Пропан-бутанАбе кво стаа бе!?
Започната от Vitcig, 30 юли 2010 - 09:03:48
10 мнения по тази тема
Публикувано 30 юли 2010 - 09:03
От началото на месеца само ги храним тез гадове ... 1,05,после 1,09 ... пак има беше малко! После стана 1,12,не им стигна ... 1,15! Викам а дано се наяде таа гад?! Ама неее! Вчера отивам 1,19! Е до кога бе?! Из целият свят всичко е надолу-лихви по кредити,цената на петрола ... всичко!
Само нашите се правят на ударени! И сега ще кажат,че петрола го взимат от Мексиканският залив,и понеже са част от BP,трябва да им помагат за загубите!
Простоооо,нямам търпение да ми кажат за визата и направо на прекъсвач ще съм до границата!
Само нашите се правят на ударени! И сега ще кажат,че петрола го взимат от Мексиканският залив,и понеже са част от BP,трябва да им помагат за загубите!
Простоооо,нямам търпение да ми кажат за визата и направо на прекъсвач ще съм до границата!
Публикувано 30 юли 2010 - 10:21
Къде ще бягаш бе Ивчо от наща мила Родина, земен рай?
Всичките ми познати навън умират от ... скука - нямало неуредици разправят, или били сведени до минимум. Ми то няа тръпка ... баси ... за кво ш си приказвате, то няма да има теми
Всичките ми познати навън умират от ... скука - нямало неуредици разправят, или били сведени до минимум. Ми то няа тръпка ... баси ... за кво ш си приказвате, то няма да има теми
Публикувано 30 юли 2010 - 10:52
Аз неуредиците и сам мога да си ги направя
Друго ми е интересно! Защо като всичко върви надолу,ние сме на обратно!? Сега по Гръцко е някаква криза,понеже Теофакис и Мазонакис немали стинки си вземат кафе,и не карат! И нема бенз! И Държавата им показала един фингер,и заявила " Клатете си краката,ние си наемаме шофери от населението ...",и край!
И пак не разбирам,на каква осново вдигат и си качват цената както си искат ...?!
Публикувано 30 юли 2010 - 13:51
Според мен, щото иде Август и всичко живо се юрка на дълъг път до морето. Поне наблюденията ми са такива за летните месеци.
Също нямам друго обяснение.
Също нямам друго обяснение.
Публикувано 30 юли 2010 - 19:37
Абе и братушките ни клатят яко...не знам защо!?!? Някъде ми се мернаха едни цифри,според които купуваме три пъти по-скъп газ от германците,а доставчика е един и същ - Русия.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 03 август 2010 - 15:07
Хванал съм им логиката отдавна на ценообразуването.
Поддържа се постоянен индекс на цените на горивата, щото въпросния горивен микс участва в изцисляваето на инфлационния индекс и са им казали на Лукойла да не бутат инфлацията нагоре.
Ако някое гориво слезе надолу, цената на друго се увеличава за да компенсира и обратно. Ако някое мръднат нагоре, свалят останалите
Отделно преди всеки голям празник, когато хората пътуват - Коледа, Нова Година, Великден, Гергьовден, месеца на отпуските, цената на най-масовото гориво се вдига, а на другите горива се сваля малко.
Газта стана 1.19, бензинът 95 падна на 2.13, а дизелът 2.19.
Ха познайте кое е най-масовото гориво през лятото.
Поддържа се постоянен индекс на цените на горивата, щото въпросния горивен микс участва в изцисляваето на инфлационния индекс и са им казали на Лукойла да не бутат инфлацията нагоре.
Ако някое гориво слезе надолу, цената на друго се увеличава за да компенсира и обратно. Ако някое мръднат нагоре, свалят останалите
Отделно преди всеки голям празник, когато хората пътуват - Коледа, Нова Година, Великден, Гергьовден, месеца на отпуските, цената на най-масовото гориво се вдига, а на другите горива се сваля малко.
Газта стана 1.19, бензинът 95 падна на 2.13, а дизелът 2.19.
Ха познайте кое е най-масовото гориво през лятото.
Публикувано 05 август 2010 - 12:23
Всяка година ако не сте забелязали в сезона на отпуските газта си е била на най-високо ниво(като цена де).Не забравяйте че тук това с празниците и отпускарския период си е "нормално" за България....то иначе как ще си похарчим париците бе колеги?.....
Публикувано 23 ноември 2010 - 03:59
жалка история стана с тая газ
сега вече ще си я караме на 1.30 в Ловешко
моя мергел тъкму да му сложа газчица и се обесмисли вече
има ли някои от тук с 190 1.8 и да е сложил газ.(то все съшото и 2.0)
то не му е тук мястото но ако може да ме светне има ли проблем с клапата на инжекцията
благодаря предварително
сега вече ще си я караме на 1.30 в Ловешко
моя мергел тъкму да му сложа газчица и се обесмисли вече
има ли някои от тук с 190 1.8 и да е сложил газ.(то все съшото и 2.0)
то не му е тук мястото но ако може да ме светне има ли проблем с клапата на инжекцията
благодаря предварително
Публикувано 23 ноември 2010 - 16:13
Тука у Софето пропан бутана ни го пробутват към днешна дата /23.11.2010г./ между 1,33 и 1,35лв. за литър....Кой знае ??? Както е тръгнало сигурно през 2012г. газта ще е 2,50лв. и тогава ще се връщаме към днешните статии с тъга хо миналото както едно време се нервех че бяха вдигвали газта от 0,38лв. на 0,50лв
Публикувано 23 ноември 2010 - 17:01
Aз за пръв път от 10 години карам кола само на Бензин Чакайте и аз да се порадвам малко, че първите месеци като взех CLK-то ми липсваше ГАЗ колонката много. После претръпнах.
Публикувано 24 ноември 2010 - 10:30
Като бяхме в Германия знаете ли какво ми казаха немците:
"При нас газта е евтина, защото никой не я ползва за автомобили... Ако започнат много автомобили да се движат на газ и тук (в Германия) ще поскъпне!"
"При нас газта е евтина, защото никой не я ползва за автомобили... Ако започнат много автомобили да се движат на газ и тук (в Германия) ще поскъпне!"
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни