ЕКУЦ класа - кражбис
Започната от INTEGRALE, 27 сеп 2006 - 08:50:30
29 мнения по тази тема
Публикувано 27 септември 2006 - 08:50
Добре , обаче и мойто се опитаха да го гепсат... то хубаво са заварени гайките , обаче пак се притеснявам за него , как да се подсигури още против кражбис.
А и тъпото е че те са длъжни да счупят мигача и да проверят какво има отдолу!!! :
А ако го хвана.... да не си говориме , ама няма да му е добре на момчето : boxing
А и тъпото е че те са длъжни да счупят мигача и да проверят какво има отдолу!!! :
А ако го хвана.... да не си говориме , ама няма да му е добре на момчето : boxing
W202 C180
Публикувано 27 септември 2006 - 15:23
Алармата винаги писва, но няма кой да я чуе! Сложи си GSM-модул към алармата и свирне ли тя - звъни ти на телефона. Тогава ти си избираш - ще го гърмиш ли, ще го заравяш ли или ще викаш полиция като се умориш от бой. Има и още по-хубави аларми - можеш да правиш някои неща с колата през GSM-a си. примерно да я изгасиш, да я заключиш, все полезни нещица, но всичко си струва пари.Добре , обаче и мойто се опитаха да го гепсат... то хубаво са заварени гайките , обаче пак се притеснявам за него , как да се подсигури още против кражбис.
Публикувано 27 септември 2006 - 15:26
Блонди къде ги има тия шокарийки и колко горе долу струватАлармата винаги писва, но няма кой да я чуе! Сложи си GSM-модул към алармата и свирне ли тя - звъни ти на телефона. Тогава ти си избираш - ще го гърмиш ли, ще го заравяш ли или ще викаш полиция като се умориш от бой. Има и още по-хубави аларми - можеш да правиш някои неща с колата през GSM-a си. примерно да я изгасиш, да я заключиш, все полезни нещица, но всичко си струва пари.Добре , обаче и мойто се опитаха да го гепсат... то хубаво са заварени гайките , обаче пак се притеснявам за него , как да се подсигури още против кражбис.
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 27 септември 2006 - 15:45
Минирай го тоя мигач! после по пръстите дето останат и отпечатъците по тях ще го пипнеш : : :
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Публикувано 27 септември 2006 - 18:59
Тук, в клуба има колега на име "Monix" - директно към него се обърни за видове и цени. Ако не го намериш - ще ти дам телефона му.Блонди къде ги има тия шокарийки и колко горе долу струват
Алармата винаги писва, но няма кой да я чуе! Сложи си GSM-модул към алармата и свирне ли тя - звъни ти на телефона. Тогава ти си избираш - ще го гърмиш ли, ще го заравяш ли или ще викаш полиция като се умориш от бой. Има и още по-хубави аларми - можеш да правиш някои неща с колата през GSM-a си. примерно да я изгасиш, да я заключиш, все полезни нещица, но всичко си струва пари.Добре , обаче и мойто се опитаха да го гепсат... то хубаво са заварени гайките , обаче пак се притеснявам за него , как да се подсигури още против кражбис.
Публикувано 28 септември 2006 - 20:35
лелееее , да не чуе : ама , я кажете какво правят вандалите , и аз съм със С200 , само дето моето ЕКУ е с изгорели два канала и съм с една допълнителна джаджа - ей да не си помислите нещо
просто искам до се предпазя , крадците незнаят че ми е повреден
какво се прави в случая :
просто искам до се предпазя , крадците незнаят че ми е повреден
какво се прави в случая :
MB C200
Публикувано 29 септември 2006 - 09:07
Заварка на гайките , трупче на щипката на мигача и аларма дет ме свири а само праща смс . Слизаш долу и бой до припадък и после си тръгваш
W202 C180
Публикувано 01 октомври 2006 - 11:21
Публикувано 09 октомври 2006 - 08:30
А случайно нещо работещо с Нокия??? :http://www.mladkonst...product_id=1906
струва 49 лева
Монтирах си го сам и работи без грешка
Публикувано 09 октомври 2006 - 08:54
Колега,кажи по-подробно как се монтира,как се свързва към алармата и дали работи с всякакви аларми.ALEXONE™,щом е ефикасно ще си купим по един Т290 или 230,те са без пари!
Публикувано 09 октомври 2006 - 09:32
Значи преди доста време имаше един вестник "Неделен детектив" в него бях чел че на някакъв пич редовно му пребарвали колата и на него до такава степен му писнало че си направил възглавнички за предните седалки с пришити рибарски кукички. Сутринта намерил крадеца нервно да пуши в колата.
Публикувано 09 октомври 2006 - 09:52
hi mom4eta.nqkoi mojeli da mi dade telefona na monix ili ne6to takova ime be6e.spe6no e .predvaritelno vi blagodarq
Публикувано 09 октомври 2006 - 10:08
0888 523245 [email protected]hi mom4eta.nqkoi mojeli da mi dade telefona na monix ili ne6to takova ime be6e.spe6no e .predvaritelno vi blagodarq
И пиши на Кирилица че едвам ти разчетох еруглифите :
Публикувано 09 октомври 2006 - 10:13
мерси много.благодаря ти.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни