малко експертна помощ за съединителголеми снимки
Започната от 190D, 13 сеп 2010 - 17:44:35
19 мнения по тази тема
Публикувано 29 септември 2010 - 11:38
Направих теста на колегата, колата гасне. Интересен факт, е че не я бях карал 3 дена и докато беше студена всичко беше наред. Нямаше тракане от демпферните пружини и си вървеше на обороти както трябва да е. Като се стопли пак започнаха да тракат демпферните пружини и съединителя започна да зацепва не по начина по който трябва.
Публикувано 29 септември 2010 - 12:00
Направих теста на колегата, колата гасне. Интересен факт, е че не я бях карал 3 дена и докато беше студена всичко беше наред. Нямаше тракане от демпферните пружини и си вървеше на обороти както трябва да е. Като се стопли пак започнаха да тракат демпферните пружини и съединителя започна да зацепва не по начина по който трябва.
Два качествени диска,лагер и съединителят ще стане страхотен.
Евтиният вариант е,здрави части от морга.Само не неговите
Публикувано 29 септември 2010 - 13:45
Два качествени диска,лагер и съединителят ще стане страхотен.
Евтиният вариант е,здрави части от морга.Само не неговите
Препоръка за марки и начин на избор ?
Публикувано 29 септември 2010 - 23:25
Все още си мисля че проблема не точно в съединителя.Преди да си купиш нов огледай хубаво старите.ако няма видими дефекти огледай лагерчето което е вътре в коляновия вал и дали изобщо феродовия диск е дизелов.Марката не може да е проблема.А ако има видими дефекти работата е ясна.Притискателния съм 99% сигурен че е добре.Надявам се да не те подведем за нещо но винаги за да отстраниш успешно дефект трябва да знаеш причината за възникването му а не да си играеш на тото.Така мисля аз.Докато не разглобиш колата никога няма да разберем.А за марката просто трябва да си е марков.SACHS или LUC.И двете марки са доказани на пазара.Вграждат се заводски.Успех
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 29 септември 2010 - 23:37
Ако разбера със сигурност къде е проблема ще пиша.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни