Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Махагон

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 tatqnaG

tatqnaG

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 24 Posts:
  • Автомобил:
    mercedes C220 CDI

Posted 11 October 2010 - 20:02

Здравейте,някой имали представя от каде може да се намери фолио(махагон),доближаващо се по цвят и линии,като на Мерцедесите.
  • 0

#2 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,744 Posts:

Posted 11 October 2010 - 21:41

Здравейте,някой имали представя от каде може да се намери фолио(махагон),доближаващо се по цвят и линии,като на Мерцедесите.

Веж тук
.... и тук

Успех!

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#3 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 12 October 2010 - 08:49

За съжаление ЙАФ не продават на дребно екзотичните марки фурнири...
Аз ги търсих преди две години за един махагон в CLK-то и ми предложиха 10 кв.м. минимално количество!

Това не е фолио, а естествен фурнир... трябва майстор, който да го отреже, да го монтира и да го лакира и пак няма гаранция, че ще стане. Но определено, ако стане, ще е много по-добре от фолио. Нищо не пречи да провери колегата.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#4 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,744 Posts:

Posted 12 October 2010 - 21:40

За съжаление ЙАФ не продават на дребно екзотичните марки фурнири...
Аз ги търсих преди две години за един махагон в CLK-то и ми предложиха 10 кв.м. минимално количество!

Това не е фолио, а естествен фурнир... трябва майстор, който да го отреже, да го монтира и да го лакира и пак няма гаранция, че ще стане. Но определено, ако стане, ще е много по-добре от фолио. Нищо не пречи да провери колегата.

Има вероятност да се намерат остатъчни парчета
......
Не е фолио и трябва майстор ...фладерист да направи шарките, а дебелината от лаковото покритие да ....размие шарката и да я направи ...истинска
Значи трябва и равномерност и нужната дебелина на покритиета, при определен лаков компонент
Кръпката никога няма да стане, като останалите, дори и да се направи в заводски условия, щото гадният фактор ...време е изменил останялите детайли из купето

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#5 mdanov

mdanov

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Posts:
  • Град:Русе
  • Автомобил:
    Merc c220 cdi s203

Posted 18 October 2010 - 11:05

А защо не смъкнеш всички лайстни и ако са захабени да ги полираш - аз с мойте така направих, всички вкл. и на вратите смъкнах, на 2500 на вода, после с 4 пасти полирам, стана чук. Ако имаш много дълбоки драскотини или счупено тогава е малко филм, защото трябва да китнеш и да подбереш добра боя, правил съм и последното на w202 стана много добре, ако намеря снимките ще ги кача. Но си е играчка.
  • 0

#6 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,412 Posts:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 18 October 2010 - 11:18

Имаш ли снимки?
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#7 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5,339 Posts:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Posted 18 October 2010 - 19:57

ще ти доставя от морга от Германия направо запазен махагон, без пукнатини.
Владек го мина този филм.... за мен извода е-- по добре си плати за втора употреба запазен, отколкото да изгубиш 1 седмица в размотаване без резултат
  • 0

#8 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Posts:
  • Автомобил:
    W 124 300D Turbo 1993 год.
Garage View Garage

Posted 19 October 2010 - 07:58

Владек го мина този филм.... за мен извода е-- по добре си плати за втора употреба запазен, отколкото да изгубиш 1 седмица в размотаване без резултат

Бояне, колко излиза това удоволствие-панела при скоростите за моята? Втора ръка без пукнатини, разбира се!В И-бей за моята досега не съм видял.На мен само това не ми е в ред. (Пу-пу!)
Иначе тия дни сложих темпомата и турбо-таймера, събота-неделя ще има полеви изпитания. Ако нещо зацикли, ще те питВам и разпитвам, да знаеш. Но стана много елегантно. Като (ако) премине полевите изпитания, ще пускам снимки и текст към темите.
  • 0

#9 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,744 Posts:

Posted 23 October 2010 - 17:35

Lorinser, е напълно прав
Какви ли не теми изчетох, какви ли не майстори се дървеха и ...нищо положително
Нищичко
Всеки разправя, колко е спец по тези въпроси и накрая ...ни снимки, ни резултати, а само оправдания
Чичко Бенц, не е тъп и знае, как да направи всичко, така щото да е неповторимо от супер майстори, като нас
Оригинала си е оригинал :flagMB new:

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#10 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5,339 Posts:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Posted 24 October 2010 - 00:01

абсолютно перфектен махагони, от Германия, 2ра употреба, с доставката, идват на 100-160лв. Сериозна цифра, но на фона на 6-700лв нов от Балкана...
На мен за купето ми излезе на 110лв
Имам един перфектен, от 93та година, Е-клас, с отвори за всички копчета без копчета за подгряване на седлки. 120лв. Зебрано шарка.без пукнатини

За други модели- с поръчка и доставка. Но не е свръх голям изборът...от 50бр 124ки, са останали непродадени още 4-5 запазени махагони от моргата която ми е наблизо.

Цените за перфектен махагон за пура почват от 90Евро. А за W116 130-150Евро. това е без доставката. За още по-старите модели--цената е наполовин от тази в classic Shop
  • 0

#11 shiki

shiki

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 797 Posts:
  • Автомобил:
    W 124 300D Turbo 1993 год.
Garage View Garage

Posted 24 October 2010 - 08:46

Имам един перфектен, от 93та година, Е-клас, с отвори за всички копчета без копчета за подгряване на седлки. 120лв. Зебрано шарка.без пукнатини

За други модели- с поръчка и доставка. Но не е свръх голям изборът...от 50бр 124ки, са останали непродадени още 4-5 запазени махагони от моргата която ми е

Ще ти пусна на лични снимчица на моята, да не стане грешка. Защото моята е с подгряване, без ел.задни стъкла и не е зебрано.... :kill_myself:
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users