Претапициране тавансам
Започната от Marto BS, 25 авг 2010 - 18:38:41
22 мнения по тази тема
Публикувано 17 януари 2012 - 15:51
Преди малко ходих до АутоТекстил на Самоковско Шосе да си купя плат за тавана и си купих, но трябваше да си взема и лепило СМ54, но имаше само туби по 5л. струващи по 50 лв. ( казаха че нямало скоро да докарват туби по литър ) и реших че много ще ме натовари при положение че няма да ми трябва повече от 2л.
Питането е: има ли някакво друго лепило заместител или ако някой си е купувал по голямо количество ( 5л. ) и му е останало дали ще ми продаде останалото му количество.
Питането е: има ли някакво друго лепило заместител или ако някой си е купувал по голямо количество ( 5л. ) и му е останало дали ще ми продаде останалото му количество.
Публикувано 17 януари 2012 - 17:38
Henkel - Moment / Bricolage, Praktiker, и т.н. Има 1л. туби и е хубаво.
М/у другото обърна ли внимание дали има тънък черен дунапрен в магазина?
М/у другото обърна ли внимание дали има тънък черен дунапрен в магазина?
Публикувано 20 януари 2012 - 11:43
Ми не, за тънък черен дунапрен конкретно не съм видял, но имаше изобилие от всичко, тъй че трябва да има
Публикувано 20 януари 2012 - 12:04
Защо не питаш тук колко пари ще струва. Защото съм се убедил че сам човек не може да го направи така както тапицер ще ти го направи. Винаги има бабунки, дупки или нещо не е както трябва. Аз при тях си правих салона на Аудито съм много доволен.
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 20 януари 2012 - 12:11
Благодаря за съвета, но вече си купих плат от АутоТекстила а пък и предпочитам нещата да минават малко повечко през моите ръце
Публикувано 20 януари 2012 - 12:17
И аз съм така но някой неща е по добре поне според мен да ги пипне човек който и преди го е правил десетки пъти : )
Иначе плата от вътре има ли тънък дунапрен?
Иначе плата от вътре има ли тънък дунапрен?
Публикувано 20 януари 2012 - 12:29
Да има. На мен даже ми се струва малко повечко от тънък. Да речем че плата е около 1 - 2 мм, дунапрена е поне 5 мм.
Аз доста се учудих когато го купувах и попитах повторно "Нали това е за таван" и ми отговориха утвърдително.
Аз доста се учудих когато го купувах и попитах повторно "Нали това е за таван" и ми отговориха утвърдително.
Публикувано 20 януари 2012 - 12:43
Аз не ги разбирам много но трябва да има защото иначе всяка неравност по тавана от предното лепило или каквото и да било си личи. Колега жеаля ти успех и чакаме резултата.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА