Успех на всички тимове и пилоти

Posted 30 September 2006 - 16:43
Posted 30 September 2006 - 22:51
Posted 01 October 2006 - 10:03
Posted 01 October 2006 - 17:34
Леле Бате тамън започна да ми ставаш идол и отново изцапа пейзажа
hooray hooray hooray hooray hooray
Posted 01 October 2006 - 19:33
Posted 01 October 2006 - 20:42
Posted 01 October 2006 - 21:14
Eeee...Кво ферари кво Пиле Аууууууууууууу
Предател, Ферарист,Антихрист: slap boxing
Posted 02 October 2006 - 07:42
ЕвалатаEeee...Кво ферари кво Пиле Аууууууууууууу
Предател, Ферарист,Антихрист: slap boxing
Mи то от край време съм си фен на Ферари...Още откогато двигателите им гърмяха на всеки старт.А и немога да си кривя душата-Шумахер си стана шофьор-легенда.
Откато Шуми отиде в Маранело,и колите си оправиха,и бюджет си имат хората.
А на днешната гонка се видя че екипа на Ферари има изключителна преценка за сътояние на трасето,атмосферни влияния,настройки по колата,точна и перфектна оценка на момента за смяна и подбора на гуми... Найстина професионален екип.
Ако този пилот беше в отбора на Мерцедес,то тима нямаше да има равен.
Все пак не съм фанатично настроен към определени пилот или марка.
Ако Макларън-Мерцедес направят такъв екип с такива пилоти,просто няма начин да не ми завладеят сърцето.
Е, най ме изкефи на днешния старт BMW-хихихик... какви ливади:
:FlagMB: :FlagMB: :FlagMB:
Posted 02 October 2006 - 07:58
Мда макар да съм фен на АйсМен почвам, да се кефя как ще се троши Ферарито от догодинаИ пак мерца се строши
:
Posted 02 October 2006 - 09:08
Posted 02 October 2006 - 09:59
Абе все се каня да те питам. Що му викаш Майкъл на човека, като той си е Михаел?Утре Кими стартира 5-ти, Майкъл - 6-ти
Posted 02 October 2006 - 22:44
Еми редно е да си го изпратим като легенда.Дори и Алонсо да има възможността да спечели този шампионат,мисля че колкото и да му е криво ще трябва да отстъпи 1-вото място на Шуми.Бъдещето е пред него,и като гледам той ще налага новата мода в F1....и най-вероятно Шумахер ще бъде награден със шампионската титла -
IMHO
Posted 06 October 2006 - 20:56
Хил, Вилньов, а сега е наред Алонсо, така ли?Еми редно е да си го изпратим като легенда.Дори и Алонсо да има възможността да спечели този шампионат,мисля че колкото и да му е криво ще трябва да отстъпи 1-вото място на Шуми.Бъдещето е пред него,и като гледам той ще налага новата мода в F1....и най-вероятно Шумахер ще бъде награден със шампионската титла -
IMHO
Надявам се след "пенсията" на Пилето на подиума да се появи достоен негов заместник :ok:
0 members, 1 guests, 0 anonymous users