дюзите
Започната от mercedess, 14 окт 2010 - 15:50:12
20 мнения по тази тема
Публикувано 07 февруари 2012 - 00:54
Не е виновен Бенца! Това е един от предпочитаните дизели. Или му е замръзнала нафтата, или не си попаднал на майстори или мотора му е издъхнал! Четвъррти вариант няма.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 07 февруари 2012 - 01:06
И на мен така ми казаха преди да го купя. За това търсих точно такъв. Филтрите ги смених лятото и сложих допълнителен от онези прозрачните, като го разклатя нафтата се вижда не е замръзнала, а когато сменяха елементите помолих да измерят компресията (майстора) каза, че е много добра. Май остава да е (майстора)
А вчера, като не запали от стартер помолих да ме дръпнат, и запали с превъртането на двигателя странна работа ама не мога да го паля на буксир всеки ден.
А вчера, като не запали от стартер помолих да ме дръпнат, и запали с превъртането на двигателя странна работа ама не мога да го паля на буксир всеки ден.
Публикувано 07 февруари 2012 - 09:57
Май е майстора да ти кажа.В Горна Оряховица има много здрав съфорумник,потърси него да ти препоръча майстор.Казва се Антон.И на мен така ми казаха преди да го купя. За това търсих точно такъв. Филтрите ги смених лятото и сложих допълнителен от онези прозрачните, като го разклатя нафтата се вижда не е замръзнала, а когато сменяха елементите помолих да измерят компресията (майстора) каза, че е много добра. Май остава да е (майстора)
Публикувано 07 февруари 2012 - 12:54
От регистрираните Г. Оряховчани Krasch ми излиза като най-активен. Предполагам за него става дума?
Публикувано 07 февруари 2012 - 15:06
0888816332 - Тихомир. Обади му се. Има сервиз в Търново до военното училище. Кажи му че Веско от София ти е дал телефона.
Дори да не може да ти помогне лично (което ме съмнява), поне може да ти даде координати на читавите майстори в района.
Дори да не може да ти помогне лично (което ме съмнява), поне може да ти даде координати на читавите майстори в района.
Публикувано 07 февруари 2012 - 17:20
Благодаря ти ще го потърся да се пооправи времето страх ме е да я карам сега, ще ме остави на пътя и трябва да ангажирам хора да ме дърпат а в това време кофти тръпка. Имаме още 3 коли ще карам тях, толкова се радвах, като я купих, че най-после съм независим от нашите ама нЕмах късмет.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни