Как служител на фирма АТ Инженеринг 2000 застраши моя живот и живота на моето бебе!
Започната от Ивон, 08 окт 2010 - 12:51:47
23 мнения по тази тема
Публикувано 19 октомври 2010 - 09:55
Мани бегай, аз имам една съседка в другия блок, която ако ми посегне на драго сърце ще я пребия (ако не тя мен). То само по личната карта може да се разбере, че е жена. Няма такава върла гърла. Само сланина и косми е. А то там нали си следват логично комплексите, липсата на възпитание и всичко друго и става кошмар. Кара една малка гадна кола и откровено редовно ме плаши с некоординирани маневри. Предлагам да й паркирам колата, онаа ми крещи. Ужас, дееба!
Публикувано 19 октомври 2010 - 20:03
Предлагам да й паркирам колата..
Това никога не ми се е случвало, а често е присъствало в еротичните ми фантазии..
П.П. Не конкретно ти да ми предложиш де, да не стане объркване нещо..говоря по принцип..
Публикувано 19 октомври 2010 - 20:06
Еххх... как ме отряза, кво ми има?
Публикувано 19 октомври 2010 - 20:15
Aaa, не говорим за тия "жени". На тия и аз бих се отбранявал, при все че категорията е по-голяма от моята
П.П. Мале, мале жените кви еротични фантазии има ли До къде го докарахме, че да почнат да си мечтаят поне колите да им паркираме. Имах една, дето беше решила, че ще ме учи да ставам перфектния кавалер и като слижаше от тях и заставаше до колата и чакаше докато не слезна да й отворя вратата. И така се случи веднъж миналата зима, че почака бая, защото аз си мислех, че си говори по телефона и не иска да я слушам аз кво и с кой си приказва. Обаче на 10тата минута се наведе крещейки през стъклото "Умрях от студ бе, мъжки".
П.П. Мале, мале жените кви еротични фантазии има ли До къде го докарахме, че да почнат да си мечтаят поне колите да им паркираме. Имах една, дето беше решила, че ще ме учи да ставам перфектния кавалер и като слижаше от тях и заставаше до колата и чакаше докато не слезна да й отворя вратата. И така се случи веднъж миналата зима, че почака бая, защото аз си мислех, че си говори по телефона и не иска да я слушам аз кво и с кой си приказва. Обаче на 10тата минута се наведе крещейки през стъклото "Умрях от студ бе, мъжки".
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Публикувано 19 октомври 2010 - 20:47
Не съм те отрязала, ама може да предлагаш само на сланинести космати лелки, които те изкарват извън нерви....към другите да си индиферентенЕххх... как ме отряза, кво ми има?
Нали...днес да ни паркирате колите, утре да ни сервирате кафе в леглото...П.П. Мале, мале жените кви еротични фантазии има ли До къде го докарахме, че да почнат да си мечтаят поне колите да им паркираме.
Всъщност, вие се смеете, ама наистина е имало ситуации, в които ми се е искало някой да ми паркира колата, за да не ме чакат всичките шофьори зад и пред мен и да ми се нервират докато успея да се наместя някъде....
Ама не да дойде някой избеснял, ами напротив..с усмивка да ми предложи да ми помогне..
Ех, мечти...моят мъж е такъв галантен, ама с други девойки в беда , не с мен...на мен обикновено ми казва "Виж се как си паркирала"...пффф..
То предполагам и вие сте така с жените/приятелките си де...
Публикувано 19 октомври 2010 - 21:02
Не сме, галантни сме
Милите млади дами обикновено са навирили едни нослета нависоко и обичаме да гледаме сеир
Иначе заповядай да ти паркирам колата, с най-голямо удоволствие, най-малкото да се увериш че има нормални мъже все още.
(индеферентен съм към адски много хора, вкл. и сланин лелки )
Милите млади дами обикновено са навирили едни нослета нависоко и обичаме да гледаме сеир
Иначе заповядай да ти паркирам колата, с най-голямо удоволствие, най-малкото да се увериш че има нормални мъже все още.
(индеферентен съм към адски много хора, вкл. и сланин лелки )
Публикувано 20 октомври 2010 - 05:19
Ами сеир, ще почна да им подарявам от ония жълтите триъгълничета с нарисуана обувка на високо токче вътре
П.П. Омазахме темата нещо ще ни шамарят...
П.П. Омазахме темата нещо ще ни шамарят...
http://www.CarProfi-BG.com/
Публикувано 20 октомври 2010 - 05:21
Мале мале , тук ква тема се отвори... от проблеми с карането на кола и Ивон, та чак до галантността, паркирането и женските фантазии... ама ме разсмяхте де.
Сега по темата... не се притеснявай Ивон, и мен се опитват да ми ги вършат такива (работи) разни дебили и олигофрени... ама не им минава номера де...
Вероятно това поведение се дължи на факта, че виждат жена зад геврека , и щом е жена значи тя задължително е смотана и фльорца, и що да не я избутаме/предредиме/ нахабиме... и др. такива. От това което разказваш си мисля, че извинението е проформа, така от горе- от горе, защото магариите му са стигнали до шефа му и/ или той го е накарал да се извини за да не се разнася "славата" на фирмата му, или го е заплашил нещо... иначе едва ли ще тръгне да ти се извинява и едва ли е от искренност и съжалява, че е правил простотии...
Той олигофрен, а ти вярвай, че "утре" няма да си кара пак така и да ги прави тия пак, но на друг... нанайци. Нали знаеш лафа за вълка и козината.
Но най-кофтито в цялата ситуация е , че отзад малко дете возиш с теб... за това трябва да се внимава, те са ни бъдещето - децата, най-ценното.
А тоя сам...с фирмена кола...не му пука изобщо. Затова е такъв катил и ги върши тия, явно е и обикновен селски комплексар дошъл "на София" и си намерил удобна работа в тая криза и безработица. А и нещо друго...забелязала съм, че тия с тия дръгни - Рената все се врат къде не им е мястото и отнасят много псувни, щото са си комплексари като цяло.
Ама такъв верно заслужава да го засечеш, да го свалиш от таратайката и да му извадиш главата от вратът ! Само така добиват такива поука, страх и респект ... понякога няма друг метод, за съжаление.
Все пак, добре , че нищо не е станало. Желая ти лека и безавариина
ПП. Само се чудя, колко стаж имаш зад геврека ? Ако си от скоро, нормално е такива бабаити да те стряскат.
" Нема се пуашиш копеуе... мио мишуенце..." - Светльо от Хиподил...
Сега по темата... не се притеснявай Ивон, и мен се опитват да ми ги вършат такива (работи) разни дебили и олигофрени... ама не им минава номера де...
Вероятно това поведение се дължи на факта, че виждат жена зад геврека , и щом е жена значи тя задължително е смотана и фльорца, и що да не я избутаме/предредиме/ нахабиме... и др. такива. От това което разказваш си мисля, че извинението е проформа, така от горе- от горе, защото магариите му са стигнали до шефа му и/ или той го е накарал да се извини за да не се разнася "славата" на фирмата му, или го е заплашил нещо... иначе едва ли ще тръгне да ти се извинява и едва ли е от искренност и съжалява, че е правил простотии...
Той олигофрен, а ти вярвай, че "утре" няма да си кара пак така и да ги прави тия пак, но на друг... нанайци. Нали знаеш лафа за вълка и козината.
Но най-кофтито в цялата ситуация е , че отзад малко дете возиш с теб... за това трябва да се внимава, те са ни бъдещето - децата, най-ценното.
А тоя сам...с фирмена кола...не му пука изобщо. Затова е такъв катил и ги върши тия, явно е и обикновен селски комплексар дошъл "на София" и си намерил удобна работа в тая криза и безработица. А и нещо друго...забелязала съм, че тия с тия дръгни - Рената все се врат къде не им е мястото и отнасят много псувни, щото са си комплексари като цяло.
Ама такъв верно заслужава да го засечеш, да го свалиш от таратайката и да му извадиш главата от вратът ! Само така добиват такива поука, страх и респект ... понякога няма друг метод, за съжаление.
Все пак, добре , че нищо не е станало. Желая ти лека и безавариина
ПП. Само се чудя, колко стаж имаш зад геврека ? Ако си от скоро, нормално е такива бабаити да те стряскат.
" Нема се пуашиш копеуе... мио мишуенце..." - Светльо от Хиподил...
Публикувано 20 октомври 2010 - 08:51
На мен не ми се е случвало да паркирам на някоя девойка кола, но доста пъти ми се е случвало да изкарвам кола паркирана в царевичака и след това не могат да ги изкарат от там... или забита на тясно място напред и не може да излезе назад...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни