Ел.щора за w126
Started by Теди, 10 Sep 2010 - 22:14:29
22 replies to this topic
Posted 10 September 2010 - 22:14
Здравейте колеги,
искам да попитам възможно ли е да се монтира ел.щора на задното стъкло на пурата.Ако е възможно как трябва да стане,инсталацията откъде минава и всичко свързано с монтирането на щората.
Благодаря предварително!
искам да попитам възможно ли е да се монтира ел.щора на задното стъкло на пурата.Ако е възможно как трябва да стане,инсталацията откъде минава и всичко свързано с монтирането на щората.
Благодаря предварително!
Posted 11 September 2010 - 14:51
Може, ако говорим за оригинална е най добре направо да бъде със задната кора, може и на сегашната да се монтира но трябва да се реже, не е сложно, правил съм го на една моя 126. Инсталациаята е лесна работа, трябва ти бутона за щората, слагаш го отпред на махагона (вероятно трябва да се изреже, което според мен е най трудната част от слагането, или бутона да е на друго място), намираш от къде да захраниш щората с ток и се свързват, също ти трябва една метална пластина която се захваща в задната част на тавана при задното стъкло и държи оста по която се движи щората.
Posted 11 September 2010 - 19:21
Благодаря! Сега остава да се разходя да БС за щора и кора.
Posted 12 September 2010 - 01:40
Благодаря! Сега остава да се разходя да БС за щора и кора.
Дано да имат и да ти хареса цената...
Posted 12 September 2010 - 09:42
вземи си аналгин..
после сподели цената тук
после сподели цената тук
Posted 12 September 2010 - 09:48
Ако цената не ми хареса има ли друг вариант?
Поздрави!
Поздрави!
Posted 12 September 2010 - 11:21
аз биах питал за пердета и стоиките им там и излизаха колкото лачена w140
Бях гледал до интеркар близо в една от уличките една пура занемарена седеше до един сервиз
явно спряна от движение та тя имаше такава кора и щора но беше изгоряла от слънцето
Бях гледал до интеркар близо в една от уличките една пура занемарена седеше до един сервиз
явно спряна от движение та тя имаше такава кора и щора но беше изгоряла от слънцето
Posted 12 September 2010 - 12:06
Пердетата са 7000 евро преди време питах и като чух се отказах,надявам се цената на щората да не е близка до тази.
Posted 12 September 2010 - 17:11
Аз мисля, че ще е близка до цената на пердетата, за това по-добре като ходиш да питаш пийни един лексотан.
Иначе моят съвет е да дебнеш в ebay.de там изкачат подобни неща
Иначе моят съвет е да дебнеш в ebay.de там изкачат подобни неща
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Uploaded with ImageShack.us
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Posted 12 September 2010 - 19:42
А от друга кола - например от 124-ка няма ли да стане.
Поздрави!
PS:Преди 2 месеца само моторчето в БС е струвало 1380лв. Варианта отпада ще трябва нещо друго да търся, давайте предложения.
Поздрави!
PS:Преди 2 месеца само моторчето в БС е струвало 1380лв. Варианта отпада ще трябва нещо друго да търся, давайте предложения.
Posted 12 September 2010 - 22:09
... сложи и климатик ако няма..
по-евтино ще ти излезе и ще те радва повече.
по-евтино ще ти излезе и ще те радва повече.
Posted 12 September 2010 - 22:15
Климатик има. Но когато слънцето грее отзад на предните седалки е хладно, а на задните е добре.
Posted 12 September 2010 - 22:53
Много мрънкат да слагат фолио на пура но излиза най ефтино
Posted 13 September 2010 - 09:53
...и най-яко. пурата задължително трябва да е с тъмно задно стъкло. много я отваря
Posted 13 September 2010 - 10:44
дааа, хромираниат обрач на задното стъкло още повече изпъква, като се затъмни джама, става невероятнотъмно задно стъкло. много я отваря
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users