Окачване от Avantgarde на ClassicW210
Започната от ///sasho, 05 сеп 2010 - 21:43:16
12 мнения по тази тема
Публикувано 05 септември 2010 - 21:43
Интересува ме при смяна на пружините на Е класа W210 Classic, с такива от Avantgarde, необходимо ли е да се сменят и други детайли като амортесиори и т.н. или може само пружините?
И също така какво ще са промените в автомобила, освен това , че ще стане по ниък.
И има ли според вас смисъл от прилагането на подобно нещо?
И също така какво ще са промените в автомобила, освен това , че ще стане по ниък.
Публикувано 04 октомври 2010 - 01:20
Добре де, никой ли не може да даде съвет, дали мога да сменя 4 пружини на класика с такива от авангард и ще създава ли проблем това за амортесиорите?
Публикувано 04 октомври 2010 - 02:27
Нищо друго не се сменя.Аз смених мойте пак сложих авангардови ама мислех да сложа елегансови и майстора каза че разликата е само във височината а и в цената.
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано 04 октомври 2010 - 07:17
Мисля,че Хамортесьорите са с по-малък ход на авангарда... вкарваш ме в мисли...дали да не ги бартеросаме,щот ми е писнало от ниско окачване

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 04 октомври 2010 - 11:32
Мен ако питаш,няма да сбъркаш.Смени си пружините от Classic или Elegance и ще родиш.И аз мразя колата да ми е ниска и да немога да отида тук и там.Мисля,че Хамортесьорите са с по-малък ход на авангарда... вкарваш ме в мисли...дали да не ги бартеросаме,щот ми е писнало от ниско окачване
Публикувано 04 октомври 2010 - 23:06
MTZ едната пружина ми е за смяна, и затова съм пуснал темата, да видя дали няма да е подобре да сменя цялото окачване с авангардово.
Мен лично не ме притеснява, че е ниска даже ми харесва стойката, която придобива. Единственното, което ме притеснява е да не започне да друса прекалено много и да не си прецакам амортисиорите с тези пружини след като не са за този модел автомобил.
Другото което попитах, в Балканстар казват, че имало значение цвета на прижината, за да разберат каква е за мен, някой знае ли нещо за това?
Мен лично не ме притеснява, че е ниска даже ми харесва стойката, която придобива. Единственното, което ме притеснява е да не започне да друса прекалено много и да не си прецакам амортисиорите с тези пружини след като не са за този модел автомобил.
Другото което попитах, в Балканстар казват, че имало значение цвета на прижината, за да разберат каква е за мен, някой знае ли нещо за това?
Публикувано 04 октомври 2010 - 23:17
За цвета не съм просветен...Виж стойката в чат темата - преди малко пуснах пресни снимки... А за друсането,мога да ти дам малко да потъркаляш моята,за да се ориентираш

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 05 октомври 2010 - 00:31
Червените пружини не са за БГ-то,та ний нямаме пътища.Моите ги хвъллих още на първата седмица.М/у калника и гумата неможеше да влезне и единия пръст,а пек аз трябваше да съм в колата и с поголама скорост като мина през по голяма кривина а само аз си знаех как подскачах из купето.На 124ката му викат спортлайн.Наистина изглеждаше много добре като линия ама му останаха само само табелите на предните калници и скоростния лост.Все пак живеем в България.Пък амортис.на ваште май са еднакви.Сменяйте само пружини.Като малък съвет по принцип отпред е по добре да е с потвърди и ниски а отзат меки и високи.Има и стойка вози и добре.Пробвал съм го.Така че комбинирайте.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 06 октомври 2010 - 23:44
@MTZ айде ще видя тези дни като си взема колата, че я дадох да и сменят решетката с авангардова и предния прозорец, и като имам повече време да видя някъде на някой авангард как му е возията, и може да измислим нещо, ама пак ти казвам, едната пружина ми е пукната и е за смяна.
@dilqnski основното, което ме кара да се замисля дали да поставя авангардови пружини е по хубавата стойка, която придобива тази кола, когато е по ниска.
Като стана навъпрос за модификации, някой да знае откъде мога да намеря фейслифтови стопове и каква горе долу е нормалната цена за такива?
@dilqnski основното, което ме кара да се замисля дали да поставя авангардови пружини е по хубавата стойка, която придобива тази кола, когато е по ниска.
Като стана навъпрос за модификации, някой да знае откъде мога да намеря фейслифтови стопове и каква горе долу е нормалната цена за такива?
Публикувано 07 октомври 2010 - 12:27
@hammer^BaTe ще се свържа с колегата, ама поринцип държа на оригиналните части в автомобила,затова и се забавих толкова и с намирането на лети джанти за този модел, просто, защото държах да са оригинални, а доколкото виждам от линка, който си дал, не всичко е оригинално, но ще проверя.
Публикувано 22 ноември 2010 - 12:06
Моята 124-ка е спортлайн/авантард ги наричат при W210/.Илах на едната предна пружина счупен крайчец/около 5смИнтересува ме при смяна на пружините на Е класа W210 Classic, с такива от Avantgarde, необходимо ли е да се сменят и други детайли като амортесиори и т.н. или може само пружините?
можех да си я карам така но нали съм маниак....Та смених двете предни пружини пак със спортни.Та значи колега просто трябва да решиш какво искаш...При спортните ти е малко по-ниска колата ама в завоите влизаш и излизаш много по0 стабилно с другите ще се лашкаш помече ...ако пък имаш неравноси във завоя с висока скорост си е кофти.При класика и елеганса обаче самата думичка ти подсказва...т.е. возерията е по-мека и комфортна.Така ,че избирай...Ако сложиш авангардови пружини зимата можеш да компенсираш височината с по -високопрофилни гуми.!!!
Публикувано 22 ноември 2010 - 12:12
Опа-а забравих за амортисьорите...Не съм сменял амортисьори досега защото не ми се е налагало,но почти съм сигурен че и амортисьорите са други...табелката на калниците визира цялото окачване а не само пружините.Виж в руския форум ,че за Спортлайн и Авангард разрешените размери гуми са и различни от Класик и Елеганс .Интересува ме при смяна на пружините на Е класа W210 Classic, с такива от Avantgarde, необходимо ли е да се сменят и други детайли като амортесиори и т.н. или може само пружините?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни