Здравейте, възнамерявам да си купя c220CDI 2001г. от Англия, понеже намерих много изгодно (7000лв.) Интересува ме какво освен таблото, корите на вратите, седалките, огледалата, фаровете и чистачките трябва да се сменят. Не смятам да сменям всичко това, но ме интересува, трябва ли ми нова рейка, и трябва ли да се побългарява напасването и, или колата си е пригодена за тази интервенция. Предполагам автомобила си има нужните отвори и всичко останало за да се премести волана и педалите от ляво. Какво още може да се усложни?
Благодаря предварително!
Смяна на дирекция от дясна към лява
Started by Man of Steel, 22 Aug 2010 - 03:05:31
4 replies to this topic
Posted 22 August 2010 - 03:05
Posted 22 August 2010 - 09:01
Само едно ще ти кажа - не се захващай
карай си я така, или не я взимай...
обръщането е ако ще се продава, обърнеш ли я - това няма да е твоята кола, повярвай ми
карай си я така, или не я взимай...
обръщането е ако ще се продава, обърнеш ли я - това няма да е твоята кола, повярвай ми
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Posted 22 August 2010 - 15:09
Виждал съм добре направени на външен вид обръщания.
Масово се прави със скраперски части и от доста технически неграмотни хора.
Окабеляването винаги е в плачевно състояние и е направена "колкото да работи".
И ако се прави за продажба, купувачът обикновено е доста неразбиращ от коли, за да купи конверсия.
Някои марки коли не им отива да са с обърнати волани. Най-малкото й пускаш Вин-а в някой декодер и всичко лъсва.
А и според мен колата губи огромна част от стойността си при обръщането.
Успех все пак, за тези няколко хиляди лева, които ще "спестиш", по-добре вземи автомобил с лява дирекция и си спести главоболията
Масово се прави със скраперски части и от доста технически неграмотни хора.
Окабеляването винаги е в плачевно състояние и е направена "колкото да работи".
И ако се прави за продажба, купувачът обикновено е доста неразбиращ от коли, за да купи конверсия.
Някои марки коли не им отива да са с обърнати волани. Най-малкото й пускаш Вин-а в някой декодер и всичко лъсва.
А и според мен колата губи огромна част от стойността си при обръщането.
Успех все пак, за тези няколко хиляди лева, които ще "спестиш", по-добре вземи автомобил с лява дирекция и си спести главоболията
Posted 22 August 2010 - 16:20
толкова трябва да се побългари всичко, че после и за продаване няма да става
Posted 22 August 2010 - 22:09
Караи си я по добре така-с десен волан,всяко обръщане на волана е голям компромис с колата и до сега не съм виждал сполучлив опит.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users