Каде е таралежа?цлк 320 99г.
Започната от Orlinov, 19 сеп 2010 - 13:03:44
5 мнения по тази тема
Публикувано 19 септември 2010 - 13:03
Здр. колеги.Някоѝ ако знае каде се намира таралежа моля да пише.И лесна ли е смяната.Благодаря предварително.
Публикувано 20 септември 2010 - 21:23
в гащите провери ли ?
аз лично там бих го търсил...ма аз съм малко глупав.
Надявам се някои колега да ти отговори по-точно.
аз лично там бих го търсил...ма аз съм малко глупав.
Надявам се някои колега да ти отговори по-точно.
Публикувано 20 септември 2010 - 22:22
Не съм го виждал на CLK, но обикновено го слагат на достижимо място. Или като свалиш кората под жапката или кората над педалите. Принципно е част, която дефектира. При BMW и Audi e на лесно място за смяна, едва ли при CLK трябва да се свали цялото табло. Нямам базата данни пред мен в момента да проверя, ако не ти е спешно, прати ми ЛС да ме подсетиш и ще се разровя след няколко дни.
Публикувано 20 септември 2010 - 23:02
на 124 стои под вентилатора за парното отпред
сваля се чистачката и т.н.
понеже при работа доста грее обикновенно го слагат
на проветриво място едва ли е в жапката или при таблото
сваля се чистачката и т.н.
понеже при работа доста грее обикновенно го слагат
на проветриво място едва ли е в жапката или при таблото
Публикувано 20 септември 2010 - 23:10
Не съм го виждал на CLK, но обикновено го слагат на достижимо място. Или като свалиш кората под жапката или кората над педалите. Принципно е част, която дефектира. При BMW и Audi e на лесно място за смяна, едва ли при CLK трябва да се свали цялото табло. Нямам базата данни пред мен в момента да проверя, ако не ти е спешно, прати ми ЛС да ме подсетиш и ще се разровя след няколко дни.
Един колега писа:под вентилатора на парното сваляш чистачка кори вентилатор и го виждаш.Провери дали със сигорност е там и да запрятам ракави.Благодаря предварирелно.
Публикувано 11 октомври 2010 - 19:24
Проблемат е решен.Вентилаторат беше зациклил,не въртеше.Като го смъкнахме,го завартяхме на рака и се оправи.След това го монтирах и всичко е ОК.Благодаря на всички за помоща.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА