Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Как служител на фирма АТ Инженеринг 2000 застраши моя живот и живота на моето бебе!

• Please log in to reply
23 мнения по тази тема

#16 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2010 - 09:55

Мани бегай, аз имам една съседка в другия блок, която ако ми посегне на драго сърце ще я пребия (ако не тя мен). То само по личната карта може да се разбере, че е жена. Няма такава върла гърла. Само сланина и косми е. А то там нали си следват логично комплексите, липсата на възпитание и всичко друго и става кошмар. Кара една малка гадна кола и откровено редовно ме плаши с некоординирани маневри. Предлагам да й паркирам колата, онаа ми крещи. Ужас, дееба!
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#17 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2010 - 20:03

Предлагам да й паркирам колата..

:0_poster_offtopic:
Това никога не ми се е случвало, а често е присъствало в еротичните ми фантазии.. :jester:
П.П. Не конкретно ти да ми предложиш де, да не стане объркване нещо..говоря по принцип..
  • 1

#18 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2010 - 20:06

Еххх... как ме отряза, кво ми има? :)
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#19 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Мнения:
  • Интереси:Автомобилни климатични системи
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Публикувано 19 октомври 2010 - 20:15

Aaa, не говорим за тия "жени". На тия и аз бих се отбранявал, при все че категорията е по-голяма от моята :icon_coolgrin:

П.П. Мале, мале жените кви еротични фантазии има ли :jester: До къде го докарахме, че да почнат да си мечтаят поне колите да им паркираме. Имах една, дето беше решила, че ще ме учи да ставам перфектния кавалер и като слижаше от тях и заставаше до колата и чакаше докато не слезна да й отворя вратата. И така се случи веднъж миналата зима, че почака бая, защото аз си мислех, че си говори по телефона и не иска да я слушам аз кво и с кой си приказва. Обаче на 10тата минута се наведе крещейки през стъклото "Умрях от студ бе, мъжки". :hooray:
  • 0
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!

#20 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2010 - 20:47

Еххх... как ме отряза, кво ми има? :)

Не съм те отрязала, ама може да предлагаш само на сланинести космати лелки, които те изкарват извън нерви....към другите да си индиферентен :blush:

П.П. Мале, мале жените кви еротични фантазии има ли :jester: До къде го докарахме, че да почнат да си мечтаят поне колите да им паркираме.

Нали...днес да ни паркирате колите, утре да ни сервирате кафе в леглото...

Всъщност, вие се смеете, ама наистина е имало ситуации, в които ми се е искало някой да ми паркира колата, за да не ме чакат всичките шофьори зад и пред мен и да ми се нервират докато успея да се наместя някъде....
Ама не да дойде някой избеснял, ами напротив..с усмивка да ми предложи да ми помогне.. :tongue:
Ех, мечти...моят мъж е такъв галантен, ама с други девойки в беда :lol: , не с мен...на мен обикновено ми казва "Виж се как си паркирала"...пффф..
То предполагам и вие сте така с жените/приятелките си де...
  • 0

#21 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 октомври 2010 - 21:02

Не сме, галантни сме ;)
Милите млади дами обикновено са навирили едни нослета нависоко и обичаме да гледаме сеир :)

Иначе заповядай да ти паркирам колата, с най-голямо удоволствие, най-малкото да се увериш че има нормални мъже все още.
(индеферентен съм към адски много хора, вкл. и сланин лелки ;))
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#22 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Мнения:
  • Интереси:Автомобилни климатични системи
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Публикувано 20 октомври 2010 - 05:19

Ами сеир, ще почна да им подарявам от ония жълтите триъгълничета с нарисуана обувка на високо токче вътре :icon_coolgrin:

П.П. Омазахме темата нещо :kill_myself: ще ни шамарят...
  • 0
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!

#23 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2010 - 05:21

Мале мале , тук ква тема се отвори... :slap: от проблеми с карането на кола и Ивон, та чак до галантността, паркирането и женските фантазии... ама ме разсмяхте де.
Сега по темата... не се притеснявай Ивон, и мен се опитват да ми ги вършат такива (работи) разни дебили и олигофрени... ама не им минава номера де...
Вероятно това поведение се дължи на факта, че виждат жена зад геврека , и щом е жена значи тя задължително е смотана и фльорца, и що да не я избутаме/предредиме/ нахабиме... и др. такива. От това което разказваш си мисля, че извинението е проформа, така от горе- от горе, защото магариите му са стигнали до шефа му и/ или той го е накарал да се извини за да не се разнася "славата" на фирмата му, или го е заплашил нещо... иначе едва ли ще тръгне да ти се извинява и едва ли е от искренност и съжалява, че е правил простотии...
Той олигофрен, а ти вярвай, че "утре" няма да си кара пак така и да ги прави тия пак, но на друг... нанайци. Нали знаеш лафа за вълка и козината.
Но най-кофтито в цялата ситуация е , че отзад малко дете возиш с теб... за това трябва да се внимава, те са ни бъдещето - децата, най-ценното.
А тоя сам...с фирмена кола...не му пука изобщо. Затова е такъв катил и ги върши тия, явно е и обикновен селски комплексар дошъл "на София" и си намерил удобна работа в тая криза и безработица. А и нещо друго...забелязала съм, че тия с тия дръгни - Рената все се врат къде не им е мястото и отнасят много псувни, щото са си комплексари като цяло.
Ама такъв верно заслужава да го засечеш, да го свалиш от таратайката и да му извадиш главата от вратът ! :boxing: :censored: Само така добиват такива поука, страх и респект ... понякога няма друг метод, за съжаление.
Все пак, добре , че нищо не е станало. Желая ти лека и безавариина :icon_welldone:

ПП. Само се чудя, колко стаж имаш зад геврека ? Ако си от скоро, нормално е такива бабаити да те стряскат.
" Нема се пуашиш копеуе... мио мишуенце..." - Светльо от Хиподил... :icon_coolgrin:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#24 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 октомври 2010 - 08:51

На мен не ми се е случвало да паркирам на някоя девойка кола, но доста пъти ми се е случвало да изкарвам кола паркирана в царевичака и след това не могат да ги изкарат от там... или забита на тясно място напред и не може да излезе назад... :drift1:
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни