални и дискове,които не са мп3) и реших да сложа ново. Искам да бъде Pioneer или Alpine и да има модул за да мога да го управлявам от волана.Отделил съм към 400 макс 500лв.
Ще се радвам да изслушам мненията Ви!
Благодаря за вниманието!
Posted 24 November 2010 - 00:42
Kenwood W7544U + модул за волана е в бюджета ти, но е труден за намиране
Има digital sound processor и прави невероятен звук. Освен това е с variable illumination и съм го направил да ми свети като климатроника и дисплеите на таблото.
Ако мислиш да се отърваваш от CD-то си и панела му е в отлично състояние (копчета, няма драскотини и т.н.) съм склонен да отделя някой лев да го купя от теб.
Има digital sound processor и прави невероятен звук. Освен това е с variable illumination и съм го направил да ми свети като климатроника и дисплеите на таблото.
Ако мислиш да се отърваваш от CD-то си и панела му е в отлично състояние (копчета, няма драскотини и т.н.) съм склонен да отделя някой лев да го купя от теб.
Posted 24 November 2010 - 10:04
Благодаря за инфото, колега Имаш ЛС
Posted 09 July 2011 - 19:01
здр колеги имам един вапрос дали мойе да се сварже CD без да се маха навигацията че ми трябва ???
Posted 09 July 2011 - 23:11
Е тя навигацията би трябвало да си има собствено CD - каква е навигацията?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 10 July 2011 - 11:32
МИ навигацията е на БЕКЕР ама отзат в резерната гума се слага ЦД и маи не 4е други дискове
Posted 10 July 2011 - 11:39
Toва в резервната ти гума е точно навигацията. Иначе самата навигация CD-та не чете ли?
И навигацията е Becker е много точно обяснение. Звучи като колата ми е Форд... ама какъв Форд, ама от коя година, и т.н.
И навигацията е Becker е много точно обяснение. Звучи като колата ми е Форд... ама какъв Форд, ама от коя година, и т.н.
Posted 10 July 2011 - 13:07
Предполагам, че може да се свърже CD changer - само оригиналния... който обикновено също седи в багажника, в този джод до акумулатора. Но за да се постави такъв: 1) трябва да провериш дали имаш калеби, защото ако нямаш фабрично кабелите - те се намират трудно и струват скъпо. Кабелите са един чифт оптика (оранжеви влакна) и усукана тройка за захранването; 2) да купиш един оригинален CD Changer.
Оптиката и захранването изглеждат ето така:
След като се постави CD Changer-а, може да е необходимо да се мине през сервиз със Star Diagnosis, за да се променят настройките на оптичния ринг!
Оптиката и захранването изглеждат ето така:
След като се постави CD Changer-а, може да е необходимо да се мине през сервиз със Star Diagnosis, за да се променят настройките на оптичния ринг!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Posted 11 July 2011 - 21:14
А не може ли да се сварже друго ЦД ???
Posted 11 July 2011 - 21:48
Братле, обясни като бял човек какво искаш да направиш!
С коя навигация си, с тази ли?
Aко си с нея и искаш да вържеш външен източник на музика, можеш!
Ако си с някаква на половината от размера на тази (1DIN) вече вариантите са различни и трябва да кажеш с кой модел Нави си.
Moже да е:
Becker Indianapolis
Becker Traffic Pro
Becker Cascade Pro
Или доста други модели на Becker.
Започни от там, за да ти кажем какво може и какво не може.
А ако си с Indianapolis-a или Cascade-а, съм склонен да го купя от теб
Принципно нямаш много опции при подмяната на музиката в CLK, но винаги има варианти.
Какво искаш да направиш, да можеш да слушаш музика от друг източник, нали?
С коя навигация си, с тази ли?
Aко си с нея и искаш да вържеш външен източник на музика, можеш!
Ако си с някаква на половината от размера на тази (1DIN) вече вариантите са различни и трябва да кажеш с кой модел Нави си.
Moже да е:
Becker Indianapolis
Becker Traffic Pro
Becker Cascade Pro
Или доста други модели на Becker.
Започни от там, за да ти кажем какво може и какво не може.
А ако си с Indianapolis-a или Cascade-а, съм склонен да го купя от теб
Принципно нямаш много опции при подмяната на музиката в CLK, но винаги има варианти.
Какво искаш да направиш, да можеш да слушаш музика от друг източник, нали?
Posted 12 July 2011 - 08:33
Също - колата преди фейслифта ли е или е фейслифтовия модел - има ли голям екран на арматурното табло и 8 бутона на волана?
Ако е по-новия модел значи е с D2B оптиката и преправянето няма да е тривиална задача...
Ако е по-стария модел - дето няма големия екран на арматурното табло и няма бутони на волана (само клаксона) - може да се напасне.
Някои от моделите, които Liloff е дал имат аудио вход - AUX... Например Becker Traffic Pro има вход, но пък няма CAN-BUS...
Ако е по-новия модел значи е с D2B оптиката и преправянето няма да е тривиална задача...
Ако е по-стария модел - дето няма големия екран на арматурното табло и няма бутони на волана (само клаксона) - може да се напасне.
Някои от моделите, които Liloff е дал имат аудио вход - AUX... Например Becker Traffic Pro има вход, но пък няма CAN-BUS...
Posted 13 July 2011 - 18:50
не е от тези модели колата е преди лифтинка 98г. аз мисли че ште стане утре ште вида и ще кажа точно какав модел е навито
Posted 13 July 2011 - 22:15
Направо вземи един апарат (телефон) и направи някоя снимка...
Posted 13 July 2011 - 22:45
Това е BOSCH BO1550 ASP4... Faca и Vladek от форума имат такива, ако могат да помогнат с повече инфо?
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users