имаш ли идея къде може да се рециклира за тея пари в Бг , за кой град става въпрос , да знам на къде да тръгнаколега в БГ ще се рециклир до 200 ЛВ макс.
чука ли много, имаш ли теч ?

Публикувано 15 март 2012 - 00:04
имаш ли идея къде може да се рециклира за тея пари в Бг , за кой град става въпрос , да знам на къде да тръгнаколега в БГ ще се рециклир до 200 ЛВ макс.
чука ли много, имаш ли теч ?
Публикувано 15 март 2012 - 00:07
Благодаря ти ! стигна ли до Бг , тръгвам за на там ... лека вечер !Колега в Благоевград има една фирма казва се LUDAL те се занимават с рециклиране на рейки, амортисъори.Потърси ги и няма да имаш грижи.Успех.
Публикувано 15 март 2012 - 09:16
Благодаря ти ! стигна ли до Бг , тръгвам за на там ... лека вечер !
Публикувано 17 март 2012 - 08:59
Ами колега имаме колега от форума, който се занимава с рециклиране на рейки и той ще ти обърне необходимото внимание
Бачкат в София, някъде около Технически Университет, но можеш да изпратиш рейката и по куриер.
Пътувай си спокойно, като се прибереш пиши и ще бъдеш напътстван
Колегата се казава Marty
Публикувано 29 март 2012 - 11:45
Публикувано 27 юли 2013 - 21:57
Здравейте,
Не знам дали е удобно да попитам тук, но при завъртане на волана докрай ми издава звук- виене. Какво показва това? Опасно ли е? Какво трябва да предприма ?
Благодаря.
Публикувано 27 юли 2013 - 23:21
Публикувано 29 юли 2013 - 11:10
Не мога да определя дали е много или не, но доста ме дразни. Само в крайно положение. Не волана си е супер, но аз купих колата скоро и не знам все пак преди как е бил.
Мерси.
Публикувано 02 август 2013 - 22:10
Здравейте. Имам проблем и аз със рейката може ли да ми кажете за някой майстор във Варна.
Публикувано 07 октомври 2013 - 09:59
На всички Мерцедеси като им завъртиш волана на максимум и го държиш с ръка без да му позволиш да се върне, винаги се чува леко виене.
Публикувано 18 март 2015 - 08:34
Здравейте ,
Време беше и аз да се включа в дискусията . При мене проблема вероятно е рейката , защото всичко друго е сменено по окачването преди има няма 200 КМ . Има тропане на метал в метал и , се предполага че е в рейката проблема . Итнересувам се за район София , колегите ако могат да помогнат с телефона на някой майстор или сервиз , който се занимава с рециклиране на рейки и ориентировъчна цена разбира се ако се знае . Благодаря предварително .
Публикувано 18 март 2015 - 21:48
Този пост е редактиран от niki76: 18 март 2015 - 22:02
Публикувано 20 декември 2016 - 19:18
Публикувано 20 декември 2016 - 19:33
На моя ЦЛС също има леко почукване на рейката като въртя по-рязко. Като че ли по-силно наляво. Казаха ми че за кола на тези километри било от луфта в рейката и било нормално. Също горещо ме посъветваха да не рециклирам рейка без да има наистина причина за това.
В един сервиз ми гледаха колата на подменик и ги накарах да я качат на подемник за да огледат това. Там ми казаха, че можело хлопането да е от каренца.
Като цяло засега не смятам нищо да барам, поне докато не се влоши.
Публикувано 20 декември 2016 - 20:15
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни