Здравейте на всички.имам следният проблем.C220 CDI W202,запалва и след секунда загасва най вероятно има ваздох в системата.някой имали представа как мога да открия от каде смуче въздух,някакав изпитан метод ако има или поне от каде да започна.мерси предварително.
C220 CDI
Започната от tatqnaG, 18 сеп 2010 - 19:31:35
4 мнения по тази тема
Публикувано 18 септември 2010 - 19:31
Публикувано 23 септември 2010 - 15:02
Здравей,
Виж си първо прозрачните маркучи преди и след горивният филтър за въздух в тях. Този двигател е с механична подкачваща помпа и ако има въздух като повъртиш малко си качва горивото. С времето стареят уплътненията точно на тези тръбички за нафтата и от там смуче въздух.
Виж си първо прозрачните маркучи преди и след горивният филтър за въздух в тях. Този двигател е с механична подкачваща помпа и ако има въздух като повъртиш малко си качва горивото. С времето стареят уплътненията точно на тези тръбички за нафтата и от там смуче въздух.
Публикувано 23 септември 2010 - 20:13
Здравей колега и аз имах такъв проблем смених си шлаохката която е от филтъра до помпата и другата от помпата до някакъв клапан мисля че беше. Купих ги от БС мисля че около 40-50 лева бяха двете. Само че при мене имаше и друг проблем много трудно палеше след като загасне след първото палене та се наложи да сменя и горивния филтър.
BMW изглежда най-добре в огледалото на MERCEDES
Публикувано 25 септември 2010 - 13:56
Нямали някакъв по лесен начин за премахване на този въздух от системата освен многократното вартене на стартер.
Публикувано 26 септември 2010 - 08:47
Има - решението е изправна система.
Имах проблем с горивната система на автомобила и докато не отидох на читав майстор - не се оправи от самосебе си.
Предполагам и при теб ще е така. Почва се от дребните неща - както са ти казали по-горе - горивен филтър и тези прозрачните маркучета, ако не стане - се продължава с по-сложни и скъпи елементи от колата. Това е при положение, че не е видно къде е проблема. Дистанционно с помощ от форума само надали ще се оправиш.
Имах проблем с горивната система на автомобила и докато не отидох на читав майстор - не се оправи от самосебе си.
Предполагам и при теб ще е така. Почва се от дребните неща - както са ти казали по-горе - горивен филтър и тези прозрачните маркучета, ако не стане - се продължава с по-сложни и скъпи елементи от колата. Това е при положение, че не е видно къде е проблема. Дистанционно с помощ от форума само надали ще се оправиш.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни